plak röntgeni ve hormonlar için kan testi

lichtfromverse

lichtfromverse

Bronze
tam olarak ne yapmam lazım endrokronolijiden radevu alıp plak röntgeni çekilicem ona görede doktordan daha ne kadar uzayacağımın tavsiyesini alacağım ve eğer bundan sonra doktor izin verirsede hormon testi olmam için beni gönderecekmi yoksa siktirimi çekecek?? aynı zamanda annem blackpilled çıktı seni sporcu yapıcam ilaç bas falan yaptı dedim bu nediyor şakamı bir anlığına baya gymcelling yaptı bana!? herneyse 17 yaşıma girmeme çok az var kür yapcam worth olurmu bu yaşta yoksa direkt rope yapam 1.72 truecel manletim incel kaderdaşlardan yardım bekliyorum. bu kadar

• +1
  • JFL
Reactions: piuafl, Thrill, yigittsaint and 2 others
Endoya git ne kadar uzayacağımı merak ediyorum el bilek röntgeni çekebilirmiyiz dicen bide sporcuyum de hormon testide istiyorum dicen özele gidersen kesin yaparlar zaten

• +1
Reactions: Thrill and lichtfromverse
@growthplatessss111
gene sana ihtiyacımız var

• JFL
Reactions: Thrill and Gordon Freeman
over aq too late knk

• +1
  • WTF
Reactions: Thrill, Topkra and lichtfromverse
Endoya git ne kadar uzayacağımı merak ediyorum el bilek röntgeni çekebilirmiyiz dicen bide sporcuyum de hormon testide istiyorum dicen özele gidersen kesin yaparlar zaten
ilk devlet denerim olmazsa özele giderim şuan o hormon tedaviside doktora kalmış birşey sporcu bahanesini anlar doktor kamil değilse daha iyi bir bahane lazım

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Jahrein
ilk devlet denerim olmazsa özele giderim şuan o hormon tedaviside doktora kalmış birşey sporcu bahanesini anlar doktor kamil değilse daha iyi bir bahane lazım
bomba istemiyon kan testi sonuçta sikim kalkmıyo falan de utanmıyosan

• +1
Reactions: Thrill
olm over over yok knk boyun fln uzamaz bu yaştan sonra işte
hiçbir sosyal hayatım yok zaten bunları sosyal hayat edinmek için yapıyorum olmazsada zaten fraud yaparım en uç 15 cm amk

Last edited:
  • +1
Reactions: piuafl and Thrill
boy sandığın kaadar önemli değil bro
knk sen ropefuel verip böyle yapıyonda yani its oversa zaten bunu bilerek yaşarım ona göre aksiyon alırım boy önemli olsun olmasın benim zoruma giden konularda üstün olmak istiyorum yani isteklerim genelinizden farklı yanlış anlama farklı sebeplerim var

• +1
Reactions: piuafl, dgn.b, Thrill and 1 other person
Fraudla çıkarsında hadi çıktın 77 bile kötü
Bende aynı durumdan muzdaribim vallahi kaçış yok
türkiye genelinden uzun ve güçlü olmak istiyorum bu güne kadar manlet olup eziklendikten sonra ne istemem gerekiyor zaten? umrumda olmaz botla 15 cm fraudlar siker atarım :lul:

• +1
türkiye genelinden uzun ve güçlü olmak istiyorum bu güne kadar manlet olup eziklendikten sonra ne istemem gerekiyor zaten? umrumda olmaz botla 15 cm fraudlar siker atarım :lul:
şöyle gezersin ortalıkta

Attachments

• 1775335361333.png
    1775335361333.png
    36 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Thrill, wetwipes, Gordon Freeman and 1 other person
tam olarak ne yapmam lazım endrokronolijiden radevu alıp plak röntgeni çekilicem ona görede doktordan daha ne kadar uzayacağımın tavsiyesini alacağım ve eğer bundan sonra doktor izin verirsede hormon testi olmam için beni gönderecekmi yoksa siktirimi çekecek?? aynı zamanda annem blackpilled çıktı seni sporcu yapıcam ilaç bas falan yaptı dedim bu nediyor şakamı bir anlığına baya gymcelling yaptı bana!? herneyse 17 yaşıma girmeme çok az var kür yapcam worth olurmu bu yaşta yoksa direkt rope yapam 1.72 truecel manletim incel kaderdaşlardan yardım bekliyorum. bu kadar
bas roidi amk bu subdaki kimsenin kaybedecek birşeyi yok
bu yastan sonra yuzde 99 ihtimalle uzamassın gibi

• +1
@wetwipes @adam213t convo başlatıp konuşun özür dilicekmiş

• Woah
cope sen kullanamıyoN
redeemlicem mi knk bunu napcam amk
mtn 1.90 adamım ben game 0 mesela herkes yeteceğini sanıyor amk
htn altı iseniz hiç bir türlü kızlarla konuşamıyonuz

• +1
sen clsin piç sana öyle gelir tabii

• JFL
Reactions: Thrill, wetwipes, Gordon Freeman and 1 other person
neyse en iyisi bu endoya gidip plaklara baktırmak ona göre insiyatif almak. ve yapmam gereken sadece geç ergenlik olduğunu ve plaklarımın hala açık olduğunu ummak.

