meert
Banned
Burda bile nabzım 120 atıyor amk heyecandan bu nasıl bir özgüvensizlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka mesela günlük ihtiyaçlarını nasıl görüyorsun çöpe çıkmaya bile utanırsın sen meselaBurda bile nabzım 120 atıyor amk heyecandan bu nasıl bir özgüvensizlik
alakası yokkanka mesela günlük ihtiyaçlarını nasıl görüyorsun çöpe çıkmaya bile utanırsın sen mesela
31 çeken dayılar var sadece aq kafanda büyütme herşeyiBurda bile nabzım 120 atıyor amk heyecandan bu nasıl bir özgüvensizlik
Recai iskender karşıma gelecekse girerdim ama no joke31 çeken dayılar var sadece aq kafanda büyütme herşeyi
2 kere kaydırdım Amerikalı htb çıktı iki kere valla31 çeken dayılar var sadece aq kafanda büyütme herşeyi
Annemi SİKEYİMRecai iskender karşıma gelecekse girerdim ama no joke
onuda kafanda büyütmeyeceksin orospunun köylünün teki çıkar2 kere kaydırdım Amerikalı htb çıktı iki kere valla
Fakesi deyil amk orijinali olmAnnemi SİKEYİM
onuda takmayacaksın aq kekolara sulanıyordur kafanı düzelt üzerler seniOlm bi foid çıktı ıyyyyy dedi amk Kortizol fuelledim keşke girmeseydim
Pashanamir omegle olayını bilen tarihçi agalarOlm bi foid çıktı ıyyyyy dedi amk Kortizol fuelledim keşke girmeseydim

Asagi kisimi atmaya gotun yemedi lan demi piccccc hadi at lan at hadi att lan att