Online status, mevçut aktivite, profiline bakmayı kapatanları götten zımparayla sikim

D

Dora67

Bronze
Kendini fenomen mi sandın fıldırık:LOL::p Kapatmanın ne anlamı var amk incel forumdasın niye kapatıyonuz anlamiyom:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::)

• +1
Reactions: ER enjoyer
Bu arkadas yabancı forumdaki tacizcilerle daha karşılaşmamış

fıldrık diyo ama boyu 163 ve çolyak

Seni kime fıldrık dişyon la küçük :)) seni ezerim ha böcük :))

• Woah
Reactions: menas
Bu arkadas yabancı forumdaki tacizcilerle daha karşılaşmamış
Lan oluşum paşacığım bak güzel dil ile konuşuyorum, sen niye o sik kaffanla profıl linit koyuyon, onlıne status kapatıyon:)

kibirli kendini beyenmiş taşşaksız sikini elleyıp koklayan eleman gibi bir olarak hafızamda kayıt yapıyom öyle yaprsan tamamı paşam git değiştir lütfen.

Hem tacizci napacak amk evine gelip senimi sikcek?:LOL:

Bana laf atıyonda paşinkom sende böyle gidersen diyabet olcan gibi kaffana falan takma yoksa olursun benim kafama takmaya gerek yok her hastalık var bende istediğimi kullanabilrim vücütuma sokabilrim stressız hayat ne güzel bana ben gibisi chad yok:p:LOL::)

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Lan oluşum paşacığım bak güzel dil ile konuşuyorum, sen niye o sik kaffanla profıl linit koyuyon, onlıne status kapatıyon:)

kibirli kendini beyenmiş taşşaksız sikini elleyıp koklayan eleman gibi bir olarak hafızamda kayıt yapıyom öyle yaprsan tamamı paşam git değiştir lütfen.

Hem tacizci napacak amk evine gelip senimi sikcek?:LOL:
Yeni saklaban gelmis azıcık daha götünü yırt eğlendir bizi hadi

Cölyakın amk hayatı beter yaptı bana orosbu çoçugu hic bi sik yıyemıyom vitaminsiz kalcam hgh sonra bi bok yaramicak proteinler absorbe edemicem bi LL olsamda ondan sonra her siki yiğecem 50 yaşına kadar yaşama şansım var zatem hesapladım 47-51 yaşında mide kanserınden ölecem

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Cölyakın amk hayatı beter yaptı bana orosbu çoçugu hic bi sik yıyemıyom vitaminsiz kalcam hgh sonra bi bok yaramicak proteinler absorbe edemicem bi LL olsamda ondan sonra her siki yiğecem 50 yaşına kadar yaşama şansım var zatem hesapladım 47-51 yaşında mide kanserınden ölecem
KANKA TAKMA YA

• +1
Reactions: Dora67
Yeni saklaban gelmis azıcık daha götünü yırt eğlendir bizi hadi
Tamam sikim özür dilerim gel elini öpüm incel foruma gelmeden burası senin bölgen gel ağglama paypal ver sana tam 37,25tl yollicam

• Hmm...
Reactions: maarda
KANKA TAKMA YA
Evet 163, cölyak, diyabet, skolyoz, yukarı aşağı zıplayan tiroid ama daha kötüde olabilirdi mesela elim ayagım olmasa öyle insanlarda var

Last edited:
  • Woah
Reactions: maarda, Heatmiser and elemanzelvadre
Kendini fenomen mi sandın fıldırık:LOL::p Kapatmanın ne anlamı var amk incel forumdasın niye kapatıyonuz anlamiyom:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::)
Orgdaki hintlilerden korunmanin başka yolu yok