pct yapicağm

elemancomeback31

elemancomeback31

LIFE TIME VEGAN NATURAL
@Angutoid @szolliontaraelis
klomen mi kullanayım direk 4-5 hafta yoksa 3 hafta hcg den sonra mı klomene geçeyim??? hali hazırda vucutta 21 gün sonra atılacak testo var

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Angutoid, Auchelius and 1 other person
kullandığın ilaçları söyle

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and elemancomeback31
kullandığın ilaçları söyle
1 yıl hgh 1 yıl aromataz inhibitoru

sonrasında bulnarı bıraktım ve AAS olarak 7 ay testoserone trt doz. 3. ayında npp ekledim 1 hafta, 125 mg, 2 ay depresyona soktu düzeldi 2 ay sonra.

sikim hayata gözlerini yumdu bu arada libidoyla birlikte berabercene son 2 haftada

yanlışlıkla trt dozun biraz daha üstünde vurdugum için kalkmamış sikim galiba son zamanlarda + accutane almıştım

östrojeni düşürdüm 30 lara yine düzelmedi sonra biraz daha düşürdüm hala düzelmedi östrojen kaynaklı değil anlayamadım hayat boyu natty olayım diyorum geçer belki

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Auchelius

sonrasında bulnarı bıraktım ve AAS olarak 7 ay testoserone trt doz. 3. ayında npp ekledim 1 hafta, 125 mg, 2 ay depresyona soktu düzeldi 2 ay sonra.

sikim hayata gözlerini yumdu bu arada libidoyla birlikte berabercene son 2 haftada

yanlışlıkla trt dozun biraz daha üstünde vurdugum için kalkmamış sikim galiba son zamanlarda + accutane almıştım

östrojeni düşürdüm 30 lara yine düzelmedi sonra biraz daha düşürdüm hala düzelmedi östrojen kaynaklı değil anlayamadım hayat boyu natty olayım diyorum geçer belki
trt dozu testonun yanına niye 125 npp ekliyon ok

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and elemancomeback31
trt dozu testonun yanına niye 125 npp ekliyon ok
200 testonun yanına eklediydim o ara bi blast yapiyim demistim 1 hafta blast macerası depresyona soktu 2 ay

Bende gaba maba bilmem ne zayıf galiba npp yi aldım hayata gözlerini yumdu vucut 2 ay duvara bakıyo gibi oldum

• Woah
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Angutoid
200 testonun yanına eklediydim o ara bi blast yapiyim demistim 1 hafta blast macerası depresyona soktu 2 ay

Bende gaba maba bilmem ne zayıf galiba npp yi aldım hayata gözlerini yumdu vucut 2 ay duvara bakıyo gibi oldum
pctyi boşver 500 testo 300 deca yap ok

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and elemancomeback31
götten seks
sen ai ın bokunu çıkarıyon ok en son böbrek gittiydi git bi kan ver kendine gel allahın izniyle kim bilir kaç çıkıcak yavrucak sonra niye kafam bozuk duvara bakıyom ok

sen ai ın bokunu çıkarıyon ok en son böbrek gittiydi git bi kan ver kendine gel allahın izniyle kim bilir kaç çıkıcak yavrucak sonra niye kafam bozuk duvara bakıyom ok
yok ai nun suan bokunu cıkardım yine de 30 ken 0.5 adex daha attım ostorjenden mi kalkmıyo bakim diye ondan değil sik kalkmama mevzusu 4 aydır falan ai almamıştım

git gide artan bi ereksiyon problemi var günden güne

ben bunu androjen reseptoru boklaşmasına bağlıyorum

sikerim ilacını cüce dğeil miyiz aq fizik yaparız zaten claviculam büyük zaten garip şekilde

yok ai nun suan bokunu cıkardım yine de 30 ken 0.5 adex daha attım ostorjenden mi kalkmıyo bakim diye ondan değil sik kalkmama mevzusu 4 aydır falan ai almamıştım

git gide artan bi ereksiyon problemi var günden güne

ben bunu androjen reseptoru boklaşmasına bağlıyorum

sikerim ilacını cüce dğeil miyiz aq fizik yaparız zaten claviculam büyük zaten garip şekilde
baba libido mu sikik yoksa safi yarrakta mı sıkıntı var

