D
Deleted member 230330
Gold
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ağzım sulandı efsane aktivite
kamil koç muğla otobüsü şöfor arkası koltuk
çok iyi olay amk barda arkadaşlarla otururken org açıp foto atacağım
sarhoş olup dihini atma geneçok iyi olay amk barda arkadaşlarla otururken org açıp foto atacağım
o sağdaki kahve ne garip amk AI yapmış sanki hazırlayanına helal olsun
ben futbol macinda kullanmistim
Kanka o zamanlar hesabım yoktu plajda lurklüyodum
naptın anlık testo artışı falanmı searchledinben futbol macinda kullanmistim
yok ya mac sıkıcıydı bende off topic'de thread okuyodumnaptın anlık testo artışı falanmı searchledin
Kanka o zamanlar hesabım yoktu plajda lurklüyodum
zengin piçView attachment 4355377 tahmin et kim daha yapıyordu
boy kacView attachment 4355377 tahmin et kim daha yapıyordu
187 ayakkabıylan 190boy kac
ayakkabıyla 2 metre fraudlasam nolur knk boy 190 falan heralde ölçmedim187 ayakkabıylan 190
knk dürüst ol peki 187 olarak cidden uzun hıssedıyon mu hissetmiyon mu ne kdr heigmogg yiyon ne kdr atıyon mesela yolda gördüğün 10 erkek üzerinden sölesene187 ayakkabıylan 190
uzun adam uzun hissetmez knk sadece yanına kısa biri gelirse bir saat yok sen uzunsun ben kısayım muhabbeti yapar öyle anlar uzun olduğunuknk dürüst ol peki 187 olarak cidden uzun hıssedıyon mu hissetmiyon mu ne kdr heigmogg yiyon ne kdr atıyon mesela yolda gördüğün 10 erkek üzerinden sölesene
186 amk yalan atıyo orgdakilere niye yalan atıyosan187 ayakkabıylan 190
kafama kalem koyup öyle ölçüyordum aq avm de ölçtüm186 amk yalan atıyo orgdakilere niye yalan atıyosan
fact bu ya uzun hissetmiyorum ben bunu orga söyleyince infaz emri veriliyoda öyle aquzun adam uzun hissetmez knk sadece yanına kısa biri gelirse bir saat yok sen uzunsun ben kısayım muhabbeti yapar öyle anlar uzun olduğunu
+ genellikle sandalyeler masalar vs genel mekanlar kısa insanlara göre tasarlanıyor otururken sandalyeye sığamama oturaklı durmama gibi sorunlar var
+yürüyüş sorunu , skolyoz , boyun düzlüğü gibi birçok şeyide yanında getiriyor
fiziğim kötü olmamasına rağmen 183 civarı biri ile benle durması aynı olmuyor kiloyla alakası yok
overall sırf uzunsun diye senle konuşmaya çalışan kızların seviyesi de belli
10 erkeğin genellikle 8 ine heightmog atıyorumdur o 2 side 2metre ogreler oluyor genelde
yaşadığın görede bağlı amk 2 metre ogre ben hayatımda maksimum 3 tane falan gördüm, 10 erkekten 9'una heightmog atabiliyon aq 1 taneside 1.94 ltn falanuzun adam uzun hissetmez knk sadece yanına kısa biri gelirse bir saat yok sen uzunsun ben kısayım muhabbeti yapar öyle anlar uzun olduğunu
+ genellikle sandalyeler masalar vs genel mekanlar kısa insanlara göre tasarlanıyor otururken sandalyeye sığamama oturaklı durmama gibi sorunlar var
fiziğim kötü olmamasına rağmen 183 civarı biri ile benle durması aynı olmuyor kiloyla alakası yok
10 erkeğin genellikle 8 ine heightmog atıyorumdur o 2 side 2metre ogreler oluyor genelde
o ogrelerde akromegali hastası 35 yaş bembeyaz saçlı elemanlar oluyoryaşadığın görede bağlı amk 2 metre ogre ben hayatımda maksimum 3 tane falan gördüm, 10 erkekten 9'una heightmog atabiliyon aq 1 taneside 1.94 ltn falan
sen ignoreladın mı beni amko ogrelerde akromegali hastası 35 yaş bembeyaz saçlı elemanlar oluyor
olm iceceğe bak bizim burda utanmasalar kahveyi söyleyince yüzüme atacaklar tam oç yeri amk
193ten sonrası sağlıksız diye biliyom zaten aşırı uzun boydan dolayı vucutlarına kan pompalanmıyo aqo ogrelerde akromegali hastası 35 yaş bembeyaz saçlı elemanlar oluyor
bilmiyom aq yanlıslıkla heralde sabahtan berı cozmeye calısıyom kim bu diye ahahdhahdasen ignoreladın mı beni amk
kamil koç muğla otobüsü şöfor arkası koltuk
biri kurban kesilirken lurklüyodu amk kimdi o
Bizim dershanede san mog atan kızlar var 192 93 güzeller de amko ogrelerde akromegali hastası 35 yaş bembeyaz saçlı elemanlar oluyor
183-184 adamlar neredeyse kafa kafaya mı oluyo peki senleuzun adam uzun hissetmez knk sadece yanına kısa biri gelirse bir saat yok sen uzunsun ben kısayım muhabbeti yapar öyle anlar uzun olduğunu
3cm fark oluyor ayakkabılar genelde 3cm boostluyor böyle birşey giymiyorsa tabi183-184 adamlar neredeyse kafa kafaya mı oluyo peki senle