İNTİKAM VAKTİ
Banned
İnternetten baktjm armenoidede benziyor iranidede diğer phenolardanda özellikler var hangisi olduğunu nasıl anlıycam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

vanlı knk annem babam tahmin edebilirmisin fenomu bende bilmiyorum doğru mu diye sorma yanisenin ve ailenin yüz tipini,vücüt tipini ve nereli olduğunu yazarsan tahmin edebiliriz cici kardeşim

@Resistance. fenom ney knk sen biliyomusun çok fenotiplerle uğraşıyon sana sorim dedimvanlı knk annem babam tahmin edebilirmisin fenomu bende bilmiyorum doğru mu diye sorma yani

onla belli olmaz en fazla genelleme yapılabilirsenin ve ailenin yüz tipini,vücüt tipini ve nereli olduğunu yazarsan tahmin edebiliriz cici kardeşim
@Resistance. fenom ney knk sen biliyomusun çok fenotiplerle uğraşıyon sana sorim dedim

yok ya kendi fenomu nerden ögrenebilirim peki sen nerden ögrendinonla belli olmaz en fazla genelleme yapılabilir
tipini görmeden bişi diyemem conv açıp atın bakarım

tipimi görebildiğim için öğrendim knkyok ya kendi fenomu nerden ögrenebilirim peki sen nerden ögrendin

Sana atim mi la tipimi ama güvenemiyom amk eskiden atalarımız mamut avlardı şimdi birbirimize foto atıyozFotonu at biz söyleyek abicim

amk ne olduğunu nasıl ögrendin kendine baktın random fenotip mi ögrendintipimi görebildiğim için öğrendim knk

knk yani nasıl açıklyim neyse siktir et ztn belli başlı brutal fenolar dışında cok potansiyelin sikilmezamk ne olduğunu nasıl ögrendin kendine baktın random fenotip mi ögrendin