D
Deleted member 86491
Master
7 sene sol işaret parmağımı ve ortaparmağımı emdim çene asimetrime bu mu sebep oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Biraz cross bite var yarın dişçiye gidicem muhtemelen çene asimetrim ondan kaynaklanıyormalocclusion
benimde azcık overbite, crossbite ne ararsan var sağa yatkın basıyor alt çenem. dişlerin konumu yamuk düzgün basmaya çalışınca boşluk kalıyor aralarında. bu yaştan sonra tel mi takcaz bide amk!Biraz cross bite var yarın dişçiye gidicem muhtemelen çene asimetrim ondan kaynaklanıyor
Tel cope gibi geliyor ama forum tel konusunda ikiye bölünmüş aq kimisi çene için en iyi softmax diyor kimisi seni recessed bırakır diyorbenimde azcık overbite, crossbite ne ararsan var sağa yatkın basıyor alt çenem. dişlerin konumu yamuk düzgün basmaya çalışınca boşluk kalıyor aralarında. bu yaştan sonra tel mi takcaz bide amk!haber et sonucları
valla baya baktım bi sik anlamadım iyi mi kötü müTel cope gibi geliyor ama forum tel konusunda ikiye bölünmüş aq kimisi çene için en iyi softmax diyor kimisi seni recessed bırakır diyor
Soru çözdün müvalla baya baktım bi sik anlamadım iyi mi kötü mü
seni sikeyimSoru çözdün mü
evet@maarda tel ile crossbite tedavisi çene asimetrisinde azalmaya neden olur mu
Gruba baksana bideevet