![nmn14](/data/avatars/l/48/48755.jpg?1738418299)
nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Liseliler cevaplamasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Liseliler cevaplamasın
hayatımın sonuna kadar garson mu olcam amkorusbumu olcan knk çalışcan amk başka türlü nası kazanmayi düşünüyorsun
Yeniliklere açıksan orusbu olcan o zmn knkhayatımın sonuna kadar garson mu olcam amk
önerin femboymaxxing miYeniliklere açıksan orusbu olcan o zmn knk
wpden babama yazıyorumLiseliler cevaplamasın
fakat bu çakal oçu sallıyobu ısı tutturursan harbı delı gıbı para var
kuryelik yapcam ama yemeksepeti değil anladın sen2024 yılında legal olarak zengin olabileceğini düşünenler...
olum her threadın altına umitsiz yazılar yazıyosun2024 yılında legal olarak zengin olabileceğini düşünenler...
Adam hayal kurmuyor en azından bu devirde legal zengin olman imkansızolum her threadın altına umitsiz yazılar yazıyosun
yok bunu düşünmeyin yok lifefuel almayın yok zengin olacağınızı düşünmeyin yok hayatımızı bir kukla olarak yaşıyoruz
oğlum sen hayırdır regl mı oldun bu ne depresyon çocuğum
konu zenginlik değil, adamın her threadın altına umitsiz şeyler yazmasıbu devirde legal zengin olman imkansız
bir hedefin veya amacın olduğunda hayal kurup umudunun yüksek olması gerekiyor. yoksa bir sikim başaramazsın bir hedefe ulaşamazsın.Adam hayal kurmuyor en azından
takıldıgın siteye bi baksana amkolum her threadın altına umitsiz yazılar yazıyosun
yok bunu düşünmeyin yok lifefuel almayın yok zengin olacağınızı düşünmeyin yok hayatımızı bir kukla olarak yaşıyoruz
oğlum sen hayırdır regl mı oldun bu ne depresyon çocuğum
ne varkı sıtede sımdıye kadar ortalamanın altında tek tıp gormedım burdakı herkes kendını gelıstırmeye bakıyor dıkkat edersen adamlar turkıyenın %95lık kısmından daha ust sevıye her konuda her yonden gelısısyorlar ıstetakıldıgın siteye bi baksana amk
kaç paraya satiyosunuzTürkiyedeki atatürk büstlerinin çoğunu biz üretiyoruz eğer okulunuza son yıllarda büst geldiyse bilin ki bizim ola bilir.
azmış la 100k falan bekliyodum ben zengin misiniz3.5 binede var 10 binede 25 binede baya alıyorlar ama
evetazmış la 100k falan bekliyodum ben zengin misiniz