D
Deleted member 66807
catch an edge
Başlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dozaj ne kadar? günlük kaç mg alıyorsun
250 mgdozaj ne kadar? günlük kaç mg alıyorsun
ohaaaa amına koyim fazla değilmi neden o kadar yüksek ? Ben prolaktin düşürmek için yeni almaya başladım günde 10 mg (etkili dozaj mı bilmiyorum)250 mg
250 mg 2 günde 1 alıyorum 1 tablet 250 zatenohaaaa amına koyim fazla değilmi neden o kadar yüksek ? Ben prolaktin düşürmek için yeni almaya başladım günde 10 mg (etkili dozaj mı bilmiyorum)
neden ama 250 mg vitamin desteği için aldığını düşünmüyorum250 mg 2 günde 1 alıyorum 1 tablet 250 zaten
ben bu kadar yuksek oldugun bilmiyodum b6 takviyesi lazımdı alıyım dedimneden ama 250 mg vitamin desteği için aldığını düşünmüyorum
Sen herşeyi böyle kullanıyorsan yakında ölürsün aqben bu kadar yuksek oldugun bilmiyodum b6 takviyesi lazımdı alıyım dedim
50 damla d vitamini 8 gram kreatin 6 ünite gh yarım hap eksrmestanımı almadıgım gün kendime gelemiyorumSen Herşey böyle kullanıyorsan yakında ölürsün aq
50 damla d vitamini 8 gram kreatin 6 ünite gh yarım hap eksrmestanımı almadıgım gün kendime gelemiyorum
Test bastıkdan sonra plaklar:303 ng/dl test at 16
Oglum elemanın ne kendine ne sagligina saygisi var ama temiz çocuk sevdim adamiSen herşeyi böyle kullanıyorsan yakında ölürsün aq