Ortamcı nörotipikler acil yardım

xlegend

xlegend

incel degilim
Bugün bir çok ortama giytim cafeye 2-3trn fazla ama kimseyle muhabbetim yok ve asosyal gibi kaldım ortamda bir tane tanıdığım var ama herkes tanışık bi ben yabancıyım 7-8 kişi muhabbeti dinledim sadece hiç biriyle samimi olamadım

Ortamdakilerin yüzde 80'i kız vr hiç konuşacak bir sebebim olmuyor yardım ddin acilen anlamadıysanız sorun acil

• +1
Reactions: churmaxxed and Dathomirian Zabrak
Bugün bir çok ortama giytim cafeye 2-3trn fazla ama kimseyle muhabbetim yok ve asosyal gibi kaldım ortamda bir tane tanıdığım var ama herkes tanışık bi ben yabancıyım 7-8 kişi muhabbeti dinledim sadece hiç biriyle samimi olamadım

Ortamdakilerin yüzde 80'i kız vr hiç konuşacak bir sebebim olmuyor yardım ddin acilen anlamadıysanız sorun acil
ya kanka bunun nörotipiklikle alakası yokki arkadaş ortamına girebilmişsin ama kimse senle konuşmak istememiş bi tık looks failo gibime geldi

• Hmm...
  • +1
Reactions: xlegend and kurdistan
ya kanka bunun nörotipiklikle alakası yokki arkadaş ortamına girebilmişsin ama kimse senle konuşmak istememiş bi tık looks failo gibime geldi
looksla alakası yok kanka her sikimi bpye bağlamayın amk sadece ortamda hiç atılamadım

looksla alakası yok kanka her sikimi bpye bağlamayın amk sadece ortamda hiç atılamadım
HERŞEYİ BP YE BAĞLAMAMAK GEREKİYORSA NEDEN BLACKPİLLED BİR FORUMA SORUNLARINLA GELİYOSUN

BLACKPİLLED BİR ÇÖZÜM/CEVAP ARAMIYORSAN NEDEN BURDASIN

Kanka anlamıyorum neden böylesiniz amk ben direkt freaktim looks olarak lisede falan bir sürü ortama girdim çıktım buna rağmen hep rahattım çirkin olmama rağmen bir sürü insanla konuşuyordum konuşma da ilerliyordu erkek olsun kız olsun kimle konuşursam ben bunu şuna bağlıyorum rahattım ve dediğim şeyleri çok düşünmüyordum bence sen de bunu dene ortama uymazsan uymazsın başka yerlerde illa uyarsın kendin ol sana uymayan bir ortama uymaya çalışma sana uyan bir ortamda bulun tek yapabileceğim bu ve işin sonunda olacak şey şu çok büyük ihtimalle bu ortamlardan sıkılacaksın zaten bende bu 16 yaşımın sonlarında oldu ve arkadaşlarımın çoğunluğuyla görüşmeyi kestim o yüzden çok takma da az öz arkadaşın olsun şu an o ortamlardan hiçbir arkadaşım yok hepsini çıkardım hayatımdan çünkü lisede ortamlar bomboş olur genelde bana da boş gelmeye başladı çıktım bu yüzden takma yani kısaca

• +1
Reactions: Pop23, churmaxxed and xlegend
Kanka anlamıyorum neden böylesiniz amk ben direkt freaktim looks olarak lisede falan bir sürü ortama girdim çıktım buna rağmen hep rahattım çirkin olmama rağmen bir sürü insanla konuşuyordum konuşma da ilerliyordu erkek olsun kız olsun kimle konuşursam ben bunu şuna bağlıyorum rahattım ve dediğim şeyleri çok düşünmüyordum bence sen de bunu dene ortama uymazsan uymazsın başka yerlerde illa uyarsın kendin ol sana uymayan bir ortama uymaya çalışma sana uyan bir ortamda bulun tek yapabileceğim bu ve işin sonunda olacak şey şu çok büyük ihtimalle bu ortamlardan sıkılacaksın zaten bende bu 16 yaşımın sonlarında oldu ve arkadaşlarımın çoğunluğuyla görüşmeyi kestim o yüzden çok takma da az öz arkadaşın olsun şu an o ortamlardan hiçbir arkadaşım yok hepsini çıkardım hayatımdan çünkü lisede ortamlar bomboş olur genelde bana da boş gelmeye başladı çıktım bu yüzden takma yani kısaca
Bluepilled slop kanka bune amk okumaya sabrım yetmedi

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed and xlegend
chat gpt ye kısalttırıp dönüş yapacagım:feelswat:

