Phenotype (MEGATİRAD)

D

Deleted member 104802

Bronze
EVET NASİL GÖRÜNDÜĞÜN PHENOTYPE TARAFINDAN BELİRLENİR VE TRDE GORULEN ORTALAMA PHENOLAR:

Not:sıralama en kötüden en iyiye doğrudur

1)Armenoid:
Unnamed

İyi özellikler: geniş omuzlar geniş ve büyük kafatasi ve geniş çene

Kötü özellikler: subhuman tier orbitaller böcek gözleri ve maxilla çıkık olmayan zygolar geride olan çene iğrenç cranofacial gelişim kısa boy yaglanmaya musait vücut tipi 20 yaşında gelen kırışıklıklar yani boktan kolajen genleri aşırı dolgun alt dudak iğrenç kocaman bir burun aşırı kıllı vücut kellesmeye müsait kafa hipsikranik boktan kafa şekli ve bok renginde ten

Bu phenoya sahip iseniz malesef dostlarım its over

Pheno ratei: 2/10

2)anatolid:

Anatolidm

Armenoidin daha dinariclesmis ve hafif turanidlesmis versiyonudur trde en cok gorulen phenodur

Özellikler: armenoide göre daha uzun boy daha iyi orbitaller daha iyi maxilla kısacası armenoidin özelliklerinin bir nebze daha iyi versiyonu

Skor: 3/10

3)iranid(robust olmayan versiyon)

Iranidm

Ozellikle güneydoğu ve doğu anadolu illerinde gorulen phenodur. Arap fenotipi olan oriantalidin daha sağlam bir versiyonudur

İyi özellikler: Uzun boy iyi chin uzunluğu ve chin projection deep set eyes iyi supraorbitaller yaglanmayan vücut tipi slightly outward veya straight gonionlar

Kötü özellikler: hiperdolikosefalik kötü kafa şekli dar ve uzun bir yuz close set çok küçük round gözler ve çok kötü infraorbitaller iğrenç burun şekli kötü maxilla dar omuzlar bok rengi ten ince dudaklar iğrenç kolajen genleri

Skor: 3.5-4/10

4)east alpinid:
Eastalpinidm

Türkiyede iç anadoluda karadeniz ege ve akdenizin dağlık bolgelerinde görülür

İyi özellikler: yüzde özellikle gözde iyi yağ yastıkciklari iyi burun şekli düzgün dudaklar fena olmayan göz şekli geniş yüz ve kafatası

Kotu özellikler: aşırı kötü bonemass ve density aşırı flat zygolar kısa boy aşırı yağlı vücut tipi küçük kafatası genellikle düz maxilla

Skor: 4.5-5/10

• +1
Reactions: elemanzelvadre
DEVAMİ PT2DE

Hayat armenoid oldugunu anlamakla biter

Anadolu'da ki en iyi pheno pontiddir

Boneless pheno gözleri de almond-round arasi

Turanidle birleşip hafifte nordic genleri alırsa feci oluyolar ama haklısın

Turanidle birleşip hafifte nordic genleri alırsa feci oluyolar ama haklısın
Benim hafif turanid etkisi var medial canthusum aşağı çekik elmacık kemiği yok ama 3/4 e öne doğru gözüküyor ama yüz olarak hiç benzemiom turanidlere pontid ve nordic geni var biraz babadan gelen

Ben neyim acaba amk

Benim hafif turanid etkisi var medial canthusum aşağı çekik elmacık kemiği yok ama 3/4 e öne doğru gözüküyor ama yüz olarak hiç benzemiom turanidlere pontid ve nordic geni var biraz babadan gelen
Bende pontid×borreby×proto iranid var

Eee peki en iyisi hangisi
Balkan gocmenlerinden gelen hafif cm etkisindeki Nordic pheno. Nadir gorunuyo ama en iyisi o.

Trde daha fazla gorulen pheno ise pontid×turanid ve proto nordid-proto iranid en iyileri bunlar

Proto nordid kürtler tüm türkleri mogluyor bu arada

Balkan gocmenlerinden gelen hafif cm etkisindeki Nordic pheno. Nadir gorunuyo ama en iyisi o.

Trde daha fazla gorulen pheno ise pontid×turanid ve proto nordid-proto iranid en iyileri bunlar
Bu DNA testleri doğru mu yaptırmayı düşünüyorum

Allah'tan anadan armenoid geni almadık yoksa overdı

Proto iranidin kemik yapısı iyi aslında
Normal iranid çöp proto iranidin midfacedeki bonemass kötü gözler round bide burun büyük o harici baya iyi pheno. Benim çene proto iranid mi borreby mi karar veremiyorum supra pontid dudak pontid saç rengim pontid burun proto iranid midfaceimdeki bonemass borreby (borreby aşırı robust bi pheno ve babam saf borreby)

