parfum onerisi

orhanhic

orhanhic

Shitposter
burda arap parfumleri ve tutaste diye bi site oneren birisi vardi
bunlar disinda kislik parfum onerisi versenize eyw

• +1
Reactions: rerererarara
dior giorgia armani tom ford

butcen varsa armanı stronger wıth you ıntensely cekıyon en ıyı parfum budur net, bızım yaslara veya jpg le male elixir deneyebilirsin

montale chocolate greddy dene bu sene bunu kullanıcam orjınal olarak saf cıkolata kokuyor gercekten bır kere kullandım cok ıltıfat aldım ama fıyatı cep yakıyor az

butcen varsa armanı stronger wıth you ıntensely cekıyon en ıyı parfum budur net, bızım yaslara veya jpg le male elixir deneyebilirsin
elixir var replika bi sikiyom anani avradini sikeyim nefes almak imkansiz alkol kokusundan

montale chocolate greddy dene bu sene bunu kullanıcam orjınal olarak saf cıkolata kokuyor gercekten bır kere kullandım cok ıltıfat aldım ama fıyatı cep yakıyor az
replika bulue muyuz

tutaste miydi neydi orda almayi dusunuyom yint

dior savuage aga

tutastede varmis la chocolate greddy

tutaste miydi neydi orda almayi dusunuyom yint
bende orjınalı de var yıntın tutate de pek fark yok orıjınalının yayılımı daha ıyı kalıcılık esıt nerdeyse tutaste daha ıyıdır yanı f /p

tutastede varmis la chocolate greddy
var da orıjınal aldım ben 2 gun once geldı dun dershanedekı sıra arkadasım kokusundan bayılacaktı amk fenasal tutastedekı de guzeldır boyle sade kokuların yayılımı da kalıcıkları da ıyı oluyor cok sıkma ama

Versace Eros, Dior Sauvage

biliyorum fazla generik ama genede gayet saglam iki parfum.

Homme de Joop da tuzlu bakilabilir

Versace Eros, Dior Sauvage

biliyorum fazla generik ama genede gayet saglam iki parfum.

Homme de Joop da tuzlu bakilabilir
kardesım homme de joop ne amk lutfen deme sunu kım kullanıyor portakal kolonyası kokan dedeler gıbı dolasıcak ortalıkta kalıcılıgı zaten 0 versace eros ıyıdır sauvage artık sıktı burna cok alısık gelıyor eros ıyıdır ama

• JFL
Reactions: chadmanlet04
kardesım homme de joop ne amk lutfen deme sunu kım kullanıyor portakal kolonyası kokan dedeler gıbı dolasıcak ortalıkta kalıcılıgı zaten 0 versace eros ıyıdır sauvage artık sıktı burna cok alısık gelıyor eros ıyıdır ama
versace gunluk icin pahali bir parfum

gunluk sauvage ozel anlar icin eros kullaniyorum suan iyi goturuyor

versace gunluk icin pahali bir parfum

gunluk sauvage ozel anlar icin eros kullaniyorum suan iyi goturuyor
fıyatları basa bas dostum sauvage daha pahalı hatta yanlıs bılıyorsun

var da orıjınal aldım ben 2 gun once geldı dun dershanedekı sıra arkadasım kokusundan bayılacaktı amk fenasal tutastedekı de guzeldır boyle sade kokuların yayılımı da kalıcıkları da ıyı oluyor cok sıkma ama
ne anlamda bayilcakti la yogunlugundan mi guzelliginden mi

sevgilinin eski sevgilisi gibi kokmak istiyorsan arkdaşların önerdiği parfümleri kullanabilirsin

ne anlamda bayilcakti la yogunlugundan mi guzelliginden mi
yogunluktan guzel zaten kanka saf portakallı cıkolata kokuyor cıkolata baskın tabı kat kat eger le male elıxır kullanıyorsan orta notaları hafıf benzıyor benım koku dagarcıgıma gore suan ustumde o var yenı fark ettım asdfgdsfghfd ıyıdır kanka alınır

Users who are viewing this thread

Back