• +1
Reactions: xlegend
Kanka anlamıyorum neden böylesiniz amk
kankacım bende ortamlarda normalde rahatım fakat düşün 7-8 kişi hiçbirini tanımıyorum amk muhabbet ediyolarl birbirini tanıyorlar uyum sağlayamıyorum ama dediğin şey mantıklı eyvallah <3 böyle ortamlarda normalde 1-2 tane tanımadığım oluyordu şimdi 7-8 oldu amk 2-3 tane ortam girersem çok güzel olcak

• Love it
Reactions: meynet
Bluepilled slop kanka bune amk okumaya sabrım yetmedi
Kanka her şeyi yüzüme boyuma bağlayan biriyim benimle burada azıcık konuşan halini hatrını sorduğum derdimi dinleyen insanlar biliyor bunu ben yaşadığımı aktardım bluepill nedir bilmiyorum bile kendim oldum ve arkadaşlarım oldu hala daha böyle üniversitede de hiçbir ortamda dışlanmadım herkesle sohbet ettim arkadaşlarım oldu kız veya erkek fark etmiyor bomboş biri değilsen zaten bir şekilde konuşuyorsun insanlarla rahatça

1763155922404
:feelswat:
asırı saf bir düşünme şekili

• +1

nt olmak istiyorsan amigdalanı eğit
kurduğun göz temaslarında temas süresindeki artan her bir saniye amigdalanı eğitme yolunda bir adım demek
nt olmak istiyorsan riskli gördüğün yani utanabileceğin şeyleri yap bir süre sonra mal oluyon tamamen ve aklına kızlarla konuşacak konu geliyor

• +1
Reactions: churmaxxed and xlegend
çık ortamdan amk nasil soru bu

• +1
HERŞEYİ BP YE BAĞLAMAMAK GEREKİYORSA NEDEN BLACKPİLLED BİR FORUMA SORUNLARINLA GELİYOSUN

BLACKPİLLED BİR ÇÖZÜM/CEVAP ARAMIYORSAN NEDEN BURDASIN
sen hangi evrende yaşıyorsun amk blackpill gerçek diye arkadaş ortamınada mı girmeye yüzümüz yüzünden ne anlatıyon amk

kurduğun göz temaslarında temas süresindeki artan her bir saniye amigdalanı eğitme yolunda bir adım demek
nt olmak istiyorsan riskli gördüğün yani utanabileceğin şeyleri yap bir süre sonra mal oluyon tamamen ve aklına kızlarla konuşacak konu geliyor
bunu ben beceremiyom yarışmacı arkadaslara basarılar✌️✌️

• JFL
amigdal ne kanka yine high iq olduğunu belli ettin aq 💘

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l
sen hangi evrende yaşıyorsun amk blackpill gerçek diye arkadaş ortamınada mı girmeye yüzümüz yüzünden ne anlatıyon amk
çıktım ama tam çıkmadım tekrar görüşmek istiyorum ve saran bir ortam yani insanlar iyi

Tamamen ve sadece öyle

Başka neye yordunki

Dİrek bi düşünsel deney ile kanıtla bunu kendine

Sub5 olarak aynı insankar senle konuşurmuydu ortama davet ederlermiydi ?
Yoksa dışlanıp umursannazmıydın onlarla konuşmaya çalıştığın ilk günden itibaren ?

asırı saf bir düşünme şekili
Bu değil dediğim 😢 okuman bir dk bile almayacaktı low iq olmasan chat gpt bunu daha uzun sürede özetlemiştir

Tamamen ve sadece öyle

Başka neye yordunki

Yoksa dışlanıp umursannazmıydın onlarla konuşmaya çalıştığın ilk günden itibaren ?
bazen dost dediğin ve yüzünün yarısı yanık olsa da yüzün yamuk olsa da seninle konuşan seninle takılan insanlar vardır kankam

• +1
Reactions: Trenmaxx1, xlegend and meynet
Bu değil dediğim 😢 okuman bir dk bile almayacaktı low iq olmasan chat gpt bunu daha uzun sürede özetlemiştir
3 tane prompt 10 saniye sürdü

bazen dost dediğin ve yüzünün yarısı yanık olsa da yüzün yamuk olsa da seninle konuşan seninle takılan insanlar vardır kankam
Çok nadir ve az

Arkadaşlıklarımızın ve sosyal intrectionlarımız %99 u görünüşümüz tarafından yönetiliyor

3 tane prompt 10 saniye sürdü
Okuman da 10 sn sürecekti zaten neyse kendini kasıyorsan her ortamda dışlanmış hissedeceksin zaten dışlanmasan da

• +1
Çok nadir ve az

Arkadaşlıklarımızın ve sosyal intrectionlarımız %99 u görünüşümüz tarafından yönetiliyor
Arkadaşlıkta çok katılmıyorum buna ama ilişkide böyle 99dan bile fazla

