ElySioNs
Mercenary
Yorumlar yine patlak Türk kızları dolu gelecekte bol erkek kandırırlar aşkım ben bakireyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yorumlar yine patlak Türk kızları dolu gelecekte bol erkek kandırırlar aşkım ben bakireyim
Yaş ilerledikçe ya gavatmaxxing yada bok yoluna gidecez mk evlenmeyi dusunuyon mu sen abi?Artık zor benim kuşakta ne kadar hard orospu keko bağımlısı varsa ya boşta kaldı ya da kel şişko gavatlarla evlendiler
Hayır ama çocuğum olsun istiyorum 35lik bir karıyı evlenmeden döllemek istiyorumYaş ilerledikçe ya gavatmaxxing yada bok yoluna gidecez mk evlenmeyi dusunuyon mu sen abi?
gavatmaxxing yapcagina eskortmaxxing yapYaş ilerledikçe ya gavatmaxxing yada bok yoluna gidecez mk evlenmeyi dusunuyon mu sen abi?
Ciddi ilişkide sıkıntı yaratır mı“patlak kız brom” aşırı bir gavatça bir zihniyet, kızın önceden siktiği herifler kafanda rent free yaşıyorsa yüksek ihtimalle closet bir ibnesin erkek adam banane der siker sonra bir sonrakine geçer
Bu devirde ciddi ilişki diye bir şeye inanmıyorum.Ciddi ilişkide sıkıntı yaratır mı
GavatBu devirde ciddi ilişki diye bir şeye inanmıyorum.
Hadi oldu diyelim, bence bakir bir kadın beklemek unicorn beklemek gibi bir şey. saf bodycounttan ziyade o vücutları nasıl aldığına bakarım bir kaç ciddi, anlamlı ilişkiliden sikişmiş ise bence okey ama aldatma/klüp/genel orospuluk fazı olmuş biri ise şutlarım
Malsın aq adam doğru söylemiş senin gibilerden özgüvensizlik sezitor kızlarGavat
Gavat olcağıma incel kalırım akMalsın aq adam doğru söylemiş senin gibilerden özgüvensizlik sezitor kızlar
gavat gavattır azı çoğu olmaz sosyal medyada orda burda duyduğun kevaşelerle bütün kadınları karıştırma, ister inan ister inanma bakire kadın çok, sadece doğru mecralarda arayacaksın . Sana uyan olduğunda da evlen gitsin çok eşli bi hayat sağlıklı değil..Bu devirde ciddi ilişki diye bir şeye inanmıyorum.
Hadi oldu diyelim, bence bakir bir kadın beklemek unicorn beklemek gibi bir şey. saf bodycounttan ziyade o vücutları nasıl aldığına bakarım bir kaç ciddi, anlamlı ilişkiliden sikişmiş ise bence okey ama aldatma/klüp/genel orospuluk fazı olmuş biri ise şutlarım
açıp baktın mı olum bu genelleme mantığı ne hahahah16 yaşın üstünde bakire kız olduğuna inananlara çok uygun fiyata köprü bırakabilirim
Batıda imkansız.gavat gavattır azı çoğu olmaz sosyal medyada orda burda duyduğun kevaşelerle bütün kadınları karıştırma, ister inan ister inanma bakire kadın çok, sadece doğru mecralarda arayacaksın . Sana uyan olduğunda da evlen gitsin çok eşli bi hayat sağlıklı değil..
bro genelleme yapıyorsun işte kimin ne olduğunu bilemezsin ,bakire ve daha önce ilişkisi olmamış kadını yüzünden anlamanız lazım ince detaylardan anlaşılıyor, gevşek gevşek konuşan sürekli gülümseyen, bir erkekle utanmadan herkesin içinde rahatlıkla konuşabilen ve daha birçok detaydan o kıza güvenilmeyeceğini anlarsın mesela. Zaten evlilik dediğin yaşı maks 28'e kadar olan kadınla yapılır, o yaşa kadar temiz kalan kadınlarda çok tr'de, tabi mahrem yerleri açık stacy peşindeysen zorBatıda imkansız.
Ankaranın batısında kalan bir ilde liseden sonra bakir olan bir kadın bulmak (ve bu kızın sana düşmesi) loto tutturmak gibi bir şey
Sana sadece 300bin liraya bırakırımaçıp baktın mı olum bu genelleme mantığı ne hahahah
abazan yurdum erkeği kandırılır anlayamaz ama kafası çalışan blackpillci tayfa bakire kadını yüzünden anlar, bakire olmayan kadınlar çok falso veriyo tavır ve hareketlerindenAdamlar okuduğunu anlamıyor ki amk aşkım bakireyim diye kandırırlar diyorum bir çok evlenmek isteyen saf Türk erkeğini bu sik geçten bahsediyor, zaten çoğu erkek sik geçse umrunda değil kızın geçmişte yaşadıkları şey ama evlenme niyeti varsa duydukları an kaçıyorlar
bedava versen almam mqSana sadece 300bin liraya bırakırım
Biz her türlü anlarız yürüyüşünden davranışından konuşmasından tipinden aile yapısından bacaklarındaki morluklardanabazan yurdum erkeği kandırılır anlayamaz ama kafası çalışan blackpillci tayfa bakire kadını yüzünden anlar, bakire olmayan kadınlar çok falso veriyo tavır ve hareketlerinden
o zaman kimse evlenmiycek ki amk herkes patlak cünkü 0km bulmak zor evlenmeyin kardesimAdamlar okuduğunu anlamıyor ki amk aşkım bakireyim diye kandırırlar diyorum bir çok evlenmek isteyen saf Türk erkeğini bu sik geçten bahsediyor, zaten çoğu erkek sik geçse umrunda değil kızın geçmişte yaşadıkları şey ama evlenme niyeti varsa duydukları an kaçıyorlar
ggo zaman kimse evlenmiycek ki amk herkes patlak cünkü 0km bulmak zor evlenmeyin kardesim
olum sende nerden biliyon evden çıkmadıklarını la, herşeye bok atmayın amkevden cıkmayan elemanlar burda cok yasamıs gibi iddialarda bulunuyorlar cok komik amk