htbslayer
Iron
beyler hayırlı günler bu sene 16ya girixem omuz 45-46 cm arasi iyi midir ne diyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dayı ben bu foruma ne zaman girsem globalde trde htb slayerlar görüyom htb slayliyosanız niye foruma giriyonuz amkbeyler hayırlı günler bu sene 16ya girixem omuz 45-46 cm arasi iyi midir ne diyorsunuz
kral isim troll sence htb slayleyebilsem forumda olur muyum şuna benziyorum amkdayı ben bu foruma ne zaman girsem globalde trde htb slayerlar görüyom htb slayliyosanız niye foruma giriyonuz amk
yuh amkbenim 16da 52ydi over
Orta-dar bir ölçü.beyler hayırlı günler bu sene 16ya girixem omuz 45-46 cm arasi iyi midir ne diyorsunuz
kıvırcık ama beyazcell truly over.kral isim troll sence htb slayleyebilsem forumda olur muyum şuna benziyorum amk
bende zaten 16ya aralikta giricem şuan 15i tamamlıyorum genel olarak çevremdekiler uzun olduğunu söylüyor ölçtüğumde 45 çıktı buraya da sorayım dedimOrta-dar bir ölçü.
Ben 14 te 46ydım
Boy kaç bide kanka küçükbeyler hayırlı günler bu sene 16ya girixem omuz 45-46 cm arasi iyi midir ne didiyorsunuz
benim de bayağı yüksekti kanka hatırladığım 50den fazlaydı eve döndüğümde mezurayla foto atarımBeyler herkes 40 50 60 benim 34 anani sikim
Beyler herkes 40 50 60 benim 34 anani sikim
Omzun nasıl 34 amkBeyler herkes 40 50 60 benim 34 anani sikim
1.71 kralBoy kaç bide kanka küçük
ortalama ölçüye gelirsin şuanlık dar sayılabilicek bir ölçü ama kafana takma en kötü omuz paddiyle fraudlarsınbeyler hayırlı günler bu sene 16ya girixem omuz 45-46 cm arasi iyi midir ne diyorsunuz
aga genel olarak cevremdekiler uzun olduğunu söylüyor aslında averaja göre yüksek siz niye dar dediniz anlamadımortalama ölçüye gelirsin şuanlık dar sayılabilicek bir ölçü ama kafana takma en kötü omuz paddiyle fraudlarsın![]()
İyi o zaman daha da büyüyebilir plaklar açıksa duşuk e2 high t dht low-mid arası esto tut boyun 21 22 ye kadar uzar omuzun boyuna göre iyi bu arada1.71 kral
34 ne agaBeyler herkes 40 50 60 benim 34 anani sikim
Ropelicem knk cok takmiyom o yuzden34 ne aga
ülme karabaşRopelicem knk cok takmiyom o yuzden
Belin incedirniye bilmiyom ama bideltim 45 cm civari olmasina ragmen frame'im genis duruyor
boyum 173-175 civari falan bide. yanlis hesap veya clavicle farki mi bilmiyorum
belimde oyle aman aman ince degil kalin degil evet ama suan %20 bodyfatte falan geziyorum bide tanidiklarim da arkadan olsun onden olsun uzun oldugunu soyluyorlar.Belin incedir
aynı şekilde dostum büyük ihtimalle üst vücudun uzun olduğu için bu şekilde görünüyordur.niye bilmiyom ama bideltim 45 cm civari olmasina ragmen frame'im genis duruyor
boyum 173-175 civari falan bide. yanlis hesap veya clavicle farki mi bilmiyorum
Normie düzeyinde sayılır sporlar arttırılır naturel olarak 58'e kadar çıkarabilme imkanın varbeyler hayırlı günler bu sene 16ya girixem omuz 45-46 cm arasi iyi midir ne diyorsunuz
chud phenokral isim troll sence htb slayleyebilsem forumda olur muyum şuna benziyorum amk