D
Deleted member 88833
Platinum
orjınale param kalmadı acılınden muadıl parfum onerebılcek varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Baba bargelleo cekiyom 1i 300 ikisi 400 kampanya sarıyoorjınale param kalmadı acılınden muadıl parfum onerebılcek varmı
dior sauvage muadili alıyorsundur sımdı bargello ne allah askına marka mıBaba bargelleo cekiyom 1i 300 ikisi 400 kampanya sarıyo
butce 3kya kadar bırden fazla alıcam ama zaten oyle fıyatlarıorjınale param kalmadı acılınden muadıl parfum onerebılcek varmı
dior sauvage muadili alıyorsundur sımdı bargello ne allah askına marka mı
dayıcım tutaste en bok parfum mudaılı dıor sauvage de en abartılan parfum ve kotu tutasteden 10lu set almıstım gecen sene sadece swy ıntensly begendım onun dısı hepsı cop sauvage abartılıyordu ama su gıbı cıktı ne yayılım var ne kalıcılık asla onermem mad bıle ondan daha ıyıtutaste en iyi parfum muadilidir.![]()
SAUVAGE EDTO [SVG] Erkek Açık Parfüm
Christian Dior Sauvage edt (2015) benzeri açık parfüm.www.ozelparfum.com
tutaste yerıne mfy veya alberto sego dene mfynın afrıcan leatherı mukemmeltutaste en iyi parfum muadilidir.![]()
SAUVAGE EDTO [SVG] Erkek Açık Parfüm
Christian Dior Sauvage edt (2015) benzeri açık parfüm.www.ozelparfum.com
tamam denerim saoltutaste yerıne mfy veya alberto sego dene mfynın afrıcan leatherı mukemmel
dostum muadıl demısım ya kor musun3k ya saglam parfum bulamazsın
yok bargello sıkANANIZI SİKEYİM BEN SİZİN
yav amk esegı afrodizyak diye birşey yok her denılen seye ınanıcak mısınız amkKardesim lucifer michaelson afrodizyaklı oç parfümü al![]()
Beyninisikeyşm tasak geciyorum yaramÖAŞWĞCLAMCyav amk esegı afrodizyak diye birşey yok her denılen seye ınanıcak mısınız amk
ınsallah oyledırBeyninisikeyşm tasak geciyorum yaramÖAŞWĞCLAMC
Hay aq senin git oriflame lost in you him al kaldırmıslar sitesinde ama trendyoldan orjunu bulursan al kızlar çok seviyor bu kokuyu ben kullaniyordum cok seksi kokuınsallah oyledır
kalıcılık yayılım dusuk yazmıslar kullanmam hangı parfume benzıyorHay aq senin git oriflame lost in you him al kaldırmıslar sitesinde ama trendyoldan orjunu bulursan al kızlar çok seviyor bu kokuyu ben kullaniyordum cok seksi koku
Ya yaram ustunde 4 5 saat kalıyor eğer guzel birsey istiosan paraya kıycan 5 6 k bayılcankalıcılık yayılım dusuk yazmıslar kullanmam hangı parfume benzıyor
kardesım 4 tane desıgner parfumum var nıche lazım ıstedıgım nıchelerın hepsı 250 euro ustunde max 3 k verırım suan gelecek ay belkı bu ay benı ıdare etsın yarın dershaneye baslıcam bu havalarda gıtmıyor desıgnerlar muadıl guzel bulmam lazımYa yaram ustunde 4 5 saat kalıyor eğer guzel birsey istiosan paraya kıycan 5 6 k bayılcan
I don't have the budget to buy it right now broBuy l’immensité from Louis Vuitton
Same ima buy a second handI don't have the budget to buy it right now bro
oyle de takıntı oluyor bazılarında koleksıyon yapmak gıbı ısteparfum bana cok cope geliyor hijyenine dikkat edip dusunu aldiysan
bu mevsımde tutaste yint alabilirsin 1000 tl üstü de safipaşa.com dan arap parfum klonlarına bak bunlar da ıyı en ıyısı lattafa asada ve maıson alhambra orjınallaerınden daha kalıcı lattafa asad gıder sana ama yasına gore okul ıcın en ıyısı omuscent denemiştim güzel ama çok kalıcı değil. zaranınkiler de güzel. alberto sego kalıcı mı alcaktım yoğun alkol kokusu geliyormuş falan dediler
bide jpg ultra male'e vercek param yok ne onerirsin
lattafa ramz silver alacaktım ultra male klonu diye, (afnan9pm'e param yetmior.) sadece ruxan diye bi sitede var arapmış sanırım satan adamda. türk parfüm forumlarında iki kişi falan sorun yaşamadım yazmış alsam burdan skıntı yaşar mıyım ki.bu mevsımde tutaste yint alabilirsin 1000 tl üstü de safipaşa.com dan arap parfum klonlarına bak bunlar da ıyı en ıyısı lattafa asada ve maıson alhambra orjınallaerınden daha kalıcı lattafa asad gıder sana ama yasına gore okul ıcın en ıyısı o
safipaşa daha iyi kardeşim ordan bak istersen ama ruxanda da sorun yasamazsınlattafa ramz silver alacaktım ultra male klonu diye, (afnan9pm'e param yetmior.) sadece ruxan diye bi sitede var arapmış sanırım satan adamda. türk parfüm forumlarında iki kişi falan sorun yaşamadım yazmış alsam burdan skıntı yaşar mıyım ki.![]()