A
ascendantwill
Gold
Beyler size hak vermiyordum ama tt ye girdim BUNLAR NE AMK BÖYLE EJQPJSQĞJSQĞJSQĞWJQĞEJĞ1WJPWQ bunları öldürmek topluma faydalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bunların hepsi çok yanlış anladı olayıda bilmiyom nolcak şimdi
Salaklarin bp icerigi uretmesine bi sey demiyox eyvallah erkekleri de moglasinlar da olayı sanki erkek yakisikli kiz ne sikim olsun gibi gosteriyolarbunların hepsi çok yanlış anladı olayıda bilmiyom nolcak şimdi
double standardsSalaklarin bp icerigi uretmesine bi sey demiyox eyvallah erkekleri de moglasinlar da olayı sanki erkek yakisikli kiz ne sikim olsun gibi gosteriyolar
Kanka burda bazı feminist ltbler kendilerini yüceltmeye çalışıyor erkekler kölemiz olsun falan diyor realde görsem yavru köpek gibilerSalaklarin bp icerigi uretmesine bi sey demiyox eyvallah erkekleri de moglasinlar da olayı sanki erkek yakisikli kiz ne sikim olsun gibi gosteriyolar
Neyse moglanicaklar ztn cirkinler illa ki onlara da sekicekdouble standards
Knk abisinin bulasiklarini yikiyo mutfakta gidip acisini edit yapiyo mk foidiKanka burda bazı feminist ltbler kendilerini yüceltmeye çalışıyor erkekler kölemiz olsun falan diyor realde görsem yavru köpek gibiler
Knk abisinin bulasiklarini yikiyo mutfakta gidip acisini edit yapiyo mk foidi
1 sene içinde incel katliamı olcakbunların hepsi çok yanlış anladı olayıda bilmiyom nolcak şimdi
Ztn mk bu arada suclulari bp yi yayip insanlari zorbalayan elci melekleri kizlar degil sirf genetikleri ve degistirecegi bir sey olmadigi icin zorbalanan incel erkekler yapicak lol suclu incel1 sene içinde incel katliamı olcak
erkek nefretleri yüzünden masum kadınlar ölcek amk salaklarıZtn mk bu arada suclulari bp yi yayip insanlari zorbalayan elci melekleri kizlar degil sirf genetikleri ve degistirecegi bir sey olmadigi icin zorbalanan incel erkekler yapicak lol suclu incel
Kardeşim sen iyi mi bilcen alla alla manifest dinle twerk atip objelestiriyolar ama olsun daha iyi mi bilcen bide sence feministlerin umrunda mi kadınlar aqerkek nefretleri yüzünden masum kadınlar ölcek amk salakları
ne yaptıklarının farkında değiller
blackpilled kaybedicek hiç bi şeyi olmayan bi incel ne yapar?
...
doğru bildin katliam amk
bunlar tam olarak neyi savunuyo amkKardeşim sen iyi mi bilcen alla alla manifest dinle twerk atip objelestiriyolar ama olsun daha iyi mi bilcen bide sence feministlerin umrunda mi kadınlar aq
kanka bp mainstream hemde in turkey aqBeyler noluyor amk
Yakışıklı HTN piçler bunları sikip sikip atıyo sonra gelip acısını ise bizden çıkarmaya calışıyolar bi siktirin gidin mkBeyler size hak vermiyordum ama tt ye girdim BUNLAR NE AMK BÖYLE EJQPJSQĞJSQĞJSQĞWJQĞEJĞ1WJPWQ bunları öldürmek topluma faydalı