Otobüste rezil oldum deliricem amk

yuda

yuda

Spreading love instead of hatred now.
Evim merkezin çok uzağında. Bu yüzden evime otobüsle dönerken belli bir yerden sonra otobüsün içi bomboş olur. Yine bahsettiğim duraktan sonra otobüste şoför dışında sadece ben ve bir genç kız kalmıştık. Bu kız bindiği andan itibaren dikkatimi çeken biriydi. Hemen sağ tarafimdaki tekli koltukta oturdu ben de koridor tarafındayım aramızda 1 metreden az mesafe var.

Bir ara konuştu benle dedi ki " ne hayırsız çıktın be, ben olmasam senin bizden haberin olmayacak". Ulan kızı tanımıyorum, lakin bir zamanlar önüme geleni Instagram'dan eklerdim sonra da onlar reel hayatta bana selam verir ayaküstü konuşurdu. Ben de iki saat kafayı yerdim kim bunlar diye. Herhalde yine onlardan biridir diyerek rezil olmamak için cevap verdim ona. " Meşgulüm bu aralar kusura bakma ya daldım işte. Ne yapiyon nasıl gidiyor " dedim. O da " Bu akşam Semralar'a uğrayacam doğum günü varmış " dedi. Hayır Semra kim, zaten bu kızı da tanımıyorum. Tanıyormus gibi yapıyorum ki onu hatırlatan bir ipucu verirse bana yolumu bulurum diye.

Görseniz beni var ya utanirdiniz halimden, sanki Semrayi tanıyormusum gibi de ", aa semra bir yasina daha girdi ha vay be ne güzel " diyordum ki kız bana dönüp kulağındaki kulakligi göstererek sus işareti yaptı. Ya ben kablosuz kulaklığı icat eden firmayı sikeyim. Hadi suç onlarda değil diyelim, be amk kızı niye barcelona deplasmanında son dakika golüyle nou camp'ı susturmus gibi hareket çekiyorsun bana. İki durak sonra indim kız halen konuşmaya devam ediyordu. Şimdi aklımda bazı sorular var, onları düşünüyorum:

Bu kız ben otobüsten inmesem konuşması bittikren sonra bana dönüp hareketinden dolayı özür dileyecek miydi? Bu kız aslında telefonla konuşmuyordu da bu anasını siktigimin bazı YouTube kanallarinin Bluetooth kulaklık şakasını mi deniyordu üzerimde? Bilemiyorum cevabını bunun.

• +1
Reactions: auitistsurvior
flood attıgın icin rep yok

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, elemanzelvadre, recai iskender and 1 other person
Daha dün başka yerde aynı postu görmesrm inancam amk