penis uzunluğu hakkında

gariban0992

gariban0992

Iron
beyler kızlar penis uzunluğunu çok önemsiyor mu kafaya takıyor mu bilmiyorum ama ortalama bir uzunlukta penisim var yine de kısa geliyor bana uzatmak için neler yapabilirim ameliyat operasyon falan dışında bi fikrinizi almak istedim saygılar

• +1
Reactions: ayisiken and IlI
Uzunluğun kalınlığın ne

beyler kızlar penis uzunluğunu çok önemsiyor mu kafaya takıyor mu bilmiyorum ama ortalama bir uzunlukta penisim var yine de kısa geliyor bana uzatmak için neler yapabilirim ameliyat operasyon falan dışında bi fikrinizi almak istedim saygılar
yaragim 100 kilo oldugun icin sikin 15 cmse cevresindeki 3 cm yagdan dolayi 12 oldugunu saniyosun kilo ver artik

• JFL
  • +1
Reactions: GokcekVederson, ayisiken, yenesy and 1 other person
angion method (for thickness)

• +1
Reactions: gariban0992
mikro değilse çok sıkıntı olmaz ama parmaklarını kullanmayı öğrenmen gerek

• +1
Reactions: IlI and maarda
Seks fiziksel olduğu kadarda psikolojik

• +1
  • JFL
Reactions: IlI and lopaks41
Burda ortalama boy 14-16 ymis(Azerbaycan)

penisini kullanma yüzden %35 40 falan sekste yani parmak dil önsevişme ten uyumu ne kadar süre boşalmadan dayandığın bir sürü etken var

eğer bi kadın seni arzulayıp yatağına aldıysa sıkıntı yok penis boyundan şikayetçi olan kadınlar genelde arzulamayıp zorla evlendirilen tipler oluyor

penisin ortalamaysa sıkıntı yok sg kilo ver oe seni dellendirme adamı sonra git kalınlığını arttırmaya bak çok takıyorsan kafana

• JFL
Reactions: IlI
buraya sorma kanka burda herkesin siki min 17 18 cm

• +1
  • JFL
Reactions: htn666, maarda, IlI and 2 others
Önemli pompa kullan uzun vadede +2 cm

O eşgalle sikini kullanabilecenmi ki soruyosun

• JFL
Reactions: Arisylva and Angutoid
kanka benim uzun hani uzunluk olarak harbi iyi ama kalınlık olarak ince uzun sayılıyor sanırım o konu unlucky anca şey yapabiliyolar yağ basıyolar ameliyatla kalınlasın diye çapı

• +1
Reactions: gariban0992
götünde kullanacağım
IMG 6483

İçine kaçmadıysa belki kullanirsin :lul:

• JFL
Reactions: htn666

Users who are viewing this thread

Back