Ortodonti

xlegend

xlegend

incel degilim
Devlette denemk için gittim damak dar yamuk diş falan zırvaladım biliyorsunuz ki devlette ortodonti gitmek için ilk önce dişe gidiyosun sonra kendin mi teşhiş koydun dedi evet dedim adam güldü baya psikopat mıdır sonra ortıdontiye sevk açtı looksmax uğruna yaptığım ilk şeydir kanka

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Devlette denemk için gittim damak dar yamuk diş falan zırvaladım biliyorsunuz ki devlette ortodonti gitmek için ilk önce dişe gidiyosun sonra kendin mi teşhiş koydun dedi evet dedim adam güldü baya psikopat mıdır sonra ortıdontiye sevk açtı looksmax uğruna yaptığım ilk şeydir kanka
Çürük felan varsa o da seni başka bir yere yönlendirir önce sg dişlerini temizle dolgunu yap diye

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, Serialsuicide and 2 others
Çürük felan varsa o da seni başka bir yere yönlendirir önce sg dişlerini temizle dolgunu yap diye
Taşı temizlediler ama ortodontiyede sevk açtı allah razı olsun

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and pashanimair
adına çok sevindim umarım tedavi sürecinde tüm her şey istediğin gibi olur <3

• +1
  • Love it
Reactions: xlegend, pashanimair and Auchelius
devlet endo + orthosu + kalifye olmayan aptal ortho yuzunden 1 yil filan kaybettim, keske suanki doktorumla daha erken tanissaydim

• +1
  • Hmm...
Reactions: Trenmaxx1, xlegend and Duck Eats Bagel
devlet endo + orthosu + kalifye olmayan aptal ortho yuzunden 1 yil filan kaybettim, keske suanki doktorumla daha erken tanissaydim
abi müsaitsen sana conversationdan yazmak istiyorum, uygun olur mu?

• +1
Reactions: pashanimair and xlegend
yav amınakoyim beni ortodonti taşı aldır dedi yolladı adamlar taşın yok yanlış teşhis dedi geri gittim orthodontiye yanlış görmüşüm diyo orospu çocuğu öldürücem dışarıds görürsem

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, xlegend, Serialsuicide and 3 others
yav amınakoyim beni ortodonti taşı aldır dedi yolladı adamlar taşın yok yanlış teşhis dedi geri gittim orthodontiye yanlış görmüşüm diyo orospu çocuğu öldürücem dışarıds görürsem
AnanısokislsşsğföflLSĞEİFĞZLFLDPDĞCŞSĞSĞEĞEŞSÖS

• +1
Reactions: pashanimair
- Evet ya devlette yapmak mallık (100k liram var)

/

Hiç yapmamaktansa belki bi sekil sıraya girip yaptırırım

• +1
Reactions: pashanimair
burada devlet taktigini ilk veren benim hic yoktansa cok daha iyi hatta belki iyi doktor sansina gelir ve iyi tedavi alirsin bilemiyorsun,

18 yas alti devlete gitsin diye ilk soyleyen benim forumda, sgk oduyoruz hakkimizi almaliyiz. ben 17 yasindaydim ve beleme aldilar zamandan yetisemdim yoksa ilk devlete gidiyordum,

stfu

• So Sad
  • +1
Reactions: xlegend and Duck Eats Bagel
burada devlet taktigini ilk veren benim hic yoktansa cok daha iyi hatta belki iyi doktor sansina gelir ve iyi tedavi alirsin bilemiyorsun,

18 yas alti devlete gitsin diye ilk soyleyen benim forumda, sgk oduyoruz hakkimizi almaliyiz. ben 17 yasindaydim ve beleme aldilar zamandan yetisemdim yoksa ilk devlete gidiyordum,

stfu
ayrica self ligahting braces kullanirlarsa ( cok fazla marka var devlette olan markalarda var ayni sistem ) + mse yaparlarsa ( evet yapiyolar )

ayni tedaviyi almis oluyoruz neredeyse, benim doktorumda devlette calisiyomus hala kurulda mesela, + free sistem, siktirin gidin yazilin siraya max 2 yila alinirsiniz, tum doktorlari stalklayin konueun anlarin instalarini bulun kafalayin kisaca zaten hepsi ayni yerde calisiyo

• +1
  • Love it
Reactions: xlegend and Duck Eats Bagel

Users who are viewing this thread

Back