growthplatessss111
Gold
beyler iyi pfl = iyi goz falan diyolar benim pfl iyi de pfl/height kötü şimdi benim pfl iyi mi kötü mü pfl/bizygo baya iyi hatta göz yüksekliği çok önemli mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pfh fazlaysa iyi durmuyor bence ama harmonye uyuyosa sıkıntıvyokbeyler iyi pfl = iyi goz falan diyolar benim pfl iyi de pfl/height kötü şimdi benim pfl iyi mi kötü mü pfl/bizygo baya iyi hatta göz yüksekliği çok önemli mi
benim harmony iyi sayılır narrow palate bazı açılardan low esr varmış gibi gözükmesine sebep oluyo ve dudak dar yine narrow palate sebepli bununpfh fazlaysa iyi durmuyor bence ama harmonye uyuyosa sıkıntıvyok
Tipini gormeden yorum yapamam knkbenim harmony iyi sayılır narrow palate bazı açılardan low esr varmış gibi gözükmesine sebep oluyo ve dudak dar yine narrow palate sebepli bunun
benim gozler kiz gozu gibi de kirpiklerim falan da iyi kizlar kirpiklerimi ovuyo utanitodum eskiden
Yespfh fazlaysa iyi durmuyor bence ama harmonye uyuyosa sıkıntıvyok
derinlik o kadar önemli değil bence (copelamaya čal8surkenYes
Ayrıca kotu pfle sahip olup iyi görünen göz alanları da var göz alanında en önemli 2 şey bana kalırsa göz derinliği ve ipd kesinlikle
)