Charm0
Bronze
Sonunda devletteki ortodonti randevuma gittim bugün ve hiç beklediğim gibi geçmedi. Kafamda giderim bana braces ve elastikler takıcaklarını söylerler gerisini siklemezler sandım ama tam tersi oldu. Kadına ilk başta ilerde ortognatik ameliyat olmayı düşünüyorum lütfen kamuflaj ortodontisi yapmayın dedim aklımdaki planım burda tel+ belki sarpe yaptırıp ilerde özelde bimax yaptırmaktı. Kadın bana evet çenen geride yapılmalı ortognatik ameliyat dedi sonra ne istediğimi sordu bende tel+sarpe ve hala bi işe yarayacaksa herbst apareyi tarzı bişey istediğimi belirttim. Herbst apareyinin çenemi öne getirmeyeceğini söyledi(büyük ihtimalle yaşımdan demiştir belirtmese bile) ve onun dışındakilere hiç beklemediğim şekilde tamam dedi. SGK tamamını karşılayacakmış sadece ameliyattaki braketleri cepten ödemem gerekiyor onun dışında tamamen ücretsiz. Yakın sürede iletişim kuracaklarını belirttiler.Yani şu anda planlanmış garanti hazırda bekleyen braces(damon braces sormayı gereksiz buldum normallerle pek farkı yokmuş ve sgk'nın karşılamayacağından emindim) SARPE, bi çeşit ortognatik ameliyat,septoplasty ve rhinoplasty.
Herşey çok ani bi anda gerçekleşti bugün accutane de aldım 1 haftalık antibiyotik kullandıktan sonra günlük 20mg kullanmaya başlayacağım.
2.5 sene içinde falan tamamen ascendlemiş olacağım umarım(iyileşme sürecini katarak), yaklaşık 19 civarı. Ameliyatlar hakkında tavsiyeleriniz varsa lütfen belirtin bu sürecin olabildiğince iyi, rahat ve risksiz geçmesi için önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
@MogEater @Furkan Sarıkaya
Herşey çok ani bi anda gerçekleşti bugün accutane de aldım 1 haftalık antibiyotik kullandıktan sonra günlük 20mg kullanmaya başlayacağım.
2.5 sene içinde falan tamamen ascendlemiş olacağım umarım(iyileşme sürecini katarak), yaklaşık 19 civarı. Ameliyatlar hakkında tavsiyeleriniz varsa lütfen belirtin bu sürecin olabildiğince iyi, rahat ve risksiz geçmesi için önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
@MogEater @Furkan Sarıkaya
Last edited: