plaklar gittiğine göre

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
evet plaklar amı götü dağıttığına göre ve 178 kaldığımıza göre bunu kabulleniyoruz ve aslında bir nebze de işime geliyor çünkü artık korkum yok.
accutanei bu ay sonunda 40mg'a çıkarıyorum normalde 10 kullanıyordum plaklara etki falan eder diye.
yazın testo primo ve belki götüm yerse deca giriyorum zaten testo çok pahalı bir şey değil gh gibi eşşek gibi çalışmama gerek kalmayacak
şimdilik mk kullanıp omurgada su tutup ondan biraz geçici boy uzatmaya çalışıcam hem omurgada tutulan su mekanik gerilime neden olarak kemikleri uzatabiliyor benim el bilek plaklarım kapandı yani omurgam klavikulam ve ufak bir ihtimalle dizlerim hala açık
uyku artık sikimde değil zaten 5 6 saat uyuyordum artık 2 3 falan uyurum muhtemelen beyin sağlığı ve kimyası için bok gibi ama çok da sikimde değil en kötü ihtimalle ropelarız
şimdilik aklıma gelenler bunlar ben gidiyombb

• +1
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel, xlegend, why not me? and 4 others
knk abart amk rahat 4cm cok rahat fraudlaniyor zaten 182 trde yeterince iyi omurgadanda atarsın 6ftsin hayatını sikmeye gerek yok

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, xlegend, Kayra139 and 3 others
knk abart amk rahat 4cm cok rahat fraudlaniyor zaten 182 trde yeterince iyi omurgadanda atarsın 6ftsin hayatını sikmeye gerek yok
olay karı kız fraudu değil istediğim vücut hayaline uymuyor bana ne amk kız isterse 190 isterse 2 metre seviyor olsun kız için sikmiyorum istediğim vücuda sahip değilim ve artık kesinlikle sahip olamayacağım

• +1
Reactions: kurdistan and Auchelius
olay karı kız fraudu değil istediğim vücut hayaline uymuyor bana ne amk kız isterse 190 isterse 2 metre seviyor olsun kız için sikmiyorum istediğim vücuda sahip değilim ve artık kesinlikle sahip olamayacağım
Senin asıl amacın ne?.
bu uğraşlardan beklediğin sonuç nedir?.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide and kurdistan
evet plaklar amı götü dağıttığına göre ve 178 kaldığımıza göre bunu kabulleniyoruz ve aslında bir nebze de işime geliyor çünkü artık korkum yok.
accutanei bu ay sonunda 40mg'a çıkarıyorum normalde 10 kullanıyordum plaklara etki falan eder diye.
yazın testo primo ve belki götüm yerse deca giriyorum zaten testo çok pahalı bir şey değil gh gibi eşşek gibi çalışmama gerek kalmayacak
şimdilik mk kullanıp omurgada su tutup ondan biraz geçici boy uzatmaya çalışıcam hem omurgada tutulan su mekanik gerilime neden olarak kemikleri uzatabiliyor benim el bilek plaklarım kapandı yani omurgam klavikulam ve ufak bir ihtimalle dizlerim hala açık
uyku artık sikimde değil zaten 5 6 saat uyuyordum artık 2 3 falan uyurum muhtemelen beyin sağlığı ve kimyası için bok gibi ama çok da sikimde değil en kötü ihtimalle ropelarız
deca girme
ben bile girmedim aq

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, churmaxxed and Auchelius
ilk kürde deca mı:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and kurdistan
Nasıl gidik birader ben 18,5 yaşındayken bile açıktı sen 14 falan değil misin baktırdın mı plaklara

• So Sad
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel and kurdistan
Nasıl gidik birader ben 18,5 yaşındayken bile açıktı sen 14 falan değil misin baktırdın mı plaklara
Kardeşim genetik ve genetik farklılığı ne bilmiyor.

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, Duck Eats Bagel, why not me? and 2 others
Ya aslında açıksa ve bir anda growth sport Allah katına çıkıp 6'8 bir gigamogger olacaksan? Tekrar düşün :feelshah:

• Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel
Mk nerden alcan

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Auchelius
14 yaşında nasi yapican bunlari bir de daha uzarsin aptal oc

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Auchelius
14 yaşında nasi yapican bunlari bir de daha uzarsin aptal oc
aynen plak kapandıktan sonra uzayacam aptal orospu evladı seni xray cektirdim plaklar kapalı diyom uzarsin diyolar iqcell

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, Yagiz8928 and 1 other person
aynen plak kapandıktan sonra uzayacam aptal orospu evladı seni xray cektirdim plaklar kapalı diyom uzarsin diyolar iqcell
Vay amk ne hayatlad var labuk 14 yasinda plaklar kapanmis

• JFL
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, churmaxxed, Serialsuicide and 1 other person