pastanin ustundeki cilek

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
tum hardmaxxler dogru yapildigi zaman pastanin ustundeki cilek lens latisse sac oluyor bu arada, bunlar olmadan htn olan biri bunlarla cl olabiliyor

tum hardmaxxler dogru yapildigi zaman pastanin ustundeki cilek lens latisse sac oluyor bu arada, bunlar olmadan htn olan biri bunlarla cl olabiliyor
çileği mileği siktir et bunu ltn biri bile yapsa etkisini görür yine biraz daha softmaxxe kaçtığı için çok etki göstereceğini düşünmemiş olabilirsin ama ironisiz şekilde suratındaki en önemli şey saç bence (göz bölgesi daha önemli de onu değiştirmek zor olduğu için , kelleşmiyosan saçını istediğin gibi uzatıp kısaltabiliyosun sonuçta)

• +1
Reactions: yenesy
çileği mileği siktir et bunu ltn biri bile yapsa etkisini görür yine biraz daha softmaxxe kaçtığı için çok etki göstereceğini düşünmemiş olabilirsin ama ironisiz şekilde suratındaki en önemli şey saç bence (göz bölgesi daha önemli de onu değiştirmek zor olduğu için , kelleşmiyosan saçını istediğin gibi uzatıp kısaltabiliyosun sonuçta)
ltn biri benim kullanmak istedigim lens ve kirpigi sai kullanirsa uncanny ve fake durur demek istedigim oydu

• +1
Reactions: IlI
benim sac threadime ise alim formu atan sen miydin got

• JFL
Reactions: maarda, IlI and MogEater
@MogEater en fazla appeali olan sac ne sence kro saci mi yaptirsam napsam amk tas kafa gibi era7 tas kafali
anlayan anladi

• JFL
Reactions: IlI
benim sac threadime ise alim formu atan sen miydin got
kanka komik olsun diye atmısımdır seviyoruz senı sakaydı :lul: barısalım

• Love it
  • JFL
Reactions: orhanhic and orbitalover