Arkadaşlıkta çok katılmıyorum buna ama ilişkide böyle 99dan bile fazla
Arkadaşlıklardada öyle kanka

İlişki ile arkadaşlığın tek farkı
Arkadaşların aynı cins ve sikişmiyosun bu kadar

seks ve cinsel şeyler dışında bana arkadaşlarınla yapmadığın şeyler söyle

Fr ong abartmayın aq black mirror bolumu saniyorsunuz evet cok onemlide yuh aq

• +1
Reactions: Serialsuicide, xlegend and kurdistan
Arkadaşlıklardada öyle kanka

İlişki ile arkadaşlığın tek farkı
Arkadaşların aynı cins ve sikişmiyosun bu kadar

seks ve cinsel şeyler dışında bana arkadaşlarınla yapmadığın şeyler söyle
Benim kız olan bir sürü arkadaşım var hayatım boyunca da arkadaşlarımın çoğunluğu kızdı ne hırt bir düşünce şekli bu “kızlarla sadece sikiş knk” kafasındasınız ben bu kızların hiçbirini de düşünüp 31 çekmedim keşle siksem de demedim

• +1
Benim kız olan bir sürü arkadaşım var hayatım boyunca da arkadaşlarımın çoğunluğu kızdı ne hırt bir düşünce şekli bu “kızlarla sadece sikiş knk” kafasındasınız ben bu kızların hiçbirini de düşünüp 31 çekmedim keşle siksem de demedim
Kanka sen nası incelsin amk
Anlamadım kızlarla konuşan incel mi olur siktirgit sil hesabını :D

daha kısa olsam daha fazla kızla konuşurdum mu demeye çalışıyosun
Hayır derdimizi anlamıyorsun , heightpill bana en çok koyan şey sanırım ama yüz daha önemli orası kesin

Kızlar sadece sikiş demedim
Arkadaşlarınla olan ilişkin + seks / cinsellik = sevgili olmak
Dedim bidaha düşün

Kızlar sadece sikiş demedim
Arkadaşlarınla olan ilişkin + seks / cinsellik = sevgili olmak
Dedim bidaha düşün
“Arkadaşların aynı cins” lafını pek anlayamadım sanırım özür dilerim

Yav sen ne salak birisin amk insan sağlığı için sen dışarı çıkma

• +1
Reactions: Serialsuicide

Kanka ozguvensiz oldugun icin btw erkeğin çok olduğu ortamda muhabbete giremiyorsan muhtemelen pısırık low t bi soyboysun

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide, xlegend and 1 other person
Tamamen ve sadece öyle

Başka neye yordunki

acil düşünce şeklini değiştir blackpilled olabilirisn ama bu kadar düşünürsen ucube olmaya devam edersin

acil düşünce şeklini değiştir blackpilled olabilirisn ama bu kadar düşünürsen ucube olmaya devam edersin
ucube olmamın sebebi düşünce tarzım olsaydı keşke onu değiştirebilirdim en azından

• +1
hiçbirini de düşünüp 31 çekmedim keşle siksem de demedim
bunu yapanlar incel ucube orospu evlatları oluyor zaten (samimi değilsem yapabilirim)

ucube olmamın sebebi düşünce tarzım olsaydı keşke onu değiştirebilirdim en azından
tamamdır kanka farketmiş oldun looksun değil düşünce tarzın

bunu yapanlar incel ucube orospu evlatları oluyor zaten (samimi değilsem yapabilirim)
İnceller hakkında bu kadar kötü düşüncelerin varsa neden ağırlıklı bir incel forumundasın?
Burdaki insaları incel kelimesiyle hakaret etmek saçma değilmi?

İnceller hakkında bu kadar kötü düşüncelerin varsa neden ağırlıklı bir incel forumundasın?
Burdaki insaları incel kelimesiyle hakaret etmek saçma değilmi?
Tr subforumda cogu kisi incel degil amk ortalama mid mtn falandir

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and kurdistan
zeref 14 yaşında bu kadar bilgelik fazla değil mi

• JFL
Reactions: ascendantwill, Zodiac, Serialsuicide and 1 other person
Aşağılık komprlksin var ve bu hormonel
DHEA maxxing yap

Kanka ozguvensiz oldugun icin btw erkeğin çok olduğu ortamda muhabbete giremiyorsan muhtemelen pısırık low t bi soyboysun
3 srkek 4 kızdı işte ama kimseyi tanımıyodum anlattıkları olayşarı bilmiyoruö biraz daha bilgi toplarsam şey yaparım

Ragebaitine düşmedim bu arada 💔💔💔

• JFL
Reactions: Atsizz, churmaxxed, ascendantwill and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back