olmek istemek

G

gtfhgoonkmsf

Iron
gozluk kullanmaya basladim ilk defa, sag gozum 3.5mus sol gozum 0.25 aw. neyse gittim bugun gozlugu almaya siparis vermistim, lc waikikiye girdim aldiktan sonra kabinde bakmaya. aminakoyim aynada kendimi bir gordum su capraz aynadan yan profilimi, gittim konustugum kizi her yerden engelledim kendi cirkinligimden. bugun her gordugum yakisikli veya guzel insanda agladim ve bu antidepresan ve antipsikotik ilac kullanmama ragmen. aylardir adam akilli kahkaha atamiyom komik seylere, aglayamiyom bugun hungur hungur agladim sabahtan beri. aminakoyim cirkinlik. umarim ruyamda olurum

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, nastynas, szenn and 6 others
htn olmak istemiyorum veya chadlite aminakoyim, bu kadar cirkin olmasaydim yeterdi. hayat bitti, hayatimi da overlayamadigimdan tum hayatimi bir el bile tutamadan dating applerde gecirip 31 cekip kitap okuyup teknoloji nerd'ü olarak bitirecegim. hayat acil bit zira ben bitiremiyorum

• +1
  • So Sad
  • Love it
Reactions: Kayra139, Resistance., stacyworshipper and 3 others
htn olmak istemiyorum veya chadlite aminakoyim, bu kadar cirkin olmasaydim yeterdi. hayat bitti, hayatimi da overlayamadigimdan tum hayatimi bir el bile tutamadan dating applerde gecirip 31 cekip kitap okuyup teknoloji nerd'ü olarak bitirecegim. hayat acil bit zira ben bitiremiyorum
biraz sokağa çık boşa bu kadar abarttığını fark edersin

• +1
Reactions: Thrill
  • +1

Attachments

• IMG-20260312-WA0006.jpg
    IMG-20260312-WA0006.jpg
    49.9 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: eniyiguresci, erkenboşalangarson, Kayra139 and 6 others
gozluk kullanmaya basladim ilk defa, sag gozum 3.5mus sol gozum 0.25 aw. neyse gittim bugun gozlugu almaya siparis vermistim, lc waikikiye girdim aldiktan sonra kabinde bakmaya. aminakoyim aynada kendimi bir gordum su capraz aynadan yan profilimi, gittim konustugum kizi her yerden engelledim kendi cirkinligimden. bugun her gordugum yakisikli veya guzel insanda agladim ve bu antidepresan ve antipsikotik ilac kullanmama ragmen. aylardir adam akilli kahkaha atamiyom komik seylere, aglayamiyom bugun hungur hungur agladim sabahtan beri. aminakoyim cirkinlik. umarim ruyamda olurum
Adam aglamis beyler low t yarram daha başlarda zamanla alışırsın cano

• +1
Reactions: Thrill and Topkra
ben hayatımda tek bir kızla arkadaş olarak bile sohpet etmedim bu kadar abartmıyom mesela
sen kendine takilmaktan etrafinda kiz var mi yok mu onu mu goruyon amk almis kumpasi orasini burasini olcuyo

• JFL
  • +1
Reactions: wateriswet, hardmaxxx, szenn and 4 others
Adam aglamis beyler low t yarram daha başlarda zamanla alışırsın cano
cift cene ameliyati oluyorum amk bu yilin sonunda doktorum falan belli daha ne yenisi

• +1
Reactions: hardmaxxx, Resistance. and Thrill
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Thrill and Gordon Freeman
ders de calisamiyorum zaten OKB'den aminakoyim adam akilli. Aminakodugumun beyni susmuyor, bir insan basi agriyana kadar beyni geveze olur mu ya

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Thrill
armonipark avm lc waikiki kabini seni oldurecegim

• JFL
  • +1
Reactions: wateriswet, hardmaxxx and Thrill
  • JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, Serialsuicide, Thrill and 3 others
Yani o kadar kotu bir gerilikti ki cift cene bile kurtarmayabilir sabah gordugum korkunctu

• +1
bu arada bimax olacagim doktoru degistirecegim sanirim umarim discim o doktorla anlasmalidir dua edin

• +1
Tabi olm bide sanene yarram sana mı sorcam
2-3 rep alacagim diye palyacoluk yapmaya gerek yok red yiyip forumu 1 gunlugune birakmak daha kotu sosad :feelsrope:

• +1
2-3 rep alacagim diye palyacoluk yapmaya gerek yok red yiyip forumu 1 gunlugune birakmak daha kotu sosad :feelsrope:
Sanene yarram istersem palyaço olurum

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Thrill, Gordon Freeman and 1 other person
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Thrill and Gordon Freeman
sen kendine takilmaktan etrafinda kiz var mi yok mu onu mu goruyon amk almis kumpasi orasini burasini olcuyo
olum siz nasıl fakesellersiniz çıldırıyom var ya zaten sen saçını atmıştın orda fotodan belli fakesel olduğun o fotoyu alırken bile belli yanında en az bir tane bayan var

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Thrill and anathema
olum siz nasıl fakesellersiniz çıldırıyom var ya zaten sen saçını atmıştın orda fotodan belli fakesel olduğun o fotoyu alırken bile belli yanında en az bir tane bayan var
adimi kotuye cikarma khhvyim

• +1
cift cene ameliyati oluyorum amk bu yilin sonunda doktorum falan belli daha ne yenisi
kim doktorun + ordotoni ile beraber ne kdr tuttu bu sene zamlanmıştı bimaxlar ne kdr oldu acaba

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Serialsuicide
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Resistance.
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Gordon Freeman
kim doktorun + ordotoni ile beraber ne kdr tuttu bu sene zamlanmıştı bimaxlar ne kdr oldu acaba
80k orto, 200k da cift cene arti cene ucu fiyati vermisti gecen sene eylul fiyatlari ama bu. bi de doktor degistirebilirim bilemiyorum bakicam bu sene

• +1
Reactions: Thrill and Resistance.
80k orto, 200k da cift cene arti cene ucu fiyati vermisti gecen sene eylul fiyatlari ama bu. bi de doktor degistirebilirim bilemiyorum bakicam bu sene
cene ucu tek basina 70-80 falandi sanirim yanlis hatirlamiyosam merak edenler icin

• +1
Reactions: Thrill and Resistance.
hee güzel

• JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide
cene ucu tek basina 70-80 falandi sanirim yanlis hatirlamiyosam merak edenler icin
bro tek başına hepsi baya pahalı ama bir olunca ucuzluyo baya

• +1
ama bu ucuz bi doktor biraz. gorusecegim 300-350k sanirim bakalim fiyat alicam

• +1
sana çok fena kurukdum konustugum kiz diyo burda larpliyo offffffffffffff offfffffff 180'nin altı nd bir ltn olmak bazen zorluyor ama ben bile bu kadar dert etmiyom

• +1
okula gidiyoz sınıftakilerin yanına geleyim diyom nd oldugumuz için anında bir dışlanma istemiyolar abi beni annem babam kardeşim falan hariç kimse istemiyo amk burda larperlik yapmayın ben durumuma şükrediyorum bi de sizin halinize bak oooffff

• +1

Users who are viewing this thread

Back