ORRROSSPU ÇOCUĞU BERBER VENİ BOTCHLADI

Y

yenesy

Iron
DEDİM Kİ OROSBU EVLADINA MODEL YAPMA HERYERİ AYNI UZUNLUKTA UÇLARINDAN KES AMA AMINEVLADI NE YAPTI 3 NUMARA SAÇ YAPTI AMINA KOYDUMUN ÇOCUĞU BUGÜN MEZUNİYET VAR NASI İNSAN İÇİNE ÇIKICAM AMK ÇOCU OOFFFFF AMK OFFF BENİM NE GÜZEL SAÇLARIM VARDI AMK EVLADI ÖL İNŞ ÖL GEBER ÖL OÇ

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Kayra139, MogEater, menas and 6 others
DEDİM Kİ OROSBU EVLADINA MODEL YAPMA HERYERİ AYNI UZUNLUKTA UÇLARINDAN KES AMA AMINEVLADI NE YAPTI 3 NUMARA SAÇ YAPTI AMINA KOYDUMUN ÇOCUĞU BUGÜN MEZUNİYET VAR NASI İNSAN İÇİNE ÇIKICAM AMK ÇOCU OOFFFFF AMK OFFF BENİM NE GÜZEL SAÇLARIM VARDI AMK EVLADI ÖL İNŞ ÖL GEBER ÖL OÇ
Ayni sorunlari yasiyoruz kardesim. Mod cut sacim var berbere sacin heryerinden 1 sm al diyom mullet yapiyo oe

• +1
Reactions: yenesy
valla ben bu adamı irlde gördüm saçları fena güzeldi failureları kapatıyodu g.o
1 2 aya uzar takma çok

• +1
Reactions: yenesy
Ayni sorunlari yasiyoruz kardesim. Mod cut sacim var berbere sacin heryerinden 1 sm al diyom mullet yapiyo oe
ben artik kadin kuaföre gidiyorum :feelswhy:

• +1
Reactions: Kayra139 and menas
valla ben bu adamı irlde gördüm saçları fena güzeldi failureları kapatıyodu g.o
1 2 aya uzar takma çok
Eyw cano dediğin gibi maymuna benziyom

ppde niçin tom kaulitz topu var

g.o
aklinizda bulunsun ustura kesimi diyeceksiniz, adam ustura ile baslamali sonra ufaktan makas ile duzeltmesi en son ara makas atmali, makineyi gorunce makine olmasin diyin sesiniz ciksin amk, bu model boyle filan derse veya iyi olmaz filan derse olsun sorun yok makine olmasin birader.

• +1
Reactions: Kayra139 and yenesy

Users who are viewing this thread

Back