Ork kadınlarının amı kokuyor

StuntmanMike

StuntmanMike

Kraken
YIllar sonra minibüse bindim.Neyse ayakta yolculuk yapıyoruz yanda da kız var 20li yaşların başında neyse bir anda yer vermek için kalktı kalkış o kalkış
aman yarabbi minibüsü birden buram buram am kokusu sardı.
Koku öyle böyle değil beyler bok kokusu parfüm etkisi yaratır.Bu bambaşka bir şeydi zehir gibiydi anasını satayım
Eve geldim 6 saat geçti halen burnumda ak
Ter+regl tarzı bir şey olsa gerek burnumu sikti attı
Ki ben normalde labta envai çeşit şeyi koklamış birisiyim kokulara karşı dayanıklıyım ama inanın bu koku bambaşka bir şeydi

• JFL
  • +1
Reactions: Detective, Shade91, gargomel and 5 others
lise 1deyken yanlışlıkla burnum, türbanlı kızın türbanıyla alnı arasındaki o sınır noktaasına geldi. oradan gelen bok, ter, paslı metal kokusunu asla unutmayacağım.

• Ugh..
  • +1
  • JFL
Reactions: Detective, temelyeterliliktest, Shade91 and 4 others
lise 1deyken yanlışlıkla burnum, türbanlı kızın türbanıyla alnı arasındaki o sınır noktaasına geldi. oradan gelen bok, ter, paslı metal kokusunu asla unutmayacağım.
Aynen.
Onlar da bir ayrı kokuyor.
Turbişler de net bok kokusu da var onu alabiliyorsun sadece ter değil bokta kokuyorlar

• JFL
Reactions: gargomel
Yalanır

• Ugh..
Ah o kokuyu keşke ben koklasaydım

• JFL
  • Ugh..
  • Love it
Reactions: Detective, Tornoviaa, gargomel and 3 others
Ah o kokuyu keşke ben koklasaydım
O kadar da değil amk
Trollüğün de bir sınırı var koklasan kusacak raddeye gelirdin.
Zehir gibi kokuyordu

• JFL
Harbiden bazı amcıklar eziyet verici bir kokuya sahip ben de tecrübe ettim böyle leş amcık kokusu bir şekilde ama erkeğiz maalesef insanın yalayası geliyor 😂

Am talihsiz bir organ: makata yakın komşu, teri hapsediyor , götten gelenler adetten gelenler çiş+ ter falan derken belki de en güzel organ iken bir bok çukuruna dönüşüyor amk . Kokunca en iğrenç kokan şeylerde ilk 3'e çok rahat girer

• +1
  • JFL
Reactions: gargomel and elemanzelvadre
YIllar sonra minibüse bindim.Neyse ayakta yolculuk yapıyoruz yanda da kız var 20li yaşların başında neyse bir anda yer vermek için kalktı kalkış o kalkış
aman yarabbi minibüsü birden buram buram am kokusu sardı.
Koku öyle böyle değil beyler bok kokusu parfüm etkisi yaratır.Bu bambaşka bir şeydi zehir gibiydi anasını satayım
Eve geldim 6 saat geçti halen burnumda ak
Ter+regl tarzı bir şey olsa gerek burnumu sikti attı
Ki ben normalde labta envai çeşit şeyi koklamış birisiyim kokulara karşı dayanıklıyım ama inanın bu koku bambaşka bir şeydi
Bu tiradi daha önceden acmamis miydin

Aynen.
Onlar da bir ayrı kokuyor.
Turbişler de net bok kokusu da var onu alabiliyorsun sadece ter değil bokta kokuyorlar
Olm esmer insanlarin niye hepsi kokuyor amk tanıdığım çoğu esmer ark kokuyo

Last edited:
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Shade91, StuntmanMike and gargomel
Olm esmer kızların hastasıyım konuşma la
Screenshot 20241030 191628 Gallery

• Love it
Reactions: zygomaticdisability
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, zygomaticdisability and ER enjoyer

Users who are viewing this thread