• +1
Reactions: elemancomeback31
baba libido mu sikik yoksa safi yarrakta mı sıkıntı var
onceden libido iyiydi 3 hafta önce yarrak - 1.5 cm yemişti

sustanon geçtikden sonra yarrak ve libido yaşamına son verdi 3 hafta içinde
5 günde 1 enejksyion yapyıodum sorna 3 günde 1 e çıakrdım ve yrk+libido gg

pct yapcam geçer mi daha ilaç istemiyom zaten hayatımda omega 3 d3k2 hariç

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
onceden libido iyiydi 3 hafta önce yarrak - 1.5 cm yemişti

sustanon geçtikden sonra yarrak ve libido yaşamına son verdi 3 hafta içinde
5 günde 1 enejksyion yapyıodum sorna 3 günde 1 e çıakrdım ve yrk+libido gg

pct yapcam geçer mi daha ilaç istemiyom zaten hayatımda omega 3 d3k2 hariç
iş kurup para kazanmaya beyin enerji kalmıyo ilaç kullanoırken kan testi o bu şu
oda çıkmam için sebep libido ve yarrağın ölmesi dışı

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
iş kurup para kazanmaya beyin enerji kalmıyo ilaç kullanoırken kan testi o bu şu
oda çıkmam için sebep libido ve yarrağın ölmesi dışı
baba pct yap detoks yap vücuda
o roidli adam meşgullüğü only testoda olmaz ok biraz toparla sonra full blast cruise eyle başka da bişey ekleme

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and elemancomeback31
o roidli adam meşgullüğü only testoda olmaz ok biraz toparla sonra full blast cruise eyle başka da bişey ekleme
roidli adam meşgullugu bende oluyo anksiyetem normalden fazla

tecavüze uğramış köpek sendromu falanda var az bişey

detoks yapicam pct yapıcam

ben bidaha ilaca girmem tipe katkısı yok zaten tip için girek demistik sonra bari kas gelişsin dedik kas zaten gelişir cüce oldugumuz için banko garanti kolayca enime canavar olmak istiyorum enle boy aynı bi adam gördüm çok iyi geldi gözüme

bunlara baslamadna once 14 yasında gib igözüküyodum suan 18 1.5 yılda noldu aq neyswe devamı gelmesin

defne samyeli gibi yaşamak gerekiyor

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and Angutoid

Suriye labubu 3 haftadır test gurmuyom

• +1
  • JFL
Reactions: divisionpanzerfaust, Angutoid and elemancomeback31
ben şimdi test mi yapsam pct mi yapsam bilemedim 3 haftadır off um

ben şimdi test mi yapsam pct mi yapsam bilemedim 3 haftadır off um
basma bisey ya bance kafa yoruyo diye bırakılır sadece bendeki sik problemi olmas bile

test vurasım var dimorfizim için ne öneri yosun
naturel kutle leanmass koy test tiroid hgh artıyor oyle yapınca vücut kendi yükseltsin bırak

Npp kullanırken keşke 50yle başlasaydın. Prolaktinin sikilmiş olabilir bence. Haftada 1 tane yarım caber at. Düzelme yoksa tam at 1 tane. Trt dozunun üstünde vurman tam tersi etki yapması lazım. Kan testin varsa bi atsana

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and elemancomeback31
Npp kullanırken keşke 50yle başlasaydın. Prolaktinin sikilmiş olabilir bence. Haftada 1 tane yarım caber at. Düzelme yoksa tam at 1 tane. Trt dozunun üstünde vurman tam tersi etki yapması lazım. Kan testin varsa bi atsana
problemimi yeni anladım.
eczane sustanonu aldım undergrounddan geçmiştim.

175 mg kullandım udnerground testo dozumla aynı

eczane sustanonu o kadar doluki testosteron 1300 olmuş östrojen 70

1 ay bu böyle kalınca libido ve ufaklık son 1 hafta kendini kapattı

dedimki acaba östrojenden mi östorjen düşürücü aldım geçer gibi oldu geçmedi tabikide dün östrojeni crashladım iyice yarrağı yedim

anlayacğın ben bu zekayla roid moid yapamam çıkmam gerek kesin

prolaktinim 7 seviyesinde geziyor caber atmıştım deca sonrası ama zaten deca ve caberden 4-5 ay geçti onlarla alakasız bi olay

şuan sorunum yüksek testo ve yüksek östrojen gezmekten kaynaklanan bi libido kaybıydı şuan crashed östrojene döndü
geçici midir sence?

pct yapıp çıkmak istiyorum ben ya aşırı salağım bu akılla roid yapamam olayları analiz edemiyorum

• +1
Reactions: Auchelius
geçmiş olsun eleman

• +1
Reactions: Ashoimex, Auchelius, pashanimair and 1 other person
naturel kutle leanmass koy test tiroid hgh artıyor oyle yapınca vücut kendi yükseltsin bırak
naturelimden daha düşük olmayacak mı şimdi test i bıraktığım için

problemimi yeni anladım.
eczane sustanonu aldım undergrounddan geçmiştim.

175 mg kullandım udnerground testo dozumla aynı

eczane sustanonu o kadar doluki testosteron 1300 olmuş östrojen 70

1 ay bu böyle kalınca libido ve ufaklık son 1 hafta kendini kapattı

dedimki acaba östrojenden mi östorjen düşürücü aldım geçer gibi oldu geçmedi tabikide dün östrojeni crashladım iyice yarrağı yedim

anlayacğın ben bu zekayla roid moid yapamam çıkmam gerek kesin

prolaktinim 7 seviyesinde geziyor caber atmıştım deca sonrası ama zaten deca ve caberden 4-5 ay geçti onlarla alakasız bi olay

şuan sorunum yüksek testo ve yüksek östrojen gezmekten kaynaklanan bi libido kaybıydı şuan crashed östrojene döndü
geçici midir sence?

pct yapıp çıkmak istiyorum ben ya aşırı salağım bu akılla roid yapamam olayları analiz edemiyorum
Ai kullanma proviron kullan bir süre. Ai kullanacaksan da 3er günde bir kullan 0.5ari/12.5aro 70 ostrojen o kadar fazla değil millet 150-200de geziyo sıkıntı yaşamıyor.

• +1
Reactions: Zodiac, Auchelius and elemancomeback31
Ya da senin ben kafanı sikeyim. Sal hiç bir ilaç kullanma. Sustanonun yarı ömrü bitmeden 1 hafta önce hcg kullan varsa. Sonra nolvayla pct yap bir daha da kullnama.

• +1
Reactions: Auchelius and elemancomeback31
Ya da senin ben kafanı sikeyim. Sal hiç bir ilaç kullanma. Sustanonun yarı ömrü bitmeden 1 hafta önce hcg kullan varsa. Sonra nolvayla pct yap bir daha da kullnama.
benim %22 bfde trt bile yapmaya çalışmamam lazımdı bence aq

pct yapıcam

hcg arıyo suan annem eczane eczane

klomen kullanim mi sence nolvayla birlikte
Ai kullanma proviron kullan bir süre. Ai kullanacaksan da 3er günde bir kullan 0.5ari/12.5aro 70 ostrojen o kadar fazla değil millet 150-200de geziyo sıkıntı yaşamıyor.
0.5 adex 3 günde 1 aldım son 1 haftadır suana kadar e2 çöktü benim kür yapıcak iqum bedenim fiziğim yok zaten ben napıyorum amk

• +1
Reactions: Auchelius
benim %22 bfde trt bile yapmaya çalışmamam lazımdı bence aq

pct yapıcam

hcg arıyo suan annem eczane eczane

klomen kullanim mi sence nolvayla birlikte

0.5 adex 3 günde 1 aldım son 1 haftadır suana kadar e2 çöktü benim kür yapıcak iqum bedenim fiziğim yok zaten ben napıyorum amk
En büyük hatayı sustanon kullanarak yapmışsın zaten.

• +1
Reactions: elemancomeback31