Org de rate yalan

dogu

dogu

Banned
En iyisi aldığınız kız ilgisine göre ratelemeniz. biri l htn biri ltn sikim sonik rateler bazı inceller kıskanıyor gereksiz düşük veriyor ama gözü anasının amınâ kadar inik büllük kafalı ya htn der kendinizi Ratelletirmeyin

• +1
Reactions: angrybirds

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Ashoimex, Deleted member 93990, Deleted member 117069 and 3 others
Gelmiş hindistan görünümlü elemena htn diyor çüllük kadar kafası olana bana ltn diyor 👍🏻👍🏻🤣 çok iyisin abi

Benide herkese benzetiyolar amk ( dehaya, cameron, senin dediğin cebeci bide )
Üslubun ve sesin de benziyor

• +1
Reactions: MentalistKebab and dogu
En iyisi aldığınız kız ilgisine göre ratelemeniz. biri l htn biri ltn sikim sonik rateler bazı inceller kıskanıyor gereksiz düşük veriyor ama gözü anasının amınâ kadar inik büllük kafalı ya htn der kendinizi Ratelletirmeyin
elliot rodger'a benziyon büllük kafa bi de aldığın kız ilgisine göre ratele diyen benim zaten :ROFLMAO:

elliot rodger'a benziyon büllük kafa bi de aldığın kız ilgisine göre ratele diyen benim zaten :ROFLMAO:
La sen hala konuşuyon mu la hindistanlı elemana htn diyo bide siktir git görmeyin seni

La sen hala konuşuyon mu la hindistanlı elemana htn diyo bide siktir git görmeyin seni
aptal orospu çocu ironiyi anlamayan beynini skm senin ,kendini allah mı sandın aq forumuna yeni geldin, ister htn ol ister ltn kendi kendini ratele aq ağlağı :ROFLMAO:

• +1
Reactions: Deleted member 117069
aptal orospu çocu ironiyi anlamayan beynini skm senin ,kendini allah mı sandın aq forumuna yeni geldin, ister htn ol ister ltn kendi kendini ratele aq ağlağı :ROFLMAO:
Hala konuşuyor h mtn de mek biliyon mu allah diyor bide senin anana tecavüz edeyim ben

Hala konuşuyor h mtn de mek biliyon mu allah diyor bide senin anana tecavüz edeyim ben
çoluk çocukla anca bu kadar ilerliyo muhabbet :feelsgood:

Aynen cebinde kaç liran var bide büyükmüş gibi konuşuyor
napacan evladım benim cebimdeki parayı ben erkek götü sikmiyom :ROFLMAO:

Kavga etmeyin çocuklar

• JFL
Reactions: Deleted member 93990, Black_Pill_Enjoyer1, jackreacher52 and 1 other person
Benide herkese benzetiyolar amk ( dehaya, cameron, senin dediğin cebeci bide )
hepsi turanid
Looksmax.org üyelerinin çoğu turanidcel

Gelmiş hindistan görünümlü elemena htn diyor çüllük kadar kafası olana bana ltn diyor 👍🏻👍🏻🤣 çok iyisin abi
hindistan görünümlüler maksimum ltndir.
Forum da hindu çok fazla var onlar sadece hindulara yüksek verir darktriad diyen kim varsa alayı shitskindir

• +1
Reactions: Hattab and dogu
incelleri dikkate aldığında direkt over ztn

• +1
Reactions: dogu and Black_Pill_Enjoyer1
Video bağımlılık yaptı onuncu izleyişim

Users who are viewing this thread

Back