ortodonti

swaggy

swaggy

Iron
bu gün diş hekimine gittim ve cuma gününe randevu aldım
damağımın zaman geçtikçe daraldığını gözlemledim bunu doktora da söyledim cuma günü gel bakıcaz dedi
çene geriliğim vardı onu da söyledim evet doğru tehşis koymuşsun dedi ve yolladı beni

ben bu adamdan yüzün öne gelişimini desteklemesi için neler talep edebilirim
türkiyedeki doktorların biz söylemeden çokta bi sikim uyguladığı yok o yüzden ortodontik olarak neler istemem gerek

damağımın zaman geçtikçe daraldığını gözlemledim bunu doktora da söyledim cuma günü gel bakıcaz dedi
çene geriliğim vardı onu da söyledim evet doğru tehşis koymuşsun dedi ve yolladı beni

türkiyedeki doktorların biz söylemeden çokta bi sikim uyguladığı yok o yüzden ortodontik olarak neler istemem gerek
damak genişliği için çıkarılabilir aparat olan damak genişletme aparatı iste

öne gelişimi için bilmiyorum.

• +1
Reactions: Zodiac

yaşın küçük değil ise 9-12 gibi bi sikim yapamazsın öne gelişim için ortodontik tedavilerle sadecec damağını genişletebilirsin ve sakın dişlerini çektirtme

Rphg img
reverse headger

Last edited:
  • +1
Reactions: sokrat3s
yaşın küçük değil ise 9-12 gibi bi sikim yapamazsın öne gelişim için ortodontik tedavilerle sadecec damağını genişletebilirsin ve sakın dişlerini çektirtme
14 yaşındayım

damak genişliği için çıkarılabilir aparat olan damak genişletme aparatı iste

damaklık istedim damağımın dar olmadığını damakık takarsam dişlerimin parçalanıcağını söyledi
şeffaf plak tedavisi önerdi

damaklık istedim damağımın dar olmadığını damakık takarsam dişlerimin parçalanıcağını söyledi
şeffaf plak tedavisi önerdi
damağın dar değilse derdin ne aq?

diş teli daha iyi şeffaf plağa göre.
şeffaf plak ekstra masraf+ daha uzun süreç ve gereksiz
ama diş teli daha zahmetli

seçimini yap.

damağın dar değilse derdin ne aq?

diş teli daha iyi şeffaf plağa göre.
şeffaf plak ekstra masraf+ daha uzun süreç ve gereksiz
ama diş teli daha zahmetli

seçimini yap.
bana da şeffaf plağın çene geriliği için daha iyi olduğunusöyleediamk