pfl

growthplatessss111

growthplatessss111

Gold
beyler iyi pfl = iyi goz falan diyolar benim pfl iyi de pfl/height kötü şimdi benim pfl iyi mi kötü mü pfl/bizygo baya iyi hatta göz yüksekliği çok önemli mi

• +1
Reactions: Resistance.
beyler iyi pfl = iyi goz falan diyolar benim pfl iyi de pfl/height kötü şimdi benim pfl iyi mi kötü mü pfl/bizygo baya iyi hatta göz yüksekliği çok önemli mi
pfh fazlaysa iyi durmuyor bence ama harmonye uyuyosa sıkıntıvyok

• +1
Reactions: Grievous and Resistance.
benim harmony iyi sayılır narrow palate bazı açılardan low esr varmış gibi gözükmesine sebep oluyo ve dudak dar yine narrow palate sebepli bunun
benim gozler kiz gozu gibi de kirpiklerim falan da iyi kizlar kirpiklerimi ovuyo utanitodum eskiden

benim harmony iyi sayılır narrow palate bazı açılardan low esr varmış gibi gözükmesine sebep oluyo ve dudak dar yine narrow palate sebepli bunun
benim gozler kiz gozu gibi de kirpiklerim falan da iyi kizlar kirpiklerimi ovuyo utanitodum eskiden
Tipini gormeden yorum yapamam knk

• JFL
  • So Sad
Reactions: growthplatessss111 and Yagiz8928
Yes

Ayrıca kotu pfle sahip olup iyi görünen göz alanları da var göz alanında en önemli 2 şey bana kalırsa göz derinliği ve ipd kesinlikle

Yes

Ayrıca kotu pfle sahip olup iyi görünen göz alanları da var göz alanında en önemli 2 şey bana kalırsa göz derinliği ve ipd kesinlikle
derinlik o kadar önemli değil bence (copelamaya čal8surken 😭)

neyse eye area overrated harmony ile uyumlu avg bir eye area yeterli :(😭

• +1
Reactions: Resistance.
@pfl the turks r talking about u

• JFL
Reactions: pfl and why not me?

Users who are viewing this thread

Back