Org lurklediğiniz en saçma mekan?

D

Deleted member 230330

Gold
title
1763905635374

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: yadih, Auchelius, pashanimair and 10 others
Avm

• Hmm...
  • +1
Reactions: Deleted member 136914 and Deleted member 230330
  • JFL
Reactions: growthplatessss111, Auchelius, Serialsuicide and 2 others
  • +1
Reactions: pashanimair and Deleted member 230330
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Resistance., senualF and 1 other person
Kütüphanede org lurkluyordum, tuvalete gittim geri geldiğimde masamda kağıt vardı açıp baktım org user name’mim yaziyordu sonra enseme vurup kaçtı bir tane orospu evladi yakalarsam sikecegim onu @IlI

• JFL
Reactions: IlI, why not me?, Yagiz8928 and 5 others
187 ayakkabıylan 190
knk dürüst ol peki 187 olarak cidden uzun hıssedıyon mu hissetmiyon mu ne kdr heigmogg yiyon ne kdr atıyon mesela yolda gördüğün 10 erkek üzerinden sölesene

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
babaannem ölmüştü amk onun cenazesinde lurkluyodum

• So Sad
  • JFL
Reactions: dogu, Auchelius, pashanimair and 4 others
knk dürüst ol peki 187 olarak cidden uzun hıssedıyon mu hissetmiyon mu ne kdr heigmogg yiyon ne kdr atıyon mesela yolda gördüğün 10 erkek üzerinden sölesene
uzun adam uzun hissetmez knk sadece yanına kısa biri gelirse bir saat yok sen uzunsun ben kısayım muhabbeti yapar öyle anlar uzun olduğunu
+ genellikle sandalyeler masalar vs genel mekanlar kısa insanlara göre tasarlanıyor otururken sandalyeye sığamama oturaklı durmama gibi sorunlar var
+yürüyüş sorunu , skolyoz , boyun düzlüğü gibi birçok şeyide yanında getiriyor
fiziğim kötü olmamasına rağmen 183 civarı biri ile benle durması aynı olmuyor kiloyla alakası yok
overall sırf uzunsun diye senle konuşmaya çalışan kızların seviyesi de belli
10 erkeğin genellikle 8 ine heightmog atıyorumdur o 2 side 2metre ogreler oluyor genelde

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance., Auchelius and kurdistan
  • JFL
Reactions: why not me?, Yagiz8928, Auchelius and 1 other person
uzun adam uzun hissetmez knk sadece yanına kısa biri gelirse bir saat yok sen uzunsun ben kısayım muhabbeti yapar öyle anlar uzun olduğunu
+ genellikle sandalyeler masalar vs genel mekanlar kısa insanlara göre tasarlanıyor otururken sandalyeye sığamama oturaklı durmama gibi sorunlar var
fiziğim kötü olmamasına rağmen 183 civarı biri ile benle durması aynı olmuyor kiloyla alakası yok
10 erkeğin genellikle 8 ine heightmog atıyorumdur o 2 side 2metre ogreler oluyor genelde
fact bu ya uzun hissetmiyorum ben bunu orga söyleyince infaz emri veriliyoda öyle aq
2 metre fraudlicam o yüzden

• Love it
  • +1
Reactions: Yagiz8928, pashanimair and Deleted member 230330
yaşadığın görede bağlı amk 2 metre ogre ben hayatımda maksimum 3 tane falan gördüm, 10 erkekten 9'una heightmog atabiliyon aq 1 taneside 1.94 ltn falan

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, kurdistan and 1 other person
yaşadığın görede bağlı amk 2 metre ogre ben hayatımda maksimum 3 tane falan gördüm, 10 erkekten 9'una heightmog atabiliyon aq 1 taneside 1.94 ltn falan
o ogrelerde akromegali hastası 35 yaş bembeyaz saçlı elemanlar oluyor

• +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
o ogrelerde akromegali hastası 35 yaş bembeyaz saçlı elemanlar oluyor
193ten sonrası sağlıksız diye biliyom zaten aşırı uzun boydan dolayı vucutlarına kan pompalanmıyo aq

• +1
Reactions: pashanimair and Deleted member 230330
  • WTF
Reactions: kurdistan
  • Woah
  • +1
Reactions: Deleted member 230330 and flows5991
183-184 adamlar neredeyse kafa kafaya mı oluyo peki senle

• +1
Reactions: Deleted member 230330
183-184 adamlar neredeyse kafa kafaya mı oluyo peki senle
3cm fark oluyor ayakkabılar genelde 3cm boostluyor böyle birşey giymiyorsa tabi
1763912631661

• +1
Reactions: atess, Serialsuicide and Resistance.