org de milletin birbirini çekememesi

dogu

dogu

Banned
Adam vardı bi ara 1.86 sarışın mavi gözlü htn yüzlü. Bazı incel Türkolar ltn dediler. ÜZÜLME LENNNN karını sikmicezzz merak etmee 🤣🤣👍🏻 amk banada ltn diyolar incel o yavrum hayatında hiç kız eli tutmamışki bana bir sürü kız yazarken sinyal atarken yazık çocuklara

Last edited:
  • +1
Reactions: Hattab
incellere savaş açtım

Kız eli tutmayan eleman bi zahmet rate yapmasın siktir git kardeşim mümkünse

Katılmıyorum
Amaa şimdi elemanın biri geliyo bana ltn diyor şuanki halimle bi rating Guiedeye açıp baksın en az h mtn olduğumu bilir

• +1
Reactions: Hattab
Adam vardı bi ara 1.86 sarışın mavi gözlü htn yüzlü. Bazı incel Türkolar ltn dediler. ÜZÜLME LENNNN karını sikmicezzz merak etmee 🤣🤣👍🏻 amk banada ltn diyolar incel o yavrum hayatında hiç kız eli tutmamışki bana bir sürü kız yazarken sinyal atarken yazık çocuklara
O mavi gözlü htn yüzlü yavşak aşırı şımarıktı çünkü haddini bildirdiler

knk orgun %70i boş işsiz güçsüz adamlar tüm gün lurklayıp ona buna sataşıp ilgi arıyolar 3-4 güna banlanıp siktir olup gidiyolar

knk orgun %70i boş işsiz güçsüz adamlar tüm gün lurklayıp ona buna sataşıp ilgi arıyolar 3-4 güna banlanıp siktir olup gidiyolar
Deli oluyom zaten salak orospu çocukları boş yapıyor sadece bak sadece gözle bile minimum mtn

• +1
Reactions: angrybirds
Havlama köpek

Deli oluyom zaten salak orospu çocukları boş yapıyor sadece bak sadece gözle bile minimum mtn
Havlama köpek
bak mesela bu mal orospu çocuğuna işi gücü yok dünden beri beni sinirlendirmeye çalışıyor sebepsiz yere bana sataşıyo onay alamadı kimseden son şansını deneyip 2 gün sonra başka birine sataşacak herif tüm kozunu oynuyor yok kürt yok meslek lisesi yok şöylesin böylesin sanane amk cocu rateliyosan ratele siktir git az öteye karı kıllklılar başkalarının hayatını kendilerine mevzu ediyolar hakkımda 3-4 tane thread açtı postlarıda götüyle mi okuyo napıyo yalan yanlış thread açıyo benim surgery gereksiz dediğim postu gördü mubtemelen surgery planı yapıyomuşum öyle diyo

bak mesela bu mal orospu çocuğuna işi gücü yok dünden beri beni sinirlendirmeye çalışıyor sebepsiz yere bana sataşıyo onay alamadı kimseden son şansını deneyip 2 gün sonra başka birine sataşacak herif tüm kozunu oynuyor yok kürt yok meslek lisesi yok şöylesin böylesin sanane amk cocu rateliyosan ratele siktir git az öteye karı kıllklılar başkalarının hayatını kendilerine mevzu ediyolar
Kuran-ı Kerime sövmesen bunlar olmazdı knk

bak mesela bu mal orospu çocuğuna işi gücü yok dünden beri beni sinirlendirmeye çalışıyor sebepsiz yere bana sataşıyo onay alamadı kimseden son şansını deneyip 2 gün sonra başka birine sataşacak herif tüm kozunu oynuyor yok kürt yok meslek lisesi yok şöylesin böylesin sanane amk cocu rateliyosan ratele siktir git az öteye karı kıllklılar başkalarının hayatını kendilerine mevzu ediyolar hakkımda 3-4 tane thread açtı
Eylemlerimizin çerçevesine ve cihadımızın kapsamına girdin dikkat et

kimse seni çekemiyo knk o yüzden ltn diyolar :D ,en çok sen sikiyon karıyı ondan looksmax forumunda shitpost kasıyon ya :ROFLMAO:

Users who are viewing this thread

Back