Ortodontistin dediği ameliyat

menas

menas

Stacy's Favourite
Çenemin olması gerekn yerden 10mm geride olduğunu söylemişti iki sene önce garip bişey takmıştım bisene
Ondan önce küçük ysşta halletmek bide ameliyattan falan bahsediyordu çene için

o dediği ameliyat bimax miydi ?
@mesocephalicmogger @dostoyevski @maarda

Çenemin olması gerekn yerden 10mm geride olduğunu söylemişti iki sene önce garip bişey takmıştım bisene

overbiten var BSSO olcan o igrenc seyden kurtulmak icin bendede var

failo btw

• +1
Reactions: menas

hangi cenen geridr herhangi birinin geride olmasi demek ameliyat yemek
iki ihtimal
BSSO
Double jaw surgery

Senin yüzün aşağı büyüdüğü için senin bimax yaptırman gerekiyor malesef bsso kurtarmaz

overbiten var BSSO olcan o igrenc seyden kurtulmak icin bendede var

failo btw
Yani doktorun önerdiği bir ameliyat mı ? Anca öyle olurum sonra aile dırdırı çekmeyelim

Yani doktorun önerdiği bir ameliyat mı ? Anca öyle olurum sonra aile dırdırı çekmeyelim
Eger alt çeneden bahsediyorsan odur da 16 yaşındaki birine ameliyat onermez doktor 10mm ne la bide severe overbite olmus o artık saglık sorunlarıda cıkarır 8mm bile asiri siritiyor bende 18'e kadar juttlayacan embesil gibi artik

Doktor sana bsso önerecek ve bu sana biraz daha aşağı büyümüş bir mandibula verecek. Bizi dinleyip rotasyonlu bimax yaptırırsan yüzünü olması gereken konuma getirecekler çene geriligin de ortadan kalkacak

Doktor sana bsso önerecek ve bu sana biraz daha aşağı büyümüş bir mandibula verecek. Bizi dinleyip rotasyonlu bimax yaptırırsan yüzünü olması gereken konuma getirecekler çene geriligin de ortadan kalkacak
Curlyheadjames gibi sonuçlanmayız inşallah

Eger alt çeneden bahsediyorsan odur da 16 yaşındaki birine ameliyat onermez doktor 10mm ne la bide severe overbite olmus o artık saglık sorunlarıda cıkarır 8mm bile asiri siritiyor bende 18'e kadar juttlayacan embesil gibi artik
10mm değildir ozaman

10mm değilmiş zaten

overbite olunca alt disler hic mi gozukmuyor

overbite olunca alt disler hic mi gozukmuyor
kanka degisiyo iste bazilarinin hafif overbite oluyo bazilarinin essek gibi cenesi geride oluyo alt dislerinin hic gozukmemesi icin cok geride olmasi lazim ki yinede hafiften gozukur diye dusunuyorum

• +1
Reactions: menas
kanka degisiyo iste bazilarinin hafif overbite oluyo bazilarinin essek gibi cenesi geride oluyo alt dislerinin hic gozukmemesi icin cok geride olmasi lazim ki yinede hafiften gozukur diye dusunuyorum
normali jutting pozisyonu falan degil dimi sadece ondeki dislerin degmesi falan

normali jutting pozisyonu falan degil dimi sadece ondeki dislerin degmesi falan
jutting yaptigin zaman zaten ceneni one itmis oluyosun ben ceneni normal olarak kapattigin pozisyondan bahsediyorum

• +1
Reactions: orhanhic

Users who are viewing this thread

Back