Ork kızlarının köpek bokuna benzemesi

StuntmanMike

StuntmanMike

Kraken
Sabah sabah yine dellendük amk.Sokağa çıktım yarısından fazlası esmer ve şişko.Beyaz olanları da surattan kaybetmiş alayı çirkin amk lan ben ne yaptım da mordor da doğdum gençlik gitti lan baba

• +1
Reactions: menas
Neresi orası yanlışıkla gitmeyek.

Sabah sabah yine dellendük amk.Sokağa çıktım yarısından fazlası esmer ve şişko.Beyaz olanları da surattan kaybetmiş alayı çirkin amk lan ben ne yaptım da mordor da doğdum gençlik gitti lan baba
acil geomaxxing öneriyorum hocam

• Love it
Reactions: StuntmanMike
Saatlik 50 TL'ye çalışırsın kızları bı yarrama benzemez havasından suyundan teston düşer lifetime TRT yaptırır kıza benziyosun der siktiri çeker kendini htb sanar

• +1
Reactions: ogrepilled and StuntmanMike
Saatlik 50 TL'ye çalışırsın kızları bı yarrama benzemez havasından suyundan teston düşer lifetime TRT yaptırır kıza benziyosun der siktiri çeker kendini htb sanar
Dostum lütfen herkesin anlayabileceği bir dilden konuş

burdakılerın hepsı guzel ama daha ascendlenmedıgım ıcın cıkmıyom fazla dısarı sınırıme gıdıyo okadar guzel kızı gormek

burdakılerın hepsı guzel ama daha ascendlenmedıgım ıcın cıkmıyom fazla dısarı sınırıme gıdıyo okadar guzel kızı gormek
Egeli yada trakyalıysan eyvallah ama anadoluluysan cope

kankalar hepinizi pfpniz gibi hayal ediyom acaba gerçekte ciddili çirkin misiniz lan:unsure:

kankalar hepinizi pfpniz gibi hayal ediyom acaba gerçekte ciddili çirkin misiniz lan:unsure:
Benim saçlar koyu sarı açık kahve ten beyaz pontid fenotipliyim.
Ömrümde sadece 2 kez beyaz kızdan laid aldım oda benim mallığa gitti.
Bunun dışında ork kızlarını çirkin bulduğum için yürümüyorum ha yürüsem de red yerim

• Love it
Reactions: temelyeterliliktest
geomaxx yapin muglaya tasinin butun kizlar 160

• +1
Reactions: claustral04
oğlum bana bile iki kız gay dedi kız arkadaşlarım olmasına rağmen takmayacan kafaya gerizekalıları biri 150 ydi aq

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 81504 and Deleted member 70692
Kızlar iyi mi ? Tip olarak
10 kizdan 5 tanesi mtb cogu cakma sarısın 10 kizdan yine 5 tanesi elit kekomaxxed birey seviyor yani keko olmana gerek yok

oğlum bana bile iki kız gay dedi kız arkadaşlarım olmasına rağmen takmayacan kafaya gerizekalıları biri 150 ydi aq
size niye gay diyolar aq bi bana demedi kimse herhalde

Kızlara gey denmez zaten olum az kafanı çalıştır.
ciko genclik abim laf soktu ama bilmiyor ki total testosunu 10a katliyorum :lul: yanimda kucuk kardesim gibi durursun aq

Kızlar iyi mi ? Tip olarak
Baba sana samsun a geomax yazıyorum kızlar 160 arada bir sokakta dünyanın en güzel kızlarını görüyorsun bir de şehir 1 ilçeden oluşuyor çevre yapmak çok kolay

• +1
Reactions: claustral04
ciko genclik abim laf soktu ama bilmiyor ki total testosunu 10a katliyorum :lul: yanimda kucuk kardesim gibi durursun aq
Ben senin gibi ilac bagimlisi degilim kardesim. Hele ki o yasta.

ne varmis yasta kardesim senin sikemedigin kizi sikiyom iste
Cinsel hayatıma pek ilgilisin. Gel bi gün senle teke tek konuşalım. Yalnız. O isler nasil oluyormus anlarsin hem 😆😆

Last edited:
Cinsel hayatıma pek ilgilisin. Gel bi gün senle teke tek konuşalım. Yalnız. O isler nasil oluyormus anlarsin hem 😆😆
harbi la teke tek konuşun bi ara video kaydını atın buraya

• +1
Reactions: Deleted member 81504
ben seninle teke tekte anca ltn yuzune yumruk atarim ciko genclik abim benim :lul:

Baba sana samsun a geomax yazıyorum kızlar 160 arada bir sokakta dünyanın en güzel kızlarını görüyorsun bir de şehir 1 ilçeden oluşuyor çevre yapmak çok kolay
based
alaçamda gördüğüm o güzelliği bi daha hayatımda görmemiştim blanca soler a benziodu

Users who are viewing this thread

Back