para

BugraSA

BugraSA

Iron
1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, maarda, Duck Eats Bagel and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
  • So Sad
Reactions: BugraSA
1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?
Bu kadar parayı 10’a katlayabilecek biri olsa bu forumda zaten burada olmazdı amk.
1000 tlyi 10k da yapar 10k yı 100k da

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, Misogynist_Maxxer and 2 others
Bu kadar parayı 10’a katlayabilecek biri olsa bu forumda zaten burada olmazdı amk.
1000 tlyi 10k da yapar 10k yı 100k da
Kanka süre az değil, birkaç sene içerisinde yapılabilir. Doğru kararlar alan bir adam doğru yol haritasıyla rahatlıkla yapar.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
Güzel bir risk yönetimi ile Forexte katlanabilir eğer uzun zamanlı düşünüyorsan Futures olabilir.

eğer bunlara kafan basmıcak şekilde ise belirli bi kısmını nvdia amazon gibi nasdaq babalarını at

geri kalan kısmına ile sp500 nasdaq gibi arkada kalan hisse senetlerine bak babam 1 hafta önce 20 centten aldı abdli iletişim cihazları vs satan marka japonyadan yatırım aldı ve 2300 dolar kazandı.

Borsa İstanbuladada bakabilirsin fakat Abd borsası yanında işlem haci çok düşük tabii.

Güzel bi pörltföy oluştur ve kazandığın paraya yatırım yapmaya devam et.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, BugraSA and 1 other person
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and BugraSA
Katlamak yerine zevk alabileceğim bir iş düzen kurup yaşardım

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and BugraSA
Yani bildiğin tecrübe sahibi olduğun bir alanda iş kurman mantıklı olur eğer karlı olacağını düşünüyorsan bunun tavsiye verilecek bi yani yok sana bağlı bağlantılarına bağlı

• +1
Reactions: Serialsuicide
2 kere 3 orana basardim (gs maclari)

F30 bmw alırdım ben

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and chadmanlet04
Para parayı çeker fakat 1 milyon ile bir iş kuramazsın.

Para akışı yaratmadığın sürece asla bir işe girme çünkü olurda işler kötüye giderse destek alabileceğin bir yer olmaz.

O paraya çok güzel şeyler yapabilirsin fakat her şey tamamen senin bilgi birikimine bağlı.

Ben olsam ne yapardım? 200 bin TL'ye dating app tasarlatır 50 bin logo website google play appstore da yayınlatırdım.

Reklam cart curt derken aylık 100k reklam harcaması, içeride gelen üyelerle sohbet edecek kişilere aylık asgari ücret verirdim.

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide and chadmanlet04

Attachments

• hq720.jpg
    hq720.jpg
    53.2 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and BugraSA
Çiğ köfteci açardım

• +1
Reactions: Tornoviaa, Serialsuicide, Menas and 1 other person
Para parayı çeker fakat 1 milyon ile bir iş kuramazsın.

Para akışı yaratmadığın sürece asla bir işe girme çünkü olurda işler kötüye giderse destek alabileceğin bir yer olmaz.

O paraya çok güzel şeyler yapabilirsin fakat her şey tamamen senin bilgi birikimine bağlı.

Ben olsam ne yapardım? 200 bin TL'ye dating app tasarlatır 50 bin logo website google play appstore da yayınlatırdım.

Reklam cart curt derken aylık 100k reklam harcaması, içeride gelen üyelerle sohbet edecek kişilere aylık asgari ücret verirdim.
cok fazla var, markette rekabet var. hinge gibi uygulamalar ile kafa tutamazsin.

ha illa ki para getirir, dating app kullanan bir tane kullanmiyor, hepsine yazilip hergün kaydirip konusabildigi ile konusuyor.

belki yumusak reklam amacli botsuz yapabilirsin (dedigin gibi, bir kac kisiye asgari pasla, orgnaik sekilde milletle konussunlar, belki 1-2 kariya bi tik daha para verip datelere bile gonderbilirsin), millet sonra sosyal medyada tinder gibi bot esc dolu degil burasi hem matchlerde datelere geliyor deneyin diye reklamini yapar

bu cesit beles uygulamalarda ortalama kullanicinin attigi paraya dikkat edilmez, genellikle bir kac whale olur (uygulama icinde asiri para harcayanlar) onlardan para getirirsin.

