Orgda beni panelleyenler hakkında

Acheron_v

Acheron_v

Iron
Beyler ben burda küfür ettiğim herkes ile barıştım ki ondan sorun yok sizin derdiniz ne panelleyip evimin adresini wp den fake numaradan atınca yapan kişinin eline ne geçti,yapan kişiye söylüyorum adresimi atacağına adresime gel bakalım

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: jsbera, atess, IlI and 6 others
Reis yayindaydim bu yüzden mi kapadın yayini

• +1
Reactions: hanma lover, cakdripa, Auchelius and 2 others
knk coo sijir boUcun ksuura bakmda ben barismadm

• JFL
  • +1
Reactions: szolliontaraelis, jsbera, Yagiz8928 and 2 others
negatif gözlere laf atiyon bide habire negatif gözlerim ile sikeeem seni nasıl düzeltsin adam
Screenshot 2025 11 24 23 01 24 940 comzhiliaoappmusically

senide fan kitlenide(alt hesaplarını) da sikeyim

• +1
Reactions: jsbera, senualF and kurdistan
Beyler ben burda küfür ettiğim herkes ile barıştım ki ondan sorun yok sizin derdiniz ne panelleyip evimin adresini wp den fake numaradan atınca yapan kişinin eline ne geçti,yapan kişiye söylüyorum adresimi atacağına adresime gel bakalım
Kim yapmış öyle bir şeyi

• Hmm...
Reactions: jsbera
org ortamı serttir ama merttir

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Resistance., jsbera and 13 others
Hayat hiç bilmediğin bi foruma gelip ana avrat sövüp sonra özür dilerim diyip herkesle aranı düzeltecek kadar basit değil acheron kardeş

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: jsbera, anathema, kurdistan and 3 others
Screenshot 20251125 220733 TikTok

• JFL
Reactions: jsbera, ascendantwill, nikolata and 7 others
Bi tık abartıldı mı ya bılemedım

• Hmm...
  • JFL
Reactions: NoxInfernum and Yagiz8928
Kardes uyarmadik mi ama:lul:

• +1
Reactions: jauscope
  • JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, growthplatessss111, meynet and 4 others
Hayat hiç bilmediğin bi foruma gelip ana avrat sövüp sonra özür dilerim diyip herkesle aranı düzeltecek kadar basit değil acheron kardeş
Kardeşim olayı bilip bilmeden konuşma

• JFL
Reactions: senualF and Yagiz8928
Kardeşim olayı bilip bilmeden konuşma
Bi kes tiktokcel am faresi, subforumdan uza ya da burada gelip birileri wpden yazdı diye salak salak karı gibi ağlama

• +1
Reactions: ascendantwill, churmaxxed, Serialsuicide and 1 other person
1764154738629

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, senualF and NoxInfernum
Bi kes tiktokcel am faresi, subforumdan uza ya da burada gelip birileri wpden yazdı diye salak salak karı gibi ağlama
Bidaha oku mesajımı ağlamışmıyım

negatif gözlere laf atiyon bide habire negatif gözlerim ile sikeeem seni nasıl düzeltsin adam
View attachment 4363872
senide fan kitlenide(alt hesaplarını) da sikeyim
“Git negatife gözlerini düzelt” , kendine edit yapmayı bırak

• +1
  • JFL
Reactions: why not me? and Yagiz8928
tiradın kalite
1764174281594

• JFL
Reactions: jsbera, jauscope, anathema and 9 others
@ascendantwill @descendant tanışıyor musunuz amk

• Hmm...
  • Woah
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide
evine gelirlerse yardımcı olurum brom adres at önden hazırlık yapalım

kotu olmus hocam bilgilerini kendin paylas istersen baskasinin eline gectiginde zaten ben paylasmistim dersin

• Woah
Reactions: Deleted member 276365
olm kalemboyunlu dalyaraklar olarak toplu din mi yarattınız? ibne ibne takılmyın gidin amelelik yapın da hayatı öğrenin biraz

Users who are viewing this thread

Back