divisionpanzerfaust
Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
yks tayfadan biriniz ortodontist olsun zaten blackpilled niggasiniz cogunuz forumca size geliriz indirim sartiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Para kazandiriyor diye olun demedim zaten cogu bp olduğu için ne yapacagini bilir demek istedimolmayin amk, su siktimin mesleklerini sirf para kazandiriyo diye olmayin amk, cogu orthodontist oyle bi sikim anladigi yok sirf ezber basarili olup insan hayatini sikip atabilecelerini saniyorlar. egerki surgery yapmayacaksan, sarpe yapmayacaksan, her gelene kamufulaj ortodonti yapacaksan, olma bu amina kodumun meslegini, orthodontik tedavi gerenlerin %80i filan sonuctan memnun degil ve reloop oluyor, neden BU AMINAKODUMUN PARA BAGIMLISI KISISEL SAYGISI VE HIRSI OLMAYAN orthodontistler yuzunden. benim doktorum gibi doktor denk gelincede benim doktoruma paragoz diyorlar, orospu evlatlarinin okudugu paperleri okumasak inancaz belki sagligim zamanim param bosa gitmis olacak, istedigim sonuc olmayacak ve sonuclar kotu olacak. neyse surec basarili yonetiliyo benim icin.