Shade91
Proud MTN
Türkiyedeki eli yüzü düzgün tek fenotip bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Proto nordid ve proto iranid moglar. Bu pheno kemiksiz pheno
Proto nordid türkiyede çok sık görülmüyor ve proto iranid kürt fenotipiProto nordid ve proto iranid moglar. Bu pheno kemiksiz pheno
Iranid sadece hatlar açısından iyi bence protoyu bilmiyom amaproto iranid mogs
View attachment 3287080
Ayrıca tr'de trans meditarranid de var diye biliyorum belli oranda. O daha iyi bence
Trans Med kuzey afrikada görülen shitskin phenoAyrıca tr'de trans meditarranid de var diye biliyorum belli oranda. O daha iyi bence
Evet şimdi baktım amk aklımda farklı kalmışTrans Med kuzey afrikada görülen shitskin pheno
İranidin hatlar tek başına kötü Proto olan versiyonda kemikler psl tier gözler de aşırı deepset oluyoIranid sadece hatlar açısından iyi bence protoyu bilmiyom ama
Knk benim fenotip ne gibi gözüküyor senceİranidin hatlar tek başına kötü Proto olan versiyonda kemikler psl tier gözler de aşırı deepset oluyo
Ya amin evladı yüzünü görmeden phenon hakkında nasil yorum yapayımKnk benim fenotip ne gibi gözüküyor sence
MSMWMMWMWKWKWLWLWYa amin evladı yüzünü görmeden phenon hakkında nasil yorum yapayım
I am twenty sevenYa amin evladı yüzünü görmeden phenon hakkında nasil yorum yapayım
Mert27 olduğun bilgisini dmden iletmen üzerine phenonun indian brachid olduğunu dile getiririmKnk benim fenotip ne gibi gözüküyor sence
Mumbaide bile indian değilMert27 olduğun bilgisini dmden iletmen üzerine phenonun indian brachid olduğunu dile getiririm