online oyunlardaki bp hk.

dogida

dogida

Banned
veya sanaldaki herhangi bir seslideki.

tamamen sesinize göre değerlendiriliyorsunuz, tabii adamla kalkıpta zeka gerektirecek bir şey konuşmuyorsanız. sesiniz ince ltn veya peltek falansanız zorbalanırsınız.
faqqat kalın sesli chad sesiniz varsa çok mal olmadığınız sürece kimse bir şey demez.

Örnek olarak başta @elemanzelvadre benim sesimi duyunca yüksek testolu kaslı güclü biri sandi

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 70692, hesaplar_banlı, recai iskender and 2 others

tamamen sesinize göre değerlendiriliyorsunuz, tabii adamla kalkıpta zeka gerektirecek bir şey konuşmuyorsanız. sesiniz ince ltn veya peltek falansanız zorbalanırsınız.
faqqat kalın sesli chad sesiniz varsa çok mal olmadığınız sürece kimse bir şey demez.

Örnek olarak başta @elemanzelvadre benim sesimi duyunca yüksek testolu kaslı güclü biri sandi
lan ne anlatıyon amk jfl

Tamam sen hadi biraz da gerçek hayattaki bpleri deneyimle :forcedsmile:

• +1
Reactions: Deleted member 70692
kalin ses mogger 165ler bir win daha

ama 2025 yilinda rekabetci oyun oynayan agir retarddir

• +1
Reactions: angrybirds
  • JFL
Reactions: sanktWiecz, Ashoimex, Peter Steele and 1 other person

dusuk testolu oldugunu kabul etmis bu tiradda abiş

Users who are viewing this thread

Back