Orospu karıya bağlandım…

recai iskender

recai iskender

6’8
Anasını sikeyim böyle hayatın kızın 6 tane sevgilisi 10 tane öpücüğü olmuş 1 kere gördüğü erkeği öpmüş daha da konuşmamış o erkekle kız daha önce aldatmış kim bilir bunu kaç kere sikmişlerdir ama seviyorum ne yapalım keşke ergenliğe 16 değil 12 yaşında girseydim böylecelikle 16 ya kadar yarramın başına benzemez, kendime 1 tane karı bağlar sabah akşam onu sikerdim ilki olduğum için beni gerçekten umursar ve severdi. Ne yapacağımı bilmiyorum gözlerim yaşardı bunu yazarken üniversiteye geçmek üzereyim orada kimsenin ilki olamayacağım…

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, menas, gargomel and 3 others
Anasını sikeyim böyle hayatın kızın 6 tane sevgilisi 10 tane öpücüğü olmuş 1 kere gördüğü erkeği öpmüş daha da konuşmamış o erkekle kız daha önce aldatmış kim bilir bunu kaç kere sikmişlerdir ama seviyorum ne yapalım keşke ergenliğe 16 değil 12 yaşında girseydim böylecelikle 16 ya kadar yarramın başına benzemez, kendime 1 tane karı bağlar sabah akşam onu sikerdim ilki olduğum için beni gerçekten umursar ve severdi. Ne yapacağımı bilmiyorum gözlerim yaşardı bunu yazarken üniversiteye geçmek üzereyim orada kimsenin ilki olamayacağım…
kanka senin neden tüm sevgililerini sikiyorlar

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: yuda, menas, gargomel and 3 others
Orospuda olsan tum istanbuldaki herkese versende seni seviyorum be sila diyen adam sensin galiba

• JFL
Reactions: yuda, Black_Pill_Enjoyer1 and recai iskender
Beler

Beler karimi sikmislr
1731855007078

• JFL
Reactions: Tornoviaa, yuda, gargomel and 2 others
Beyler kiz futbolcu/ oyuncu editlerine repost atiyor bu ne demek

• JFL
Reactions: Peter Steele and Skull Knight
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele