Patlak Türk kızları

ElySioNs

ElySioNs

Mercenary
Yorumlar yine patlak Türk kızları dolu gelecekte bol erkek kandırırlar aşkım ben bakireyim

• +1
  • JFL
Reactions: SecularIslamist and Angutoid
Aynen sonra birileri gelip blackpill cope desin

Artık zor benim kuşakta ne kadar hard orospu keko bağımlısı varsa ya boşta kaldı ya da kel şişko gavatlarla evlendiler

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Yorumlar yine patlak Türk kızları dolu gelecekte bol erkek kandırırlar aşkım ben bakireyim

ulan acaba spesifik olarak 21. yüzyılın insanları mı bu kadar aşağılık yoksa tarih boyu hep mi böyleydi amk insanoğlu

• +1
  • Hmm...
Reactions: jackreacher52 and Black_Pill_Enjoyer1
Artık zor benim kuşakta ne kadar hard orospu keko bağımlısı varsa ya boşta kaldı ya da kel şişko gavatlarla evlendiler
Yaş ilerledikçe ya gavatmaxxing yada bok yoluna gidecez mk evlenmeyi dusunuyon mu sen abi?

Yaş ilerledikçe ya gavatmaxxing yada bok yoluna gidecez mk evlenmeyi dusunuyon mu sen abi?
Hayır ama çocuğum olsun istiyorum 35lik bir karıyı evlenmeden döllemek istiyorum

• +1
  • +1
“patlak kız brom” aşırı bir gavatça bir zihniyet, kızın önceden siktiği herifler kafanda rent free yaşıyorsa yüksek ihtimalle closet bir ibnesin erkek adam banane der siker sonra bir sonrakine geçer

• Hmm...
  • +1
Reactions: maarda, recai iskender and Heatmiser
“patlak kız brom” aşırı bir gavatça bir zihniyet, kızın önceden siktiği herifler kafanda rent free yaşıyorsa yüksek ihtimalle closet bir ibnesin erkek adam banane der siker sonra bir sonrakine geçer
Ciddi ilişkide sıkıntı yaratır mı

• Hmm...
Reactions: tetopsyop
Ciddi ilişkide sıkıntı yaratır mı
Bu devirde ciddi ilişki diye bir şeye inanmıyorum.

Hadi oldu diyelim, bence bakir bir kadın beklemek unicorn beklemek gibi bir şey. saf bodycounttan ziyade o vücutları nasıl aldığına bakarım bir kaç ciddi, anlamlı ilişkiliden sikişmiş ise bence okey ama aldatma/klüp/genel orospuluk fazı olmuş biri ise şutlarım

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and recai iskender

Hadi oldu diyelim, bence bakir bir kadın beklemek unicorn beklemek gibi bir şey. saf bodycounttan ziyade o vücutları nasıl aldığına bakarım bir kaç ciddi, anlamlı ilişkiliden sikişmiş ise bence okey ama aldatma/klüp/genel orospuluk fazı olmuş biri ise şutlarım
Gavat

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, maarda and orhanhic
  • +1
1737359223538

hareketlere bak salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk yha :feelsgood:

16 yaşın üstünde bakire kız olduğuna inananlara çok uygun fiyata köprü bırakabilirim

• +1
  • So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, recai iskender and tetopsyop

gavat gavattır azı çoğu olmaz :soy: sosyal medyada orda burda duyduğun kevaşelerle bütün kadınları karıştırma, ister inan ister inanma bakire kadın çok, sadece doğru mecralarda arayacaksın :feelsez:. Sana uyan olduğunda da evlen gitsin çok eşli bi hayat sağlıklı değil..

• Hmm...
Reactions: tetopsyop
16 yaşın üstünde bakire kız olduğuna inananlara çok uygun fiyata köprü bırakabilirim
açıp baktın mı olum bu genelleme mantığı ne hahahah

• +1
Reactions: Ashoimex, maarda and orhanhic
gavat gavattır azı çoğu olmaz :soy: sosyal medyada orda burda duyduğun kevaşelerle bütün kadınları karıştırma, ister inan ister inanma bakire kadın çok, sadece doğru mecralarda arayacaksın :feelsez:. Sana uyan olduğunda da evlen gitsin çok eşli bi hayat sağlıklı değil..
Batıda imkansız.

Ankaranın batısında kalan bir ilde liseden sonra bakir olan bir kadın bulmak (ve bu kızın sana düşmesi) loto tutturmak gibi bir şey

Batıda imkansız.

Ankaranın batısında kalan bir ilde liseden sonra bakir olan bir kadın bulmak (ve bu kızın sana düşmesi) loto tutturmak gibi bir şey
bro genelleme yapıyorsun işte kimin ne olduğunu bilemezsin ,bakire ve daha önce ilişkisi olmamış kadını yüzünden anlamanız lazım ince detaylardan anlaşılıyor, gevşek gevşek konuşan sürekli gülümseyen, bir erkekle utanmadan herkesin içinde rahatlıkla konuşabilen ve daha birçok detaydan o kıza güvenilmeyeceğini anlarsın mesela. Zaten evlilik dediğin yaşı maks 28'e kadar olan kadınla yapılır, o yaşa kadar temiz kalan kadınlarda çok tr'de, tabi mahrem yerleri açık stacy peşindeysen zor :feelsgood:

• +1
Reactions: Kayra139, orhanhic and tetopsyop
Adamlar okuduğunu anlamıyor ki amk aşkım bakireyim diye kandırırlar diyorum bir çok evlenmek isteyen saf Türk erkeğini bu sik geçten bahsediyor, zaten çoğu erkek sik geçse umrunda değil kızın geçmişte yaşadıkları şey ama evlenme niyeti varsa duydukları an kaçıyorlar

• +1
Adamlar okuduğunu anlamıyor ki amk aşkım bakireyim diye kandırırlar diyorum bir çok evlenmek isteyen saf Türk erkeğini bu sik geçten bahsediyor, zaten çoğu erkek sik geçse umrunda değil kızın geçmişte yaşadıkları şey ama evlenme niyeti varsa duydukları an kaçıyorlar
abazan yurdum erkeği kandırılır anlayamaz ama kafası çalışan blackpillci tayfa bakire kadını yüzünden anlar, bakire olmayan kadınlar çok falso veriyo tavır ve hareketlerinden :soy:

abazan yurdum erkeği kandırılır anlayamaz ama kafası çalışan blackpillci tayfa bakire kadını yüzünden anlar, bakire olmayan kadınlar çok falso veriyo tavır ve hareketlerinden :soy:
Biz her türlü anlarız yürüyüşünden davranışından konuşmasından tipinden aile yapısından bacaklarındaki morluklardan

• +1
Reactions: jackreacher52
o zaman kimse evlenmiycek ki amk herkes patlak cünkü 0km bulmak zor evlenmeyin kardesim

1737361242425

• JFL
Reactions: Ashoimex and maarda
evden cıkmayan elemanlar burda cok yasamıs gibi iddialarda bulunuyorlar cok komik amk

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, recai iskender, tetopsyop and 1 other person
it's so over

Attachments

• 1737372672728.png
    1737372672728.png
    85.5 KB · Views: 40

Çok kez yaptım izin veriyolar harbiden sevdiklerinde

• JFL
Reactions: recai iskender
evden cıkmayan elemanlar burda cok yasamıs gibi iddialarda bulunuyorlar cok komik amk
olum sende nerden biliyon evden çıkmadıklarını la, herşeye bok atmayın amk :ROFLMAO:

• +1
Reactions: Kayra139