MogEater
sub0 to true adam
cogu kizdan uzunuz, booster ile ortalama olmak mumkun filan, bugun 150-160 boylerinda bir iki kisiye denk geldim, sakasiz brutal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
174 176Ortalama bir Türk'ün boyu yaklaşık 1.70'tir
View attachment 4005368
![]()
herkes kolpada kime sorsan 1.80+ kizdan uzun oldugun surece sıkıntı yok kizdan kisaysan fena brutalcogu kizdan uzunuz, booster ile ortalama olmak mumkun filan, bugun 150-160 boylerinda bir iki kisiye denk geldim, sakasiz brutal.
banlasana amk ragebaiterlarini kanka @maarda JFLİstanbul'da 150-160'lık erkek kızı kapıyor. Bu arada uzun boylu, sıska adam incel kalıyor.
Hence the name @Tallooksmaxxer
herkes boyunu 5cm artiriyor btwherkes kolpada kime sorsan 1.80+ kizdan uzun oldugun surece sıkıntı yok kizdan kisaysan fena brutal
0 cope high tier face card yakin boylarda guzel fit fizikli ortalamadan biraz uzun zengin ciftler harika amk. 190 150 avg face card cok itiiciherkes kolpada kime sorsan 1.80+ kizdan uzun oldugun surece sıkıntı yok kizdan kisaysan fena brutal
true0 cope high tier face card yakin boylarda guzel fit fizikli ortalamadan biraz uzun zengin ciftler harika amk. 190 150 avg face card cok itiici
uzun kizlar cok cekici aminakoyim0 cope high tier face card yakin boylarda guzel fit fizikli ortalamadan biraz uzun zengin ciftler harika amk. 190 150 avg face card cok itiici
@MogEater 183 olarak hakkima kac düşüyor brahuzun kizlar cok cekici aminakoyim
Kanka vala kısayım ama banada oyle gelıyo amk ye ye bitiremen onuuzun kizlar cok cekici aminakoyim
ah be kanki manlet kaldikKanka vala kısayım ama banada oyle gelıyo amk ye ye bitiremen onu
Kanka et yemeyi kescem yakında protein için solucan böcek yicem 3 yıla ll olmam lazım ortho kazanacam hepınıze ucuza bımax yapım mıah be kanki manlet kaldik
oyle bisi yaparsan yarrani yalarimKanka et yemeyi kescem yakında protein için solucan böcek yicem 3 yıla ll olmam lazım ortho kazanacam hepınıze ucuza bımax yapım mı
fixlendi o method kanka bir kıza 182 diyince 177sindir ozaman diyorlarherkes boyunu 5cm artiriyor btw
Vallaha ortho olmak cok ılgımı cekıyo amk blackpılled da az forumda kafası okula calısan da cok yok galıba blackpılled ortho olım bana gelın amkoyle bisi yaparsan yarrani yalarim
175 den sonra yap onu sakın 170 olup 175 deme fark kocamanherkes boyunu 5cm artiriyor btw
o fixlenen bisi mi yarramfixlendi o method kanka bir kıza 182 diyince 177sindir ozaman diyorlar
evet patched oldu kanka eskiden inanırlardı simdi kime boyunu söyle -5 boy söylüyoro fixlenen bisi mi yarram
eğer öyleyse ben 180 imherkes boyunu 5cm artiriyor btw
"çoğu kızdan uzunuz" in mumbai amına koyayımcogu kizdan uzunuz
trde 170 üstü kız cok az aq"çoğu kızdan uzunuz" in mumbai amına koyayım
yalan amk benim sokakta gördüğüm kızlar gayet uzuntrde 170 üstü kız cok az aq
avrupa da yasamıyoruz
Seni soran mı var orospu oğlu zodiac ananı ırkını sikeyim senin benyalan amk benim sokakta gördüğüm kızlar gayet uzun
Yoo baya uzun kız var kanka nası çok az ben 185 kızlar görüyorum arada öyle çarşıda 170 ort. Tabiki kısa kızlarda var ama no cope mantrde 170 üstü kız cok az aq
avrupa da yasamıyoruz
ben 179um hala kısa hissediyorum ortamlarda herkes 185-190 gibi geliyor amına koyimboyum 1.78 1.80 civari mutlu sayılırım sorun yok
yeni nesil öyle biraz yapacak bişey yok arada bende kendimi kısa hissediyorum 1.90 2 metre adamlar denk geliyorben 179um hala kısa hissediyorum ortamlarda herkes 185-190 gibi geliyor amına koyim