auitistsurvior
Jacketcel
benimki 11 cm cık bisi olmasada olur direk hepsini boyuma atardım sonra kaza gecirdim falan diye trtanslar gibi alet takttıtırırdım nasıl fikir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
KARDESM FENA FIKIR DEILDE SENIN BU PIPININ BOYUYLA ALIP VEREMEDIGIN NEDIR?benimki 11 cm cık bisi olmasada olur direk hepsini boyuma atardım sonra kaza gecirdim falan diye trtanslar gibi alet takttıtırırdım nasıl fikir
keske ciddi cevap vermeyenin testosu 220 olsun yazsaydım unutmusum ciddi soruyom buartada ben harbi atardım yarragımı cok umrumda degil196 oldukyaşasin
.benimki 11 cm cık bisi olmasada olur direk hepsini boyuma atardım sonra kaza gecirdim falan diye trtanslar gibi alet takttıtırırdım nasıl fikir
her ozelligi kotu olunca adam takıyorKARDESM FENA FIKIR DEILDE SENIN BU PIPININ BOYUYLA ALIP VEREMEDIGIN NEDIR?
KARDESIM ASCENDLEMEDEN PIPINI KULLANAMICAGIN ICIN SEN ASCENDLEMEYE BAK PİPİNE SONRA ÜZÜLÜRSÜN OK?her ozelligi kotu olunca adam takıyor
lütfen atmadığım mesajları ben atıyormusum gibi alıntılamanası yani tum pipini koparmazmısın
ben babamdan 600 dolar butce aldim facepuller siparis edicem bile bekle beni gelismis maxillaKARDESIM ASCENDLEMEDEN PIPINI KULLANAMICAGIN ICIN SEN ASCENDLEMEYE BAK PİPİNE SONRA ÜZÜLÜRSÜN OK?
sen anlamazsın greybu nasil bir konu aq
hayır kaza gecirdim diyip yeni pipi taktırıcaksın kapisssssMk bok gibi teklif bari sikin her cmsinin 2 ya da 3 katı boya ekletseydin
sende bizdensin boy icin pipimi + bir bobregi feda edebilirimbu ne kadar güzel bir soru amk. evet 6'0 olmama yetecek kadar