Omuz genisligi artar mi

Tornoviaa

Tornoviaa

Iron
Amina koyum omuzlarımı normalden genise çekmem lazım. Sporla falan olacak is mi ? Yoksa direkt yağ dokusu enjektesi falan hokus pokus yapılabiliyor mu ?

omuz genişliği için herseyi basarım

Amina koyum omuzlarımı normalden genise çekmem lazım. Sporla falan olacak is mi ? Yoksa direkt yağ dokusu enjektesi falan hokus pokus yapılabiliyor mu ?

spor yapcan amk baska nasil artcak. onermem ama synthol olabilir ama yarrak gibi durursun

spor yapcan amk baska nasil artcak. onermem ama synthol olabilir ama yarrak gibi durursun
Kanka 2 cm falan artıyorda yetmez ya amk

zaten ortalama/ortalamanın üstü frame varsa spora giderek iyi hale getirirsin
git bas yani

knk omuz çalışabilmek yapabilecegin max şey ama yağ oranı düşürdüğünde daha da kücülecek haberin ola

knk omuz çalışabilmek yapabilecegin max şey ama yağ oranı düşürdüğünde daha da kücülecek haberin ola
Nasıl kuculuyo knk kullan bakım bı beynini

Nasıl kuculuyo knk kullan bakım bı beynini
1737385444016
sence tişörtün içinde soldaki gibi mi duracaksın amına koyduğumun andavalı yağ oranını düşürdükten sonra 80 kilo + değilsen çubuk gibi durcan

• JFL
Reactions: maarda
View attachment 3440081sence tişörtün içinde soldaki gibi mi duracaksın amına koyduğumun andavalı yağ oranını düşürdükten sonra 80 kilo + değilsen çubuk gibi durcan
Bak bakim frame değişmiş mi senin gözüne bosalayim kodumun veleti

• JFL
Reactions: jackreacher52 and nmn14
Bak bakim frame değişmiş mi senin gözüne bosalayim kodumun veleti
sen harbiden mankafa bi orosbu oglusun bu adam sence tshirtin icinde ne kadar büyük durabilir oğlum baksana omuzlara %10 yağ oranına geldiginde hayvan gibi kas kütlen yoksa gözükeceğin tip şu reddet veya reddetme
1737386256318
1737386221733

sen harbiden mankafa bi orosbu oglusun bu adam sence tshirtin icinde ne kadar büyük durabilir oğlum baksana omuzlara %10 yağ oranına geldiginde hayvan gibi kas kütlen yoksa gözükeceğin tip şu reddet veya reddetmeView attachment 3440094View attachment 3440093
Ee hala frame kuculmuyor?.d
Frame dediğin şey clavicular kemigi yukarıda yag oranı dusunce kuculcek demissjn simdi tüm vücuttan bahsediyosun siktir git lgs calis anan kizmasin

Ee hala frame kuculmuyor?.d
Frame dediğin şey clavicular kemigi yukarıda yag oranı dusunce kuculcek demissjn simdi tüm vücuttan bahsediyosun siktir git lgs calis anan kizmasin
20 yasında adamım kafanı koparıırım valla adamın bahsettiği şey zaten büyük gözükmek amınakoyim adama diyosun ki yağ oranın düştüğünde küçük durmucaksın bisi degismicek

• JFL
Reactions: jackreacher52
20 yasında adamım kafanı koparıırım valla adamın bahsettiği şey zaten büyük gözükmek amınakoyim adama diyosun ki yağ oranın düştüğünde küçük durmucaksın bisi degismicek
Tmm sus knk aynn sn haklısın

• JFL
Reactions: nmn14
  • So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Kanka 2 cm falan artıyorda yetmez ya amk
Spora basladigimda omuz cevrem 125cm falandi suan 150cm ye yakin. 2cm ne ebu cehilin torunu seni.

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and hellomylove
Clavicular kemigin darsa zaten omuz genisletmek neyine ki otur evinde çek otuzbirini
bebeğim benim kütlen arttığında da o zargana görünümün azalıcak yağ oranını azaltmak seni küçültüyor ben ondan bahsediyorum ectomorph 90 kg bi adamla meso 70 kg bi elemanı yan yana koysak hangisi genel daha büyük gözükür

• JFL
Reactions: maarda
adam vücut tiplerine inanıyo amk bunla tartısmak hata zaten
chat gpt tarafından kabul edildi sen squintine devam et kardeşim

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and orhanhic
Spora basladigimda omuz cevrem 125cm falandi suan 150cm ye yakin. 2cm ne ebu cehilin torunu seni.
onden paralel olcumden bahsediyo senin 25 cm in bir kısmı sırttanda geliyor ama tabi 2 ser cm den daha fazla artar 2 ne aq

bebeğim benim kütlen arttığında da o zargana görünümün azalıcak yağ oranını azaltmak seni küçültüyor ben ondan bahsediyorum ectomorph 90 kg bi adamla meso 70 kg bi elemanı yan yana koysak hangisi genel daha büyük gözükür
Haci sen malsin amınagoyum ben 65 kiloyum 24 inch bideltim var ne anlatiyon yağ oranı falan zırvalama direkt clavicular kemiği dar olan biri omuz genisletmeyede calısmasın

• JFL
Reactions: tetopsyop and Heatmiser
Haci sen malsin amınagoyum ben 65 kiloyum 24 inch bideltim var ne anlatiyon yağ oranı falan zırvalama direkt clavicular kemiği dar olan biri omuz genisletmeyede calısmasın
24 inch bideltin yok amk arnold seviyesi olması lazım 24 inch olması için seninki 21-22 civarları

onden paralel olcumden bahsediyo senin 25 cm in bir kısmı sırttanda geliyor ama tabi 2 ser cm den daha fazla artar 2 ne aq
O da yanlis hatirlamiyosam 52-53 falandi suan 58.5cm sanirim ama ilacliyken 60i gormustum. Her turlu sirtta etki ediyo olcuye zaten kanka engelleyemezsin onu. Omuz genisligi yerine belin ince olmasi daha onemli nacizane fikrimce.

• +1
Reactions: Heatmiser
O da yanlis hatirlamiyosam 52-53 falandi suan 58.5cm sanirim ama ilacliyken 60i gormustum. Her turlu sirtta etki ediyo olcuye zaten kanka engelleyemezsin onu. Omuz genisligi yerine belin ince olmasi daha onemli nacizane fikrimce.
katılıyorum iyiyse bel omuz sırt uclusu kadar efsane bisey yok

artmaz

• WTF
Reactions: Tornoviaa
amk ben 6 aydır 5kg dumbella lateral yapıyom niye artmıyo bu kilo düzgün de yapıyorum aq

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
24 inch bideltin yok amk arnold seviyesi olması lazım 24 inch olması için seninki 21-22 civarları
senin benim framei gordugun zaman omuzlarimda kutle yoktu yani 3 ay onceydi suan bideltim 23.5-24 inch

• JFL
Reactions: Heatmiser
amk ben 6 aydır 5kg dumbella lateral yapıyom niye artmıyo bu kilo düzgün de yapıyorum aq
genetikle alakali biseydir muhtemelen benim lateralim 12.5 her set dropset atiyom onerırım

clavicular kemiğinin dar olduğunu nasıl anlicaz la

Users who are viewing this thread

Back