dogu
Solstice
kargoda yarın veya 2 güne gelir herhalde sonuçlarıda atarım buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kesin mi orjinalligikargoda yarın veya 2 güne gelir herhalde sonuçlarıda atarım buraya
Sonuçları atarım anlarsınızKesin mi orjinalligi
Hayırlı olsun yav şaka bi yana sen baya ascendledin amk ama saçı uzzat eski profil resmindeki kadardan biraz dhaa az olcak şekilde bu şekilde acayip maskülen duruyoun amkewt
Sonuçları atarım anlarsınız
o son attığım videoya baktıysan şöyle saçım uzun cildim daha sağlıklı gözüküyor beyaz sadece yağ oranım arttıHayırlı olsun yav şaka bi yana sen baya ascendledin amk ama saçı uzzat eski profil resmindeki kadardan biraz dhaa az olcak şekilde bu şekilde acayip maskülen duruyoun amk
Onuda fixlersin zaten amk bence aktif olarak gerçekten birsrynler yapan tek kişi sensino son attığım videoya baktıysan şöyle saçım uzun cildim daha sağlıklı gözüküyor beyaz sadece yağ oranım arttı
onuda adam akıllı yapamadık ki 6 ay sporu ve testi bıraktım ama sağol şuan baya zorluyomOnuda fixlersin zaten amk bence aktif olarak gerçekten birsrynler yapan tek kişi sensin
onuda adam akıllı yapamadık ki 6 ay sporu ve testi bıraktım ama sağol şuan baya zorluyom
sporu bırakınca üşendim basmaya ama tekrar basıcam haftayaTest niye bıraktın
Kaç mg gircen bide only test misporu bırakınca üşendim basmaya ama tekrar basıcam haftaya
ilk 200 giricem vücudun tepkisine göre 400 artırıcam 12-15 gün ve evet only test giricemKaç mg gircen bide only test mi
Pm gelsene bi knkayanında ciğeri ve vücudu orumak için multi vitamin magnezyum ve liv.52
Midyenin içine atacakmısın peki kankakargoda yarın veya 2 güne gelir herhalde sonuçlarıda atarım buraya
yok la geberir millet amk alkol alırlar sonraMidyenin içine atacakmısın peki kanka
@flows5991 @why not me? @Serialsuicide
@senualF
O zaman plan işe yaramaz mı her biji kurdistanyok la geberir millet amk alkol alırlar sonra
15 gün only test küründe nnasıl verim alcan amkilk 200 giricem vücudun tepkisine göre 400 artırıcam 12-15 gün ve evet only test giricem
15 gün test değil DNP 15 Gün15 gün only test küründe nnasıl verim alcan amk
allah yardımcım olsun15 gün test değil DNP 15 Gün
sağol allhu ekbetallah yardımcım olsun
Aga source yok mu ya dm nasıl atılıyo atsana banakargoda yarın veya 2 güne gelir herhalde sonuçlarıda atarım buraya
atayım ama kullanmasını biliyon demiAga source yok mu ya dm nasıl atılıyo atsana bana
dm yi kapamışsınAga source yok mu ya dm nasıl atılıyo atsana bana
Bana da atar misin kralatayım ama kullanmasını biliyon demi
Açtım sanırım şimdidm yi kapamışsın
kullanmasını biliyonmuBana da atar misin kral
Biliyomkullanmasını biliyonmu
Kral bana da source salsana kullanmasini biliyom RETA baslayacaktim ama DNP daha iyi olurkullanmasını biliyonmu
congratskargoda yarın veya 2 güne gelir herhalde sonuçlarıda atarım buraya
Shut the hell up cuhOnuda fixlersin zaten amk bence aktif olarak gerçekten birsrynler yapan tek kişi sensin
evetsource var midir
kral pm yollayabilcen mi .org hesap yeni oldugu icin atamiyorumevet
ilk gün biraz ısı geldi ama ilk 4-5 gün normalde hissetmezsiniz baya tuvalete çıktım karnım biraz inmişKnk çalıştı mı söyle bize
Vücutta birikene kadar çok hissettirmiyo niye böyle diyip fazla alma sakınilk gün biraz ısı geldi ama ilk 4-5 gün normalde hissetmezsiniz
zaten 200 alıyorum ilk vücutta test etmek içinVücutta birikene kadar çok hissettirmiyo niye böyle diyip fazla alma sakın
nerden aldın dnp yizaten 200 alıyorum ilk vücutta test etmek için
kral pm yollayabilcen mi .org hesap yeni oldugu icin atamiyorum
nerden aldın dnp yi
amına soktuğumun andavalları sizde dnp sürecini yönetebilicek akıl zeka mantık beceri var mı sanıyonuz amkAga source yok mu ya dm nasıl atılıyo atsana bana
bi siki bildigim yok deneme yanılmaamına soktuğumun andavalları sizde dnp sürecini yönetebilicek akıl zeka mantık beceri var mı sanıyonuz amk
Sence bunlardan bir tanesi bile cidden sipariş eder miamına soktuğumun andavalları sizde dnp sürecini yönetebilicek akıl zeka mantık beceri var mı sanıyonuz amk