Pörtlek göz diye dalga geçin Hadi bu adamla

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Hadi ben de geçtiniz lan Hadi bunları da geçin lan hadi? Screenshot 20241124 234158

• +1
Reactions: Deleted member 119840
Adamın maxillası süper mesela

Senin maxilla iyiyse lefort 2 gerek yok

Ve çene değisimi fotodakı adamın imkansız ya operasyon yapsı yasa me bilim ama imkansız belkide fraudluyodur

Adamın maxillası süper mesela

Senin maxilla iyiyse lefort 2 gerek yok

Ve çene değisimi fotodakı adamın imkansız ya operasyon yapsı yasa me bilim ama imkansız belkide fraudluyodur
adamın maksillası süper değil fraudluyor maxillası ortalama birşey aq ne öne büyümüş ne düz

adamın maksillası süper değil fraudluyor maxillası ortalama birşey aq ne öne büyümüş ne düz
Salakmısın burnundan göze bak maxillası cok önde. Adamın yandan kafası kücük tek okadar iyi gözükmüyor ama maxılla iyi.

Bi arkadas elemenazelvadreye lefort 2 yap dedi göz ondan öyle dedi ondan yazıyom bunu lefort ikiyle alakası olmasına gerek yok

Salakmısın burnundan göze bak maxillası cok önde. Adamın yandan kafası kücük tek okadar iyi gözükmüyor ama maxılla iyi.

Bi arkadas elemenazelvadreye lefort 2 yap dedi göz ondan öyle dedi ondan yazıyom bunu lefort ikiyle alakası olmasına gerek yok
adamın kullandığı açıya bak aq benim resesyonlu maxillam bile projected çıkar o açıda

Fraudlamasa mtn zaten adam

bu gösterdiğin bölge infra rim-zygo arche bölgesi aq maxilla sadece burası değilki ben adamın pre maxillasından bahsediyoruım
Adamda forward growth var alınına bak amk. Genel olarak kafası yandan uzun deyil ama alınına göre falan receased falan deyil adam.

ya ztn boyun 175 Tipin mtn gozlerin duzelse htn sus knk ya akicaz senle tak tabanligini gel yanima

• WTF
Reactions: auitistsurvior
ya ztn boyun 175 Tipin mtn gozlerin duzelse htn sus knk ya akicaz senle tak tabanligini gel yanima
boyu 175 degil biyere dirsegimin azıcık yukarısına geliyor diyodun

bu adam yakışıklı da değil çirkin de değil amınakpyım bu psl nerdem çıktı herkes uncanny duruyo

• +1
Reactions: Deleted member 119840
Adamin kulaginin orda olduğunu nerden anladin head tilting yapıyor olabilir
zaten tipsiz amk makjaj sürmüs bide top otistik gibi adamı incelemeye calısdığma utandım