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Atsizz and Resistance.
cok fazla var, markette rekabet var. hinge gibi uygulamalar ile kafa tutamazsin.

ha illa ki para getirir, dating app kullanan bir tane kullanmiyor, hepsine yazilip hergün kaydirip konusabildigi ile konusuyor.

belki yumusak reklam amacli botsuz yapabilirsin (dedigin gibi, bir kac kisiye asgari pasla, orgnaik sekilde milletle konussunlar, belki 1-2 kariya bi tik daha para verip datelere bile gonderbilirsin), millet sonra sosyal medyada tinder gibi bot esc dolu degil burasi hem matchlerde datelere geliyor deneyin diye reklamini yapar

bu cesit beles uygulamalarda ortalama kullanicinin attigi paraya dikkat edilmez, genellikle bir kac whale olur (uygulama icinde asiri para harcayanlar) onlardan para getirirsin.
Niye kafa tutmaya calissin ki?

Barcelona var diye besiktas top oynamayi mi biraksin?

Kendim bu ise zamaninda codecanyondan aldigim uygulamayla girmistimi baska uygulamalayin influencerlera yaptigi videolari alip google adsye reklam veriyordum. Yuksek harcayanlar tr pazarinda cok az, bir premium paketini icinde elmas ile beraber aylik 60TLye sattigimda yuzlerce kisi aliyordu. Yil 2021.

Dehset buyuk bir pazar var, dating gibi +18 islerde tekellik sorun yaratmaz.

• +1
Reactions: chadmanlet04
binlerce calisanli megacorplarin yapamadigini nasil yapcan amg buyuk risk alcan ole belki

Güzel bir risk yönetimi ile Forexte katlanabilir eğer uzun zamanlı düşünüyorsan Futures olabilir.
Forex ve kripto hakkında bilgim yok. Şuan öğrenmeye başlayacağım.

Kafe açmak nasıl bir fikir? Sağdan soldan borç ortak alıp istanbul'da kafe açmayı düşünüyorum

Kafe açmak nasıl bir fikir? Sağdan soldan borç ortak alıp istanbul'da kafe açmayı düşünüyorum
çok aptalca bi fikir açıkçası insanların hemen eline para geçtiginde cafe yada çigköfteci açmak istiyo trdekilerde harbi vizyon yok

• +1
Reactions: Auchelius and BugraSA
çok aptalca bi fikir açıkçası insanların hemen eline para geçtiginde cafe yada çigköfteci açmak istiyo trdekilerde harbi vizyon yok
Benim arkadaş 15 milyon masraf yaptı şuan eline 1 milyon geçiyor ayda. Kişiden kişiye değişebilir ben de pek istemiyorum ama işi bilen çok kişi var yakınımda. Babam bi ara galericiydi onda da tecrübemiz var ama babam istemez şuan.

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
Benim arkadaş 15 milyon masraf yaptı şuan eline 1 milyon geçiyor ayda. Kişiden kişiye değişebilir ben de pek istemiyorum ama işi bilen çok kişi var yakınımda. Babam bi ara galericiydi onda da tecrübemiz var ama babam istemez şuan.
kendi paransa bi yetenegin meslegin falan yoksa üni oku yurtdışında yada meslek edin yurt dışına çıkmayı denerdim ben, kalan parayla miami de iş satın alırdım:lul::lul:

beni ister umursa ister umursama Youtube ekin yüzbaşıoğlu yaz ve tüm serisini izle temel mantığı anladıktan sonra ictnin kendi kanalından öğrenir gidersin ama en önemli olan disiplin 1 ay öğrenip dirket piyasaya girmiyeceksin. demo accountla kendini geliştirme herneyse daha fazla yazmıyayım Ekin herşeyi anlatıyor adamın dibidir. (kendisinden hiçbir çıkarım yok cidden karşılıksız insanlara Türkçeleştirip anlattığı için tavsiye ediyorum)

ek olarak bu süreçte Youtube Yapay zeka ile kanal geliştirme videolarına bak.

• Love it
vahsi batili yasuo

• JFL
Reactions: IlI and BugraSA
bu forex bambaşka bir dünya kripto gibi sarı kafalı piç çıkıp iki açıklama yapıp batırmıyor adı üzerinde lan bu döviz işte örnek https://www.forexfactory.com/ gireceksin o günün önemli haberlerine bakıp gün içinde ona göre aksiyon alacaksın ve duygularını kontrol edeceksin.
@BugraSA

• +1