BugraSA
Iron
1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?
yapamassın1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?
Bu kadar parayı 10’a katlayabilecek biri olsa bu forumda zaten burada olmazdı amk.1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?
Kanka süre az değil, birkaç sene içerisinde yapılabilir. Doğru kararlar alan bir adam doğru yol haritasıyla rahatlıkla yapar.Bu kadar parayı 10’a katlayabilecek biri olsa bu forumda zaten burada olmazdı amk.
1000 tlyi 10k da yapar 10k yı 100k da
Yani bildiğin tecrübe sahibi olduğun bir alanda iş kurman mantıklı olur eğer karlı olacağını düşünüyorsan bunun tavsiye verilecek bi yani yok sana bağlı bağlantılarına bağlı1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?
2 kere 3 orana basardim (gs maclari)1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?
F30 bmw alırdım ben
cok fazla var, markette rekabet var. hinge gibi uygulamalar ile kafa tutamazsin.Para parayı çeker fakat 1 milyon ile bir iş kuramazsın.
Para akışı yaratmadığın sürece asla bir işe girme çünkü olurda işler kötüye giderse destek alabileceğin bir yer olmaz.
O paraya çok güzel şeyler yapabilirsin fakat her şey tamamen senin bilgi birikimine bağlı.
Ben olsam ne yapardım? 200 bin TL'ye dating app tasarlatır 50 bin logo website google play appstore da yayınlatırdım.
Reklam cart curt derken aylık 100k reklam harcaması, içeride gelen üyelerle sohbet edecek kişilere aylık asgari ücret verirdim.
Niye kafa tutmaya calissin ki?cok fazla var, markette rekabet var. hinge gibi uygulamalar ile kafa tutamazsin.
ha illa ki para getirir, dating app kullanan bir tane kullanmiyor, hepsine yazilip hergün kaydirip konusabildigi ile konusuyor.
belki yumusak reklam amacli botsuz yapabilirsin (dedigin gibi, bir kac kisiye asgari pasla, orgnaik sekilde milletle konussunlar, belki 1-2 kariya bi tik daha para verip datelere bile gonderbilirsin), millet sonra sosyal medyada tinder gibi bot esc dolu degil burasi hem matchlerde datelere geliyor deneyin diye reklamini yapar
bu cesit beles uygulamalarda ortalama kullanicinin attigi paraya dikkat edilmez, genellikle bir kac whale olur (uygulama icinde asiri para harcayanlar) onlardan para getirirsin.
üni dershanelerinin tam yanına dimiÇiğ köfteci açardım
binlerce calisanli megacorplarin yapamadigini nasil yapcan amg buyuk risk alcan ole belki1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?
Forex ve kripto hakkında bilgim yok. Şuan öğrenmeye başlayacağım.Güzel bir risk yönetimi ile Forexte katlanabilir eğer uzun zamanlı düşünüyorsan Futures olabilir.
çok aptalca bi fikir açıkçası insanların hemen eline para geçtiginde cafe yada çigköfteci açmak istiyo trdekilerde harbi vizyon yokForex ve kripto hakkında bilgim yok. Şuan öğrenmeye başlayacağım.
Kafe açmak nasıl bir fikir? Sağdan soldan borç ortak alıp istanbul'da kafe açmayı düşünüyorum
Benim arkadaş 15 milyon masraf yaptı şuan eline 1 milyon geçiyor ayda. Kişiden kişiye değişebilir ben de pek istemiyorum ama işi bilen çok kişi var yakınımda. Babam bi ara galericiydi onda da tecrübemiz var ama babam istemez şuan.çok aptalca bi fikir açıkçası insanların hemen eline para geçtiginde cafe yada çigköfteci açmak istiyo trdekilerde harbi vizyon yok
kendi paransa bi yetenegin meslegin falan yoksa üni oku yurtdışında yada meslek edin yurt dışına çıkmayı denerdim ben, kalan parayla miami de iş satın alırdımBenim arkadaş 15 milyon masraf yaptı şuan eline 1 milyon geçiyor ayda. Kişiden kişiye değişebilir ben de pek istemiyorum ama işi bilen çok kişi var yakınımda. Babam bi ara galericiydi onda da tecrübemiz var ama babam istemez şuan.
beni ister umursa ister umursama Youtube ekin yüzbaşıoğlu yaz ve tüm serisini izle temel mantığı anladıktan sonra ictnin kendi kanalından öğrenir gidersin ama en önemli olan disiplin 1 ay öğrenip dirket piyasaya girmiyeceksin. demo accountla kendini geliştirme herneyse daha fazla yazmıyayım Ekin herşeyi anlatıyor adamın dibidir. (kendisinden hiçbir çıkarım yok cidden karşılıksız insanlara Türkçeleştirip anlattığı için tavsiye ediyorum)Forex ve kripto hakkında bilgim yok. Şuan öğrenmeye başlayacağım.
Kafe açmak nasıl bir fikir? Sağdan soldan borç ortak alıp istanbul'da kafe açmayı düşünüyorum
vahsi batili yasuo1-2 milyon liranız var ve birkaç sene içerisinde 10x yapmanız gerekiyor. Nasıl bir yol izlerdiniz?