Turanid+pontid best

Normal iranid çöp proto iranidin midfacedeki bonemass kötü gözler round bide burun büyük o harici baya iyi pheno. Benim çene proto iranid mi borreby mi karar veremiyorum supra pontid dudak pontid saç rengim pontid burun proto iranid midfaceimdeki bonemass borreby (borreby aşırı robust bi pheno ve babam saf borreby)
Tek tek bakınca Dudak ve mandibula nordid gözler hafif turanid saç yapısı pontid çünkü çok kötü

Allah'tan anadan armenoid geni almadık yoksa overdı

Proto iranidin kemik yapısı iyi aslında
Benim ana proto iranid maxillasi falan kötü infralari gandy tier. Zygolari ve çenesi iyi. Anneannem mavi gözlü Proto nordid çoğu erkekten daha robust

Turanid basli basinada guzel bence
Hayır. Bonemasslari leş maxillalari leş boyları kısa üst dudak ince bide turanidin çok alt dalı var safa en yakınlar andronovolar onlar en iyileri evet

• +1
  • JFL
Reactions: Shade91 and Peter Steele
armenoid geni nerden bulasti amk bu anadoluya ya

Nordid + pontid hafifte turanid en iyisi
Nordid+pontid north pontid oluyo zaten balkan gocmenlerinde en çok gorulen pheno. Turanidin gözündeki fat padleri de alınca mogger oluyolar.

• +1
Reactions: Shade91
iskandinav piçlerinin genleri ne oluyo

Nordid+pontid north pontid oluyo zaten balkan gocmenlerinde en çok gorulen pheno. Turanidin gözündeki fat padleri de alınca mogger oluyolar.
Babada var nordid + turanid benim annede armenoid ve pontid var Allah'a tek şükretttigim şeydir armenoid geninin gelmemesi

iskandinav piçlerinin genleri ne oluyo
Tek başına overrated pheno nordid. İranidin küçük burunlu beyaz tenli daha iyi kolajenli daha az tüylü ve daha uzun versiyonları.

Babada var nordid + turanid benim annede armenoid ve pontid var Allah'a tek şükretttigim şeydir armenoid geninin gelmemesi
Benim phenoda ağır cro magnon etkisi var sulaledeki herkes cro magnon. Peder nordiclesmis cro magnon yani borreby anne tarafinin tamamıda Proto iranid+ anneannem proto nordid

beyaz fenotipe sahip (yunan veya doğu avrupa DNA'sı nedeniyle) türklere nasıl davranılıyor? jbw türkiye'de de geçerli mi veya türkiye'de chad veya htn olmak için tam olarak nasıl görünmeniz gerekiyor? (hasanabi gibi mi?)

beyaz fenotipe sahip (yunan veya doğu avrupa DNA'sı nedeniyle) türklere nasıl davranılıyor? jbw türkiye'de de geçerli mi veya türkiye'de chad veya htn olmak için tam olarak nasıl görünmeniz gerekiyor? (hasanabi gibi mi?)
Beyaz pheno aslında trde tam olarak tutmuyo ya sarışın ve mavi gozluysen onun yanında uzun ve yapılı olman lazım çünkü trde sarışın erkek sevilmiyor. Mavi göz yerine de kahve seviyom diyo koyduklarım ama içten içe hepsi maviye hasta. Kısacası dimorfizmin azsa saçlarını acil siyaha boya

Trde chad olmak için Çağatay Ulusoy gibi görünmen lazım. Turanid×pontid+cro magnon mogger pheno

Hayır. Bonemasslari leş maxillalari leş boyları kısa üst dudak ince bide turanidin çok alt dalı var safa en yakınlar andronovolar onlar en iyileri evet
Bonemassleri haric dogru boyda suanki donemde 173-180 arasi geziyor

Bonemassleri haric dogru boyda suanki donemde 173-180 arasi geziyor
Bonemass leş ag leş çeneleri çok küçük ve densityleri çok kötü kafaları da küçük. Maxilla dümdüz olduğu için zygolar da çok büyük görünüyor her turanidde mogger zygo yok. Benimkiler tüm turanidlerin zygolarini mogluyo mesela

• +1
Reactions: Peter Steele
Bonemass leş ag leş çeneleri çok küçük ve densityleri çok kötü kafaları da küçük. Maxilla dümdüz olduğu için zygolar da çok büyük görünüyor her turanidde mogger zygo yok. Benimkiler tüm turanidlerin zygolarini mogluyo mesela
Sen genetik anomalisin oc o nasi zygo oyle
Bu feno top top isleri haci:) bugday ten ve kemiklerin iyise gerisine gerek yok ( turanid oldugum icin midface boneum sub3 olunca bizzinyonun copelama seklinyo fashion fashion)

Sen genetik anomalisin oc o nasi zygo oyle
Bu feno top top isleri haci:) bugday ten ve kemiklerin iyise gerisine gerek yok ( turanid oldugum icin midface boneum sub3 olunca bizzinyonun copelama seklinyo fashion fashion)
Sen benim guncel halimi gördün mu o zygolar babyfat gitmesi ile daha büyük su anda

• Woah
Reactions: elemanzelvadre
1731153359305
ben bu adfamım