Omad dayım saçlarım dökülüyo :(

erkenboşalangarson

erkenboşalangarson

Iron
Günde tek öğün yiyip 3 defa kardiyo yapıyom bu faktörler dışında yaşta büyüdğ artık saçlarım elveda diyor aranızda minoxidil finasteride fln kullanan var mı uzun vadede zararları varmıdır

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
omadi birak o zmn

• +1
Reactions: chadmanlet04, Peter Steele and auitistsurvior
En hızlı şekilde kilo vermem lazım yakın bir zamanda cinsel seks yapıcam gibi gözüküyır
oral minox dene istersen yada kreminide alabilrsin ama oral olan daha pratik ve kolajene vurmuyor diye biliyom bide eczanede satılıyormudur acaba emin degilim

Omad boş kalori sayımı şart

• Ugh..
  • +1
Reactions: chadmanlet04 and auitistsurvior
oral minox dene istersen yada kreminide alabilrsin ama oral olan daha pratik ve kolajene vurmuyor diye biliyom bide eczanede satılıyormudur acaba emin degilim
Bakıcam teşekkür ederim

• +1
Reactions: auitistsurvior
Günde tek öğün yiyip 3 defa kardiyo yapıyom bu faktörler dışında yaşta büyüdğ artık saçlarım elveda diyor aranızda minoxidil finasteride fln kullanan var mı uzun vadede zararları varmıdır
high t pfp, nickname

Bende büyüme sinyalini maksimyma vıkatmak icin 5k kaloti yiyorum

Bende büyüme sinyalini maksimyma vıkatmak icin 5k kaloti yiyorum
Büyüme dedinde aklıma geldi amk çok bariz bir şekilde babamdan daha uzunum şuan ve yıllardır aynı boydaydık yaşım 22 son 1 aydır her gün kardiyo+açlık yapıyorum bu etkilermi acaba

Büyüme dedinde aklıma geldi amk çok bariz bir şekilde babamdan daha uzunum şuan ve yıllardır aynı boydaydık yaşım 22 son 1 aydır her gün kardiyo+açlık yapıyorum bu etkilermi acaba
Belki babanın beli kambur oldu

Users who are viewing this thread

Back