olumlama ve subliminal

Peter Steele

Peter Steele

Mistral
Subliminal dinleyerek bideltoidlerimi tam 1 inch uzattim ( lifefuel for framecels)
Subliminal dinleyerek sikimi tam 5 inchden 6 inch yaptim ve kalinligini 4.5 inchden 5.2 inch yaptim
Subliminal dinleyerek 178den 178 yaptim boyumu (suifuel)
Olumlama dinleyerek kuponlarimin tuttugunu dusundum ve tek gunde 5k aldim

Simdi basa donun ve kendinize diyin ki
bu subliminal degilse hangi hormon:)

Subliminal dinleyerek bideltoidlerimi tam 1 inch uzattim ( lifefuel for framecels)
Subliminal dinleyerek sikimi tam 5 inchden 6 inch yaptim ve kalinligini 4.5 inchden 5.2 inch yaptim

Anneni dinleyerek yarragimi tam 1 inch uzattim

Placebo underrated ama ise yarıyor sadece inan.

• Hmm...
Reactions: Peter Steele
  • +1
Reactions: yuda

onemlı ollan hıssetmek kendını chadlıte hısset ve chad ol 195 hııseet ve oyle ol

• +1
Reactions: yuda and Peter Steele
Dostoyevski ben bisey farkettimki hem narsist bir ocum hemde bazi zamanlar mental breakdown gecirip cok loser hissediyorum ve intihar hisleri oluyor icimde bu 2 sey nasi bir arada bulunabilir amk

• +1
Dostoyevski ben bisey farkettimki hem narsist bir ocum hemde bazi zamanlar mental breakdown gecirip cok loser hissediyorum ve intihar hisleri oluyor icimde bu 2 sey nasi bir arada bulunabilir amk
O bendede var doktor antidepresan verdi psikiyatriste git bence

• Hmm...
O bendede var doktor antidepresan verdi psikiyatriste git bence
SUrekli baska insanlarin takdir etmesini istiyorum beni bi cesit masturbasyon gibi ama antidepresan kullanmaya karsiyim

• +1
SUrekli baska insanlarin takdir etmesini istiyorum beni bi cesit masturbasyon gibi ama antidepresan kullanmaya karsiyim
Bende karsiydim antidepresan kullandim sikistim knk low inhib yapiyo ben asiri takiyom

• JFL
Bende karsiydim antidepresan kullandim sikistim knk low inhib yapiyo ben asiri takiyom
Onun yerine magic mushroom,lsd ve xanax kullanıyorum

Attachments

• IMG_20241025_205843_379.jpg
    IMG_20241025_205843_379.jpg
    62 KB · Views: 0
hap atınca ben

Attachments

• AQNO-m8CqreATSOdPghPf0G9Sb6lKfrYubjiTUmBJCzE9m7E35A_d6ofzR3vcaCdD2Pk9ZKEUwOhxCoUFIDswroX.mp4
    5.6 MB

Users who are viewing this thread

Back