• +1
ya orozbu cocu 180 alti aynnniii zaten ayni istersen gotune cubuk sok hicbisey degismeeeyecekkkkkkkk sikecem boyunuzuda ozguveninizide simdi bi tek boya mi bakiyor bu orospu cocu foidler ilk once git su kicini sil sonra konusmayi ogren hala buyime kapagiymis oymus buymus buyume kapagina bosaliyim senin

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: Thrill, maarda, wetwipes and 3 others
ya orozbu cocu 180 alti aynnniii zaten ayni istersen gotune cubuk sok hicbisey degismeeeyecekkkkkkkk sikecem boyunuzuda ozguveninizide simdi bi tek boya mi bakiyor bu orospu cocu foidler ilk once git su kicini sil sonra konusmayi ogren hala buyime kapagiymis oymus buymus buyume kapagina bosaliyim senin
ragebait thread değil bu yanlış yer

• +1
redeemlicem mi knk bunu napcam amk
mtn 1.90 adamım ben game 0 mesela herkes yeteceğini sanıyor amk
htn altı iseniz hiç bir türlü kızlarla konuşamıyonuz
nasıl konuşamıyoruz olm 175 lmtn adamım femonoidsiz bir haftam geçmedi konuşmayı bilmiyosan 190 boyu götüne sok yine konuşursun ucube olmayın

• +1
Reactions: Thrill and blackpillruinedmyli
nasıl konuşamıyoruz olm 175 lmtn adamım femonoidsiz bir haftam geçmedi konuşmayı bilmiyosan 190 boyu götüne sok yine konuşursun ucube olmayın
Nd adamın nası gidip kızlarla konuşmasını bekliyon
belki bi şansı olur diye dış görünüşüne odaklanıyor işte

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and Jahrein
vallahi amk ya 170in altında değilsen sadece bi tık eksi olur bunlar ne yaşıyo anlamıyorum iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorlar sonra boyum kısa diye kızlar konuşmuyo. lan yarram konuşmayı bilmeyen ucubeysen kız senle ne konuşabilir zaten. sana fena hak verdim kardeş

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and blackpillruinedmyli
vallahi amk ya 170in altında değilsen sadece bi tık eksi olur bunlar ne yaşıyo anlamıyorum iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorlar sonra boyum kısa diye kızlar konuşmuyo. lan yarram konuşmayı bilmeyen ucubeysen kız senle ne konuşabilir zaten. sana fena hak verdim kardeş
knk bu nd algısına kapılan sadece benim gibilerde değil foidlerde kapılıyor sınıfta hep foidlerin boy muhabbetini dinlemek zorunda kalıyorum benmiyim şimdi nd olan yoksa nd olmak zorunda tutulan konudan alakasız

• +1
Nd adamın nası gidip kızlarla konuşmasını bekliyon
belki bi şansı olur diye dış görünüşüne odaklanıyor işte
kanka konuşamıyorsa isterse 195 olsun hiçbir kız 195 diye konuşmayı devam ettirmez konuşmayi devam ettirmek tamamiyle erkeğe ait 195sen konuşma başlatırsin ama kızın önünde kekeliyosan sanat sepet vesaire bilmiyosan bakir olarak ölmeye mahkumsun

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and Topkra
knk bu nd algısına kapılan sadece benim gibilerde değil foidlerde kapılıyor sınıfta hep foidlerin boy muhabbetini dinlemek zorunda kalıyorum benmiyim şimdi nd olan yoksa nd olmak zorunda tutulankonudan alakasız
benim foid arkadaşlarım var hepsi uzun boylu istiyo mesela ama 190 muhabbeti sarmayan çocuklardan bahsediyolar ve en sonunda düzgün iletişim kurabilen eli yüzü düzgün komik erkekle çıkıyor hepsi konuşmaya bakma sen amk

• +1
Reactions: Thrill and lichtfromverse
knk biz çok farklı sayfalardayız

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis
geneli siktir et yaşadığın yerde durum nasıl toplu taşımada ne kadar heightmog yiyosun

• +1
Reactions: Gordon Freeman