plaklara hangi doktor bakıyodu

nmn14

nmn14

i fuckin hate my fuckin life
endokrinolojo

16 yaşından sonra plakların açık olsa bile gh vuramazsın kardeşim kemik yaşın en fazla 14 yaş 9 ay olmak zorunda. Doktor sana bunu reçete edemez ne yazık ki.

• +1
Reactions: Peter Steele
16 yaşından sonra plakların açık olsa bile gh vuramazsın kardeşim kemik yaşın en fazla 14 yaş 9 ay olmak zorunda. Doktor sana bunu reçete edemez ne yazık ki.
reçeteyle almiycam ki

• JFL
Reactions: Deleted member 51789
doktorlar zaten oc kanka eczacilar kilibik degulse genotropin kalem alabilir miyim desen verirler recete falan sormuyolsr beyaz recete diye biliyom
Vertebrayı gh büyütmez testosteron büyütür farkettiysen kadınların gövdeleri daha kısadır çoğunlukla.
harbi boyleyse ben omurgadan uzadim o zaman kure girdigimden beri 2 cm uzamistim

doktorlar zaten oc kanka eczacilar kilibik degulse genotropin kalem alabilir miyim desen verirler recete falan sormuyolsr beyaz recete diye biliyom

harbi boyleyse ben omurgadan uzadim o zaman kure girdigimden beri 2 cm uzamistim
kanka açıksa illa gh vurcam diye bisey yok cjc 1295 dac var ondan kullanabilirim

• +1
peptidleri bilmiyom knk
açıksa
1735851445026

• +1