boneking771
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ince bel sağlam kalça kemik kralı. sağlam kalça bebek gibi bir yüz. 10 derece skolyoz daha ilerlemez artık çok yaşlanmış yaşlı kalçahayatımda bu kadar yamuk bi vücut görmedim dostum skalyoz ameliyatı gecikmemiş mi ?
çerçeve iyi de vücut yamuk işte amk o da olmuyor.ince bel sağlam kalça kemik kralı. sağlam kalça bebek gibi bir yüz. 10 derece skolyoz daha ilerlemez artık çok yaşlanmış yaşlı kalça
Ben çok siddetliyim moruk bide delirirsem ağlıyom fdht azalırsa testosteron artar östrojende artar kötü hissedersen östrojenide azalt aynı zamanda dhtyi azaltacaksan
Kanka yan duruyom la kendimi eğerek anasının ami böyle olsa skolyoz overhayatımda bu kadar yamuk bi vücut görmedim dostum skalyoz ameliyatı gecikmemiş mi ?
Ne çLat çalış
Sağlam kalça bebek gibi bir yüz diyen adam.ince bel sağlam kalça kemik kralı. sağlam kalça bebek gibi bir yüz. 10 derece skolyoz daha ilerlemez artık çok yaşlanmış yaşlı kalça
Ben sana testesteron fazla yarragi yedim dedim vücut rateletmedim fakirLat çalış
bi ara bel röntgeni atmıştın orda da baya yamuktu amk bu duruştan kaynaklı değil bence broBen çok siddetliyim moruk bide delirirsem ağlıyom f
Kanka yan duruyom la kendimi eğerek anasının ami böyle olsa skolyoz over
Git dereceni ölçtür ahmak orospu eğer derecen yüksek çıkar ve geriletirsen boyun bile uzarbi ara bel röntgeni atmıştın orda da baya yamuktu amk bu duruştan kaynaklı değil bence bro
Yok kanka yan duruyom burda o bel 10 derece biseydir o röntgenbi ara bel röntgeni atmıştın orda da baya yamuktu amk bu duruştan kaynaklı değil bence bro
4 cm vardir içerde mkGit dereceni ölçtür ahmak orospu eğer derecen yüksek çıkar ve geriletirsen boyun bile uzar
Benim vücut bununkinden yamuk aqView attachment 2990395testesteron kadar sikicem beyler saç maç dökülüyo fakir tarzı kollarda kıllanma var gym coper oldum yanlışlıkla MK jaw maw geliscegi kadar gelişti zaten birakiyim mi idmanı DHT azalsa daha mı iyi nedersinizZiView attachment 2990396
Bi sikim olmazBenim vücut bununkinden yamuk aq