Paramaxxing tips

D

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
2 sene yks çalışacağınıza oturun robloxta oyun yapın oglum deli paralar kazanıyor millet böyle top tier oyunlar olmasına da gerek yok aktif 400 500 oynansa bile güzel para kazanırsınız. Üstüne dolar bazında kazanıyonuz amk daha ne olsun.
1000019101

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Ashoimex, serenade, maarda and 2 others
türkiyede banlı amk parayı çektirirlwr mi sence

• JFL
  • +1
Reactions: orbitalover, Arisylva and Aven

• So Sad
  • JFL
Reactions: orbitalover and recai iskender
2 sene yks çalışacağınıza oturun robloxta oyun yapın oglum deli paralar kazanıyor millet böyle top tier oyunlar olmasına da gerek yok aktif 400 500 oynansa bile güzel para kazanırsınız. Üstüne dolar bazında kazanıyonuz amk daha ne olsun.
View attachment 3865113
Adam haklı

türkiyede banlı amk parayı çektirirlwr mi sence
Parayı çekebilirsin diye biliyorum hala türk geliştiriciler var
Bide hem devex hemde roblox %30 kesimlerle parayı çekerken ananı sikiyor ben direkt hesabımı satmıştım 2k dolara aq çoğu kişi öyle yapıyor yada direkt roblox içi trade

• +1
Reactions: ascendantwill, Ashoimex, Dathomirian Zabrak and 1 other person
premium al ugc yap daha kolay amk

Rbde deli paralar dönüyor iş kurmasını başarsan çok kazanırsın

bu postlar ne lan puhahaha, daha geçen Yunanistana sovmustun seni almıyor diye, sen nasıl üstün irksin amk, Recai de sende hepiniz salak orospu çocuğusunuz aq, bokunuz da bogulun.

bu postlar ne lan puhahaha, daha geçen Yunanistana sovmustun seni almıyor diye, sen nasıl üstün irksin amk, Recai de sende hepiniz salak orospu çocuğusunuz aq, bokunuz da bogulun.
üstün ırk olduğumu söylemedim kendim yunan meleziyim zaten, ayrıca o ltn suratını sikerim orospu evladı lordunla doğru konuş

Attachments

• images (2) (5).jpeg
    images (2) (5).jpeg
    4.7 KB · Views: 0
bu arada bu kesin kürt anti kurdish post atınca triggerlandı:lul:

Users who are viewing this thread

Back