Orta yaş kadınlar hakkında

yuda

yuda

Hatred against humanity
Orta yaş kadınlar özellikle menapoza girmeye başlamış kadınların hepsinden nefret ediyorum. Hayvanların hayatta 2 amacı vardır
1) hayatta kalmak
2) neslini devam ettirmek.
Bu lanet orta yaş kadınlar 2. Amacını yani hayatının anlamının yarısını kaybettiğinden dolayı psikolojik olarak orta yaş kadın sendromu dediğim bir evreye girerler. (short man syndrome gibi)
Bu fahişeler etrafındaki herkesi pasif agresif hareketleriyle delirmeye adeta ant içmişlerdir. Gerek anneniz gerek okuldaki öğretmeniniz gerek gittiğiniz hastanedeki doktor onlarla birsürü yerde karşılaşabilirsiniz. Bu ezik ve yardımsız lanet canlıları kınıyor ve yakın zamanda nesillerinin tükenmesini umut ediyorum
Bu posta karenlarla ilgili anılarınızı yazabilirsiniz

• +1
Reactions: elemanzelvadre, StuntmanMike and auitistsurvior
Dnrd yazan/atan herkes fahişe

en son sikmek istiyodun onları

Orta yaş kadınlar özellikle menapoza girmeye başlamış kadınların hepsinden nefret ediyorum. Hayvanların hayatta 2 amacı vardır
1) hayatta kalmak
2) neslini devam ettirmek.
Bu lanet orta yaş kadınlar 2. Amacını yani hayatının anlamının yarısını kaybettiğinden dolayı psikolojik olarak orta yaş kadın sendromu dediğim bir evreye girerler. (short man syndrome gibi)
Bu fahişeler etrafındaki herkesi pasif agresif hareketleriyle delirmeye adeta ant içmişlerdir. Gerek anneniz gerek okuldaki öğretmeniniz gerek gittiğiniz hastanedeki doktor onlarla birsürü yerde karşılaşabilirsiniz. Bu ezik ve yardımsız lanet canlıları kınıyor ve yakın zamanda nesillerinin tükenmesini umut ediyorum
Bu posta karenlarla ilgili anılarınızı yazabilirsiniz
orta yaslı kadınların yhuzde kacı karen

• Hmm...
Reactions: yuda
en son sikmek istiyodun onları
seksi ise herkes sikilir abi romantik iliskiye girmedigin surece zaten amacları neslini devam ettirmek oldugu icin seni potansiyel gordugu anda sikme ihtimalinde vardr

• +1
50 yaşında evde kalmış bir matematik öğretmenim vardı onun anasını sikim. bu pasif de değildi amınakoyim full agresif. bende travma yarattı yakaladıgım yerde bacagına takıcam

• WTF
seksi ise herkes sikilir abi romantik iliskiye girmedigin surece zaten amacları neslini devam ettirmek oldugu icin seni potansiyel gordugu anda sikme ihtimalinde vardr
Yani benim eski bi post vardi ondan bahsediyorda o dedigim kadin 40lı yaslarda degil daha genc ve hala hayat doluydu böyle lanet bir yılan değildi

panelden tüm bilgilerine baktım iki kardeşi de evlenmiş bu evde kalmış. mtb tiple ve büyük memelerle evde kaldıysa true mentalceldir allah gotunu siksin bunun

• JFL
50 yaşında evde kalmış bir matematik öğretmenim vardı onun anasını sikim. bu pasif de değildi amınakoyim full agresif. bende travma yarattı yakaladıgım yerde bacagına takıcam
Suan dershanedeki rehberlik ogretmenim 2 defa evlenip boşanmış, karen oğlu karen köpeğiyle yaşayan bir kadın. Bu nasıl rehberlik ögretmeni oluyor anlamıyorum? Sen önce kendi hayatına rehberlik et kadın

• +1
Reactions: zygomaticdisability
@zygomaticdisability knk sen kimdin bu arada eskilerdensin galiba benim o postu bildigine gore

@zygomaticdisability knk sen kimdin bu arada eskilerdensin galiba benim o postu bildigine gore
eski threadlara bakıyodum

Olgun kari sikmek istiyorum icine bolascaksin boyle off

Olgun olmayanın içine bosalinmiyo mu anlamadim
Ya bu 500mg testo vuruyor ya kadin kelimesini algiladi beyni sadece sonra siki kalkti fantezi kurmaya basladi

Orta yas 48 mi

Users who are viewing this thread

Back