Plaklar

D

DarkSoulHKF

Iron
Az önce ortopediden çıktım ve dirsek plaklarimin kapandığını kalça planlarının hala açık olduğunu söyledi ama spesifik bir boyut söylemedi ne kadar uzayacagim hakkında röntgenler yüklenince e nabiza yollarim buraya siz ne düşünüyorsunuz kalça planaklarından ne kadar uzanabilir

• +1
Reactions: yadih
bilekteki kapanmamış
Doktor dirseğin kapandığını söyledi ama bilekle ilgili birşey söylemedi ne derece açık acaba daha ne kadar uzayabilirim ve nereden baktığınızıda fotoğrafta bir daireye alarak gösterebilirmisiniz acaba

Ayrıca şuan boyum 1.75

Kaç yaşındasın anne baba boy kaç bide aile genel ortalama
Geçen seneden beri ne kadar uzadin bide

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
Boylarını tan bilmiyorum yaşım 16 Babam benden birkaç santim daha uzun annem dudaklarimin orada bunlardan ortalama bir bilgi elde edebilirmisin bilmiyorum olmazsa akşam mezurayla ölçebilirim ve ikiside 50 yaşlarında kısalma payı falan vardır herhalde geçen seneden beri hiç emim değilim 3 cm falan uzamışımdır herhalde diye düşünüyorum

5 cm daha uzasam rahatım ayakkabiyla da 5 cm fraudlıyorum şuan zaten

off göte bak

• JFL
Reactions: cakdripa, IlI and reanrao
Reis tahmini bişey söylesen çok iyi olurdu

Reis tahmini bişey söylesen çok iyi olurdu
Tahmin etmek çok zorda babanı daha geçmediysen uzarsın gibime geliyor,plakların kapanma evresine girmiş ama açık

1749145768810

• JFL
Reactions: cakdripa, maarda, IlI and 1 other person
Yarrak tassak falansa ekstra dar bi sey giymiştim altima ondan gariptir

• JFL
Reactions: maarda
Az önce ortopediden çıktım ve dirsek plaklarimin kapandığını kalça planlarının hala açık olduğunu söyledi ama spesifik bir boyut söylemedi ne kadar uzayacagim hakkında röntgenler yüklenince e nabiza yollarim buraya siz ne düşünüyorsunuz kalça planaklarından ne kadar uzanabilir
kanka bende baktıracağım ortopediye gidip direk baktırmak istediğinimi söylüyorsun

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
kanka bende baktıracağım ortopediye gidip direk baktırmak istediğinimi söylüyorsun
Evet gittim büyüme plaklarima baktırmak istiyorum dedim tamam dedi xraya yolladı

• +1
Reactions: yadih

Users who are viewing this thread

Back