auitistsurvior
Jacketcel
10 da on got meme fizikli kız fakat yuz kotu yada dumduz karı yuzu iyi hangisi seciceksin uzun vadeli iliski buarada sik kaç değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dümdüz güzel kadın>>>10 da on got meme fizikli kız fakat yuz kotu yada dumduz karı yuzu iyi hangisi seciceksin uzun vadeli iliski buarada sik kaç değil
uzun vadeli iliski bak kızın yuzu kotu cocuguna aktarilabilir ama obur senaryodada kızın olursa ve got meme genlerini annesinden alırsa overher gün sikersin işte ne istiyon daha
Yüz daha önemli ya çirkin olsa yapamamher gün sikersin işte ne istiyon daha
Yüz daha önemli ya çirkin olsa yapamam
cunku her sabah onu cirkinse onu gormek sıkıntı ama sıkısırken cok kotu olursun zevk almassında genleri korumak lazım got meme olmadımı ilerdeki kızın riskli fakat yuz kotu oldumu direk cocuklar icin over gibi ama yuzun cırkınlıgıne gore tartısılabilirDümdüz güzel kadın>>>
Ama sen yüksek testolu olduğundan değil incel olduğundanYuksek testolular iyi vücutluyu seçer
Bu dönemde güzel bir karıyla evlenip ölene kadar beraber kalabileceğini mi sanıyorsunGüzel yüz.Çocuklarımı düşüneyim az
Bende chad olacağım için evet ama şuan ukraynalı bir mtb var konuştuğum boyu 170 geniş frameli yüksek östrojenli(uzamayı 13 yaşında bırakmış) renkl gözlü kumral sırf onun için geomaxx yaparım amkkkBu dönemde güzel bir karıyla evlenip ölene kadar beraber kalabileceğini mi sanıyorsun
Kral kötü haberim var başkalarıyla konuşuyor uzak ilişkide bir kızı gerçekten sevmiştim hatta realden birini reddetmiştim amk o da beni çok seviyor gibi yapıyordu ama bir anda kesildi uzak ilişki 3-5 tane tut(kızlarla konuşmaya alışık olmak için) realdende denemeye devam et işteBende chad olacağım için evet ama şuan ukraynalı bir mtb var konuştuğum boyu 170 geniş frameli yüksek östrojenli(uzamayı 13 yaşında bırakmış) renkl gözlü kumral sırf onun için geomaxx yaparım amkkk
İncel copeBu dönemde güzel bir karıyla evlenip ölene kadar beraber kalabileceğini mi sanıyorsun
Bilimsel inceleme atİncel cope
Küçük meme de güzel ben güzel karıyı tercih ediyom10 da on got meme fizikli kız fakat yuz kotu yada dumduz karı yuzu iyi hangisi seciceksin uzun vadeli iliski buarada sik kaç değil
ilerde kızın olursa ve got meme genleri esinden gelirse napcan hauat boyu dumduz olcak memesi ve gotu erken yasta fillerda yaptıraman lise hayatı zorlu gecerGüzel yüz.Çocuklarımı düşüneyim az
bende guzel yuz seciyom ama ilerde kızın olursa ve meme got genleri anadan gelirse gg lisede sosyal hayatı kotu olabilir gerci abazalar dadanmaz eli yuzu duzgunlerde geleblirKüçük meme de güzel ben güzel karıyı tercih ediyom
Kızımın hayatı zorlu geçmez çünkü istediği kadar düz olsun yine erkek arkadaşları olurilerde kızın olursa ve got meme genleri esinden gelirse napcan hauat boyu dumduz olcak memesi ve gotu erken yasta fillerda yaptıraman lise hayatı zorlu gecer
wheat waffles bile diyodu eger bir kız bi kere high tier sign verirse o ilgiyi tutabilirsin o ilgiyi almak cok elinde degil ama bir sekilde alırsan(şans faktoru) elinde tutabilirsin yani bir karı sana şansa bala S tier ilgi verdi sen o ilgiyi tutabilrin burdada "game" falan belki ise yarıyodurİncel cope
direk guzel kız o zaman ya ama cirkin derken ben cok cirkin demiyom ortalama yani ama guzel kızta cok guzel olcak o yhuzden yine guzel kız bence düz stacylite ustundur memelı ve gotlu htbKızımın hayatı zorlu geçmez çünkü istediği kadar düz olsun yine erkek arkadaşları olur
Kızımın genlerini dusunemiyom valla sanki evlenip de cocuk yapacam aq .dd öyle olsa bile hipergami sayesinde pek bişey olmaz kıza önemli olan erkek cocuk soyunu o devam ettirecekbende guzel yuz seciyom ama ilerde kızın olursa ve meme got genleri anadan gelirse gg lisede sosyal hayatı kotu olabilir gerci abazalar dadanmaz eli yuzu duzgunlerde geleblir
erkekse bu devirde işi yaş gitmez gerci yuzu neyim iyi olursa karjnın genler kurtarırsa kurtulunKızımın genlerini dusunemiyom valla sanki evlenip de cocuk yapacam aq .dd öyle olsa bile hipergami sayesinde pek bişey olmaz kıza önemli olan erkek cocuk soyunu o devam ettirecek
sen sexting yaptım yazmıssın artik incel degilsin incel deme kendine incel degilsin ve bununla ovun mutlu ol sen incel degilsin bida diyom sen incel degilsin tamam anlasıldı tamamBende chad olacağım için evet ama şuan ukraynalı bir mtb var konuştuğum boyu 170 geniş frameli yüksek östrojenli(uzamayı 13 yaşında bırakmış) renkl gözlü kumral sırf onun için geomaxx yaparım amkkk
Seslide bossalmayan var mı @ER enjoyersen sexting yaptım yazmıssın artik incel degilsin incel deme kendine incel degilsin ve bununla ovun mutlu ol sen incel degilsin bida diyom sen incel degilsin tamam anlasıldı tamam
sadece attığı tahrik edici mesajlara boşaldım ben ne sesi amkkkkkSeslide bossalmayan var mı @ER enjoyer
ben incel oldugum iciin chad gibi catfishliycem ve 31 materyali elde edicem brutal blekpillsadece attığı tahrik edici mesajlara boşaldım ben ne sesi